Partyflock

Mensen die je feest gevoel laten zakken

 
Forumonderwerp · 12668
Hebben jullie dat nooit dan sta je heel erg uit je dak te gaan en dan zorg er iemand voor dat je geen zin meer hebt?!

bvb:

- Lopen tegen je te zeuren
- Dansen niet
- Bekijken je
- Omdat hun zich niet op hun gemak voelen gaan ze tegen jou slap ouwehoeren.
- etc...etc...etc

Wat vinden jullie van deze mensen?
Ik vindt atr ze dan beter niet kunnen komen, ik wil het liefst feesten met doorgewinterde feestgangers, die de (niet geschreven) regels van het feesten kennen.
2KIM:

YW...
Vraag ik me ook weleens af, houd het nou eens op? Maar nee hoor altijd die eeuwige nutteloze strijd want het gaat om nix.
Meeste jongens kunnen wel met elkaar opschieten.

Erg jammer krijg meteen afkappers van dat soort vrouwen die jaloers zijn ofzo.

(K) voor Kim
ach ja je kan het er nog eindeloos over hebben maar het zal altijd blijven...
die meiden moeten wat meer een voorbeeld nemen aan de gasten die zal je niet horen zeiken over een mannelijke danser!
maar ja....
idd zou ik ook nooit doen, daar heb ik een te hoge eigenwaarde voor om een andere gozer de grond in te trappen, beetje kinderachtig ;).
laatste aanpassing
ach ja ze laten zich wel heel erg kenne, maar goed als ze dat fijn vinden... maar zou toch graag eens willen weten wat wij ze nou in godsnaam gedaan kunnen hebben.. kan iemand me dat vertellen??
kim, waarschijnlijk ben je (1) veel mooier dan zij en (2) kun je veel beter dansen ...

... dus 't is hun probleem, niet 't jouwe ;)
2Yanze:
soms dus wel mijn probleem want ook mijn avond word er dusdanig door verziekt.. en das niet leuk..doe het voor me plezier en zo word de plezier weggenomen...xx
*tsja* dat gebeurt (gebeurde eigenlijk) mij ook wel eens. Liep ik in een zilveren bloes, donkerzilveren broek & glitters in me haren over de parkeerplaats richting m'n discootje, hoor ik ineens eens meisjes-stem uit een auto:

"HEY!"
"Ja, heb je het tegen mij?"
"JA, je loopt voor lul man, het is geen kerstmis :D :D :D"
"Euh ... doei :S"

En dan zit ik dus de rest van de morgen aan die opmerking te denken (en da's not cool onder 't swingen), waarom houdt dat wijf d'r bek niet gewoon? P.S. Dat 'wijf' zat zelf retestrak in d'r trainingspak met d'r vriendjes in de auto te luisteren naar gabberhouse ... en dan wel commentaar durven geven op mensen die nuchter, dressed & vol party-vibe op stap gaan ... :D wat een muts :p
tsja ieder z'n eigen ding he, de een wil zich zo mooi kleden, en de andere wil zich zo comfortabel mogelijk kleden. Het gaat toch niet om hoe je er uit ziet maar hoe je je gedraagt?
Dus Yanze, tis idd een kutopmerking van dat wijf, maar je verlaagt je een beetje tot haar niveau door haar te pakken op het feit dat ze "retestrak in d'r trainingspak" zat. Als je opvallend gekleed bent weet je toch dat je opmerkingen kan verwachten, net zo goed als ik weet dat ik opmerkingen kan krijgen dat ik niet party0minded zou zijn omdat ik in m'n spijkerbroek naar een feest ga, maar dat boeit me dan niet, laat maar lullen die mensen, het zegt allemaal meer over hun dan over jou...
Voor Kim ook, die wijven zijn waarschijnlijk gewoon jaloers, kan me voorstellen dat het je plezier verpest, maar das nou precies hun bedoeling, gewoon schijt aan hebben :)
Tjsa wie doet er dan ook glitters in zijn haar:S
jij niet blijkbaar Koenie :p
Behalve als het Kerstmis is natuurlijk:)
Wat een hoop ergernissen.........vermoeiend hoor :-S
En ding waar ik me echt aan erger is dat mensen continue zeggen dat ik boos kijk en dat ik moet lachen. Ik heb nou eenmaal een boos gezicht >(


;-p
Ik verlaag me tot haar niveau? :S Op dat moment heb ik juist netjes tot 10 geteld en ben ik gewoon weggelopen en heb haar zo 'wijs' gelaten ... dat ik het nu hier toch post is om de discussie kracht bij te zetten, het is al meer dan een jaar geleden gebeurd en Miss Muts verwacht ik toch niet op dit forum. Zo ja, dan wil ik graag de discussie met haar hier voortzetten :devil:
Ik was zaterdag in de MoD en daar kwam een gozer me vertellen dat ik zo'n mooie meid was en dat hij al 20 minuten naar me stond te kijken vanaf beneden (ik stond op het balkonnetje...)
Das pas :kots:
laatste aanpassing
2 Yanze: Nou dat blijkt wel weer als je haar een na datum nog steeds voor Muts loopt uit te maken.

2 Anja: Dat doen ze nou nooit bij mij. Ik zou dat juist hartstikke leuk vinden (mits hij verder niet vervelend doet).
je verlaagt je hier tot haar niveau bedoelde ik, niet zozeer door HAAR te pakken maar meer door je zo te uiten over mensen die strak staan, een trainingspak aanhebben en naar gabber luisteren. Niet iedereen is zo ijdel om zich helemaal mooi te maken voor een feest.

pirAnja > das toch een compliment, ik zou me daar heel gevleid door voelen iig.
laatste aanpassing
Mja Hans Teeuwen had het zo eens over het opkroppen van aggressie....
Inderdaad Superrupsje, wat een ijdeltuit.
:/ Ik moet hier op m'n woorden passen merk ik ...

Ik zal het anders formuleren: als ik een uur voor de spiegel gestaan heb om mezelf extra feestelijk aan te kleden en er wordt dan vervolgens door een openstaand autoraampje geroepen dat ik voor lul loop omdat het nog geen kerstmis is ... ja, dan voel ik me ff kut! En ik ben inderdaad een ijdeltuit als ik ga feesten, maar daar is toch niks mis mee Koenie?
Yanze flauwe vent die je bent. Hap nou gewoon even op mij postings, dan heb ik ook weer mijn lolletje gehad:(

Sommige mensen hier zijn echt te slim of te aardig voor mij:s
Maak je niet druk YANZE.
Ik probeer bij ieder nieuw feest nieuwe kleren te kopen of opnieuw in party-style te combineren. Dan kom ik thuis en dan duurt het c-ker 45min voordat mijn haar goed zit (maar ja dan stijl ik mijn haar ook nog in die tijd). Ik ben totaal denk met 2 a 2.5uur klaar voordat ik me perfect voel. So what. Als ik me mooi voel komt alles vanzelf.
En fuck dat wijf als zij zo wilt lopen moet ze het zelf weten maar ze moet ook weten dat mensen naar jou kijken van zo zo mooi gedaan en dat ze haar aankijken van... ben je net opgestaan ofzo...:D:D:D:D, sorry hoor maar zo denk ik erover!!!!!
Yanze > twas allemaal niet slecht bedoelt hoor zoals je merkt, mij boeit het echt niet zoals iedereen erbij loopt, ik vind er misschien wel wat van, maar dat hou ik dan gewoon voor mezelf en ga er echt geen ophef over maken, wel belangrijkere dingen in het leven om je druk over te maken! En m'n gebruik van het woord ijdel was niet zozeer negatief, gewoon dat de ene zich prettiger voelt in speciale feestkleding, en anderen in hun feestkloffie :)
Tuurlijk voel je je kut door zo'n opmerking, keb dan misschien een grote mond dat je je er niets van aan moet trekken, maar ik zou mezelf er ook wat van aantrekken, alleen probeer ik het snel weer te vergeten en denk ik maar fuck hun!
:kusje2: jullie zijn lief!
Ergenis??? Dat is nog zacht uitgedrukt! FRUSTREREND! is beter! Ik kan niet tegen MUURBLOEMPJES die 75 piek voor een kaartje betalen en de hele nacht langs de kant staan of zeuren! DIE MENSEN ZOUDEN VERBODEN MOETEN WORDEN OP FEESTEN!!!!!!!!!
nou zooooooooo lief ben ik nou ook weer niet hoor :)
>jilted GENERETION:

haha dat d8 ik ook alleen zei ik het niet zo, klasse hoor ;)

>Yanze:

Als je het ook tegen mij had bedankt ;):)
Nee, die (virtuele) kus was alleen voor Koenie & SuperRupsje bedoeld .. helaas _Jay ;)

Jouw tijd komt nog wel! :devil:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Zolang hij bij virtueel blijt vindt ik het goed

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

haha

:)
2superRupsje:ik probeer me er nix van aan te trekken, maar soms is het echt vingers bijten!
maar ja weet je, er zijn altijd ook toffe meiden in discotheken die wel heel tof zijn.. en zo hoort het ook want we komen allemaal voor 1 ding en das feesten.
xx aan alle party people
Wuh wat heb je er nou aan om aan de kant te staan.
Gewoon stampen! Anders word je alleen maar moe en dat zou zonde zijn....;)
Die muurbloempjes willen ook gewoon een leuke avond JiLtEd GeNeRaTiOn... niet iedereen kan en durft te dansen.. maar dat wil niet zeggen dat ze zich niet vermaken .. en wie zijn wij om te oordelen of die wel of niet naar een feestje mogen... Ruziezoekers... en vechtersbazen.. DAAR irriteer ik me aan..

naja zeuren is idd ook wel irri ja :/
laatste aanpassing
R2B
Artiest R2B
Motto: niet zeiken maar feesten!

Ruzieen doe je maar ergens anders (met je broertje of zo:D:D
Mensen mensen mensen toch....... :verbaasde smiley:

Dat je je feest laat verneuken zeg. Je maakt het grotendeels zelf hoor; sowieso als de muziek enigszins naar jouw smaak is. Je gaat je toch niet druk maken om iemand die stil staat o.i.d.?
Mij zul je ook gerust wel eens stilstaand treffen hoor en daar zijn dan op dat moment redenen voor.

Zelfs als ik ruzie heb met mijn beste maat laat ik me de sfeer/het feest niet ontnemen. Ik ga wel lekker mijn eigen kantje op.... laat hem dan bijv. maar lekker in de auto stappen, dan feest ik wel lekker door.

Zouden jullie ook eens moeten doen..;)
Ik erger me echt HELEMAAL NERGENS aan.:bounce:
Het zal me een worst wezen als iemand niet of wel danst etc etc etc.
Als ik dat zou doen kan ik beter niet meer gaan naar die toch al te dure feesten.

Ja Owwkee. Er is 1 ding wat ik op feesten echt superfrustrerend vindt.
Denkt de organisator dat ie leuk is om overal opstapjes,bankjes en andere opstakels in de zaal te moeten zetten waar je overheen kan struikelem.:9 :S
En wat dachten jullie van die onzichtbare barren die om elke hoek lijken te staan, maar als je er wat wilt bestellen lopen ze niet eens voor je.
Nou ja zeg..moet niet veel gekker worden. ;)

Signing off.
laatste aanpassing
2 heatwave: jij je nergens aan ergeren haha
je was even erg als ik op sensation black

2 kim: de positieve reacties overheersen toch, tenminste bij mij wel en daar doe ik het voor.
Die meiden die je vuil aankijken zijn alleen geirriteerd omdat ze ook op dat blok zouden willen staan.
Wat ook kan is dat gewoon je outfit heel fout is, maar dat weet ik natuurlijk niet.
(k) sas
Heatwave... das is toch juist hoe het weer zou moeten?:) Kleine zaaltjes.. strobo'tje aan... rokmachine voluit.... grote ladingen pallets neergooien en ECHT feesten weer... back to tha past!:)
Je moet je gewoon nie ergeren. Daar heb je alleen jezelf mee en de ander echt niet. Als iemand iets vervelends doet geef diegene gewoon je meest stralende glimlach en zeg/denk gewoon dat het jammer is dat hij/zij zo doet denkt en ga weer vrolijk verder:D

En Kim misschien moet je t proberen te zien als een compliment... Sommige meiden zijn zo vals als een kraai en jij hebt gewoon een goede manier om er 8er te komen welke meiden wel deugen en welke meiden nie. Scheelt je misschien ook weer een gesprekje:D

En ff een kus voor superrupsje want ik vin dat ze gelijk heeft;) en ze zegt t sow mooi;)
Ze snappen er weer niets van mijn replies.:S
Ik ga in een hoekje uithuilen!!!*bleer*

Sas: Ehh..Sensation Black heb ik niet als een feest beschouwt.;)
Het was toch een staanbij-eenkomst van de jaarlijks oud-hollandse spellingsbattle???:D
Tenminste, dat dacht de MC.
Met z'n L.A.....D.Y!!!...L.A.....D.Y....bla bla:)
laatste aanpassing
Ik ken het wel.
SOms kan ik het echt niet hebben als ze tegen je gaan praten, want dan wil ik het liefst vet doorstampen.
Ik weet nog wel op Qlimax laatst in H'veen dat ik EINDELIJK na weet ik hoelang van kutmuziek zin kreeg om te stampen, stonden een paar andre met armen gekruisd en gezicht op :(
Dat vond ik echt kut, ging de feeststemming meteen weer weg.
Ik kijk ook wel eens naar swingende mensen hoor....en vinut geweldig........ik geniet er dus van....en heb ook t lef om later naar de betreffende persoon te stappen......hoe gaaf t is om te zien hoe iemand lekker uit zn dak gaat.
Over dat slap geouwhoer.........iedereen kent ongetwijfeld de lulkick......heb ik ook wel eens last van hoor......ben je er niet van gediend.....maak dat dan ff duidelijk op n leuke manier.......doe ik ook bij andere......snappen ze t dan nog niet.....dan maar op de botte manier...
en 2 kim........ook ik kijk wel eens bewonderingswaardig naar n danser(es)......en als hij(of zij) dan toevallig voorbij loopt zeg ik wat....dat t er zo lekker uitzag....dat hij/zij t zo goed kan en dat k er jaloers op ben.......maar helaas niet iedereen reageert daar positief op......dr zijn r zat die zich dan wel opeens erg arrogant voelen......tja.....hun probleem.......k feest lekker door...en heb alleen maar goede bedoelingen, bedoel er niks negatiefs mee.
en opmerkingen heb ik ook wel eens gehad over mn kledij.....hahahaha.......ik lach me er rot om....k denk maar zo......men is gewoon jaloers dat ze t zelf niet aan kunnen trekken of niet durven......its's my life........laat me lekker mn gang gaan...zoals ik ook bij andere doe...respect.....
2 ThApocalypse.........als ik zulke figuren tegenkom...met hun armen over elkaar.....dan word ik melig en n tikkeltje baldadig en ga heel opzichtig ook zo voor hun neus leip staan doen :-D, immiteren hoe hun staan......tot nu toe (gelukkig) nog geen negatieve reacties gehad......
Heatwave :D :D :D
2 koenie en superrupsje: Aan de ene kant is het ook wel leuk om te horen maar hij was hardstikke lazarus en zag er niet uit, ogen op half 7 zweten... bleegh... En 20 minuten is wel erg lang, krijg er de kriebels van
gewoon "dank je voor het compliment" zeggen en dan strak weglopen :)
ja zoiets deed ik ook. Toen ging ie naar een vriendin van mij, stelde zich voor, vroeg r naam en vroeg of ze met em naar bed wilde :vaag:
ja dat gaat wel een beetje ver...
laatste aanpassing
Hij stelde zich dus wel netjes voor?

:frusty: :D
2 Yanze: :D:D:D:D:D.

2Piranja: heb de helft van jeverhaal gemist maar wat ik begrijp uit je laatste comment is het wel super bijdehand