Partyflock

Website bouwen voor een bedrijf hoeveel $$$$ ?

 
Forumonderwerp · 12839
Ik heb een aanbieding van een bedrijf gekregen om hun website te verbouwen en maandelijks bij te houden. Nou mag ik zelf de vergoeding gaan bepalen. Ik zou zelf niet weten hoeveel ik kan vragen....

Heeft hier iemand een idee? voordat ik te weinig vraag met mijn lompe hoofd...

alvast bedankt
ik heb geen idee, vriend van me doet t ook maar die is nog 2,5 week op vakantie dus ik kan t niet vragen :s
zeg maar gewoon te veel als hun het goed vinden het je geluk en anders ken je overleggen enzo er over ja tog nie dan zo niet dan togggggggggggggg
mooi dan vraag ik 750 euro en auto van de zaak :-D
uh dan heb ik een woord voor je : ONTSLAGEN!

(altijd al willen zegguh)
Mijn pa had website laten bouwen door een bedrijf en die onderhielden hem en zetten hem ook online enzo

En ehh, die vroeger iets van 1000 piek geloof ik
laatste aanpassing
Ik zal het trouwens ff aan me pa vragen hoeveel het was, ik kan ook wel is helemaal verkeerd zitten
how, me pa slaapt :D
webdesigners verdienen over het algemeen best wel een hoop

dus wees niet te bescheiden in het vragen naar meer

je moet gewoon per onderhoud een bedrag maken naar hoeveel tijd jij nodig denkt te hebben ervoor

meestal zoon 750 euro voor het bouwen van een pagina en onderhoud is gewoon wat uurwerk in de week
Ik zou gewoon je uren opschrijven, en dan iets van 15 euro per uur vragen, is heel redelijk voor zoiets!

Bij het compleet maken van een nieuwe website kan je wel een vast bedrag vragen, ligt er een beetje aan hoe professioneel je het allemaal doet, maar 1000-1500 euro moet dan wel lukken!
Xvision, hoe groot is het bedrijf, en hoeveel geld denken ze te kunnen verdienen aan de sijt of hoe belangrijk is die sijt voor hun?

Als je 'n beetje professioneel bent, kun je gerust 25,- per uur vragen ofzo, maar als ik jou was zou ik het op uurbasis doen, en niet de hele klus voor n bedrag. Want je zult zien dat er achteraf van alles veranderd moet worden (heb ik ervaring mee :P), en dan kost het veel meer tijd dan je gepland had :D

Deze heb ik gebouwd:
www.gerbing.nl (meer dan 500,-) en www.intellipack.de (meer dan 1500,-) en nog een paar die ik liever niet neerzet :P
laatste aanpassing
Absoluut per uur en niets anders !!!!!

25 Euro is inderdaad redelijk voor een middelgroot bedrijf. Als het een 1persoonsbedrijfje is zou ik iets zakken, anders doet hij./zij het nooit.

Succes !
Je kunt niet zomaar zeggen 'zoveel voor een website'... Het ligt er helemaal aan hoeveel werk het is en wat voor een kwaliteiten je ervoor nodig hebt.. Is het een simpel Promo-siteje wat je in een dag in elkaar kunt trappen (er vanuitgaande dat je het allemaal wel snapt en dus ook wel goed bent) kom je voor die 1000 wel een heel end.. Dit is wel als de huisstijl/ artwork al bepaald is.. Dat je met bestaande stijlen aan de gang gaat.. Maar wordt het een grote corporate site, met veel CMS functionaliteiten, waar ook veel designwerk aan de pas komt, kom je al rg snel 20 keer zo hoog uit.. Maar nogmaals, het zijn hoge bedragen, maar daar moet je ook wel goede dingen voor afleveren..

Zou sowieso wel vantevoren een prijsafspraak maken en niet per uur werken.. Als je op een lullige kutdingetje in een stylesheet een tijd loopt te kloten hoeft dat bedrijf er niet voor 'te boeten', zelfde geldt de andere kant op als je snel iets in elkaar kunt stampen..
laatste aanpassing
Of nog hoger dan 20x :D
Hangt inderdaad van je skills en de omvang af.. Maar gezien je vraag zou ik voor 25 pleuro t uur gaan.. Leuke bijverdienste toch ?
ligt eraan hoeveel je moet doen
en hoe je het wil doen met flash beelden enzo
ik werk voor een bedrijf op internet. Ik vraag voor een intro 150 gemiddeld. Das niet zo veel maar ik vind het wel lachen om te doen en ben in 2 uurtjes klaar. Dus das wel mooi verdiend.
Verder ligt het eraan hoeveel je moet doen. Dat maandelijks bijhouden zou ik wel veel voor vragen want dat kost (heel) veel bij anderen.
laatste aanpassing
wel cool dat je het mag doen van ze!
ik wou dat ik dat had :D maar ik moet nog ff meer oefenen enzo ik ben nog niet echt een held er in.
zoals obi al zei.. het hangt af van de wensen van de klant...

bij ons gaat het meestal zo:

- Eerst word een (vrijblijvende) offerte opgemaakt en dan gaan we al aan de gang met een ontwerp om dat alvast klaar te hebben, en dat word later natuurlijk doorberekend op de eind-factuur.
- Even kijken wat voor informatie de klant erop wil hebben en op welke manier, of ze bijv nieuws items op de pagina zelf willen beheren of door jou laten doen.. en dan gewoon een maandelijks bedrag afspreken.. als het gaat om een nieuws item plaatsen maandelijks.. tja.. heh.. da's copy&paste werk.. dus dat zou dan iets van 50 EURO zijn ofzo...

anyways... wij rekenen op uurbasis.. per project of werkzaamheden.. dus
Ik heb hier laatst toevallig een gesprek gehad met de nieuwe vriend van mijn nichtje. Die heeft een eenmansbedrijf opgestart en de prijzen die ik me nog vaag kan herinneren zijn.

170 Euro per uur dacht ik, ik weet dat van het per uur niet zeker ik weet nog wel dat hij 170 euro heeft gezegd.

hij vraagt wel 60 euro per pagina.