Partyflock

TK Dance Valley Kaartje 73,86 E

 
Forumonderwerp · 12816
Kan niet naar Dance valley omdat ik geen vrij kan krijgen. Aan de ene kant jammer vorig jaar super naar m'n zin gehad ondanks dat tering eind lopen en aan de andere kant zou iedereen uit principe er niet heen moeten gaan 70 euro voor een kaartje das echt niet normaal meer... Zie elke keer dat iedereen zwaar over de zeik gaat als iemand z'n kaartje voor "meer" verkoopt vind dat persoonlijk een beetje overdreven dus bij deze doe ik dat ook ;)
Hahaha ja das waar ach ik steek het kaartje nog liever in de brand dan dat ik hem aan iemand verkoop zonder "­winst".­ Ok ik ben de beroertste ook weer niet hij is te koop voor jawel 73,62!!!!!
Heeft iedereen al een kaartje ofzo??
jij weet ook nie hoeveel winst je wil maken eerst is t 73,86 en dan 73,62 prijs daling ivm val van de beurs??
Hoop voor je dat het kaartje kwijt raakt als je wilt kan je overal een kaartje kopen iig op de internet dan :D
Wilson> incl BTW

Snackyman> Ja inderdaad snap het ook niet echt volop kaarten te krijgen overal hoorde dat er onwijs veel illigaal zijn bijgedrukt door de organisatie.­ Maar ben hem kwijt dus mensen jullie hoeven me niet meer te bedelven onder prive berichtjes zoals ik wil hem wel voor 200 euro en ik voor 225 want hij is al verkocht!!!!
Voor hoeveel heb je 'm nou verkocht?
Dennis krijgt hem voor het geld wat ik er ook voor betaald heb op de beste jongen hoef ik geen geld te verdienen hij heeft het al zo moeilijk...­