Partyflock

hoe speel je het spelletje?

 
Forumonderwerp · 12320
Ik ben na 5 jaar weer vrijgezel (wat me overigens wel bevalt). Door die 5 jaar ben ik het spelletje verleerd. Hiermee bedoel ik het verleiden en het verleid worden.

Ik zie dus echt niet of een meisje me probeert te verleiden of niet, of weet dus niet hoe ik zelf een meisje moet verleiden. Wie geef raad?
laatste aanpassing
jezelf zijn ofzo...:o


spelletje...%)
Verf je haar rood, draag sandaaltjes, loop in een stringetje, laat een enorme snor staan, amupteer een aantal vingers en een oor, zo kan ik nog wel even doorgaan. Gegarandeerd aandacht! En als je even geluk hebt vinden ze je nog zielig ook ;)

Flauw.

Hehe nee gewoon jezelf zijn, werkt het beste, want iemand die JOU leuk vind om jezelf, vind je ECHT leuk :)

Liefs (k)
Ken het spelletje alleen van de vrouwelijke kant sorry :p
Laat ze gewoon lekker achter jou aanrennen ;) hehe..doek ook altijd..laat ze maar wat moeite voorje doen..weetje tenminste altijd datje goed zit ;p
da's dan makkelijk. ben altijd mezelf.
dan wordt het een lange strijd...;)
Kijk, ook al heb je van die types waar je achteraan moet rennen ;), je voelt onderbewust namelijk altijd wel of iemand wel of niet geinteresseerd in je is.

Heeft te maken met feromonen, je moet dus niet denken, maar op je intuitie af gaan in dit geval, want dat wordt weer daardoor gevoed. Ik heb nog nooit echt een blauwtje gelopen eigenlijk, je weet namelijk eigenlijk altijd wel of het goed zit of niet.

Je kunt natuurlijk ook op dingen letten zoals bijvoorbeeld begint ze met haar haar te spelen en dergelijke, maar als je daar op gaat letten dan doe je de hele avond niks anders.
oog contact zoeken en als je die hebt er gewoon heen lopen en ermee gaan praten maar wel jezelf blijven :)

werkt bij mij altijd perfect !!

uhmm noujah ben 2 jaar vrijgezel :D