Partyflock

Worden de Hardstylefans er nou niet moe van om............

 
Forumonderwerp · 12223
in elke line up nou maar steeds Dana,Pavo,Technoboy,Luna,Sunny D etc etc terug te vinden.Het maakt niet uit op wat voor hardstylefeest je kijkt of 1 van bovenstaande mensen staat wel in de line up.
Is toch helemaal niks speciaals meer aan.Lijkt mij iig geen reet aan.Als ik op bijv. elke awakenings steeds 5 dezelfde namen zou zien dan zou ik het op een gegeven moment echt KUT vinden gewoon.Ik weet dan ondertussen wel hoe en wat ze draaien.
Er zijn zoooooveeeel mensen die Q-dance kunnen boeken maar ze blijven het maar steeds maar met dezelfde namen doen.beetje nep vinnik dat.

dus mijn vraag aan de hardstylers.Wat vinden jullie er nou van dat de lineup bij Qlubtempo & Qlimax zogoed als elke editie hetzelfde is......
Reacties graag :)

GREETZ!!
laatste aanpassing
Tja dat roep en denk ik idd al een tijdje.

Een van de redenen waarom ik ook steeds meer richting techno ga :)
(een stooming die ik overigens al wel veel langer waardeer).
31 Augustus

Decibel Outdoor

Alleen voor hem zou ik er al heen gaan
Dana en Pavo eromheen...tjaaaa

Scott project (L)
Maarja zeer ontopic:

Nee word er niet gek van, op 99% van de nummers ga ik nog steeds even hard, gewoon omdat ik het zo geweldig vind! De een heeft dit met techno, de ander met hardstyle!

Vind het gewoon geweldig.
kheb Scott Project nog nooit horen draaien.. maybe dan toch maar naar Decibel Outdoor gaan :D
scot idd!!!!!!!!!!!!!!!

Definitely!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D (L)
Weetje wat ik ook zo jammer vind aan hardstyle (kan het best af en toe waarderen hoor) dat de bassen en samples zo op elkaar lijken. Echt soms luister ik het en heb ik het gevoel, dit heb ik eerder gehoord. Is het gewoon dezelfde bass als bij een ander nr :S
klopt Public_NME, bv Scott Project gebruikt met regelmaat zn bassloop in remixen van hem.. t kickt gewoon altijd, maar het is niet vernieuwend

en het gebruik van oude hardcore samples vind ik ook een beetje schraal :/
Ja dat hergebruiken van die oude nrs is echt te erg de laatste tijd! vandaag deed ik ff qdance aan, hoor ik een of andere gare hardtrance remix van Speedy j- Three o Three... :'( En zo kan ik er nog wel wat opnoemen (jamesbrown,stereomurder,something4yourmind etc.)
en geen 1 nr is er beter op geworden .. :|
ik wordt daar idd moe van
Goede topic BeL!

Soms word ik er ook moe van.
Maar aan de andere kant. Ik ben fan van bijvoorbeeld Rob & MC Joe. Al komen die 100 x per jaar op een bepaald feest ( of bij een organisatie), het zal altijd lekker klinken.

Misschien hebben sommige dat bij Pavo en/of Dana.
laatste aanpassing
DANA EN PAVO zijn gewoon de 2beste hardstyle dj's van HOLLAND en ver daar buiten dus daarom zijn ze op elke party omdat ze zo goed zijn !!!!!
Bellie vraag is gesteld aan het publiek


ik vraag me af wat er in godsnaam voor eer er aan te behalen is om elk weekend hetzelfde te doen. in hardstyle kun je nml. niet zoveel kanten uit behalve beuken,rammen en stampen. Zou me als dj na een half uur al gaan vervelen, ken je nagaan. dat vaste rijtje lui moet elke week minstens 3 avonden soms wel 2 a 3 keer die nacht hetzelfde kunstje flikken.........ik zou gillend gek worden......

ik moet variatie in me set hebben van donkere techno, naar bekende techno naar electro naar nu-skool beats en dan weer terug via een classic naar de donkere techno........

en wat doen die hardstyle lui ?? gewoon standaard een uurtje beuken,rammen,rossen met cliche overgangen zonder al teveel poespas waardoor het weliicht nog enigzins interesant was geweest..........Maar als je Hardcore vanaf 1994 hebt gedraaid is er ook echt geen enkele uitdaging meer te vinden in de hardhouse/hardstyle variant (voor mij althans) want de structuren en opbouw van de tracks zijn zowat hetzelfde dus is het mixen ook hetzelfde (waarom denk je dat een pavo en dana hardhouse zo goed kunnen mixen ? Juist....omdat ze dat dus al beide zo'n 8 jaar doen en nu nog steeds dus hetzelfde doen eigenlijks, die lui staan een beetje stil wat dat betreft en boeken geen progressie in hun persoonlijke muzikale groei)
"DANA EN PAVO zijn gewoon de 2beste hardstyle dj's van HOLLAND en ver daar buiten dus daarom zijn ze op elke party omdat ze zo goed zijn !!!!!"

2 bob-patges :: ik zeg niet dat jouw stelling fout is, maar k heb er dit ff op te zeggen ::

het zijn "misschien" de beste... het zijn iig wel de "BEKENDSTE" hardstyle dj's.
Er zullen echt wel lui zijn die net zoals Dana/pavo draaien (zo niet beter), maarjah... in het muziek-wereldje moet je gewoon eerst een naam krijgen... dat is t m.... (Y)

en k ben het voor 1000% met Flappekke eens
laatste aanpassing
Ik ben het, na me vorige reactie, absoluut niet eens met jullie. Kijk naar Luna, kijk naar Rossi, kijk naar Yoji. Zomaar 3 DJ's, (met laatste als beste naar mijn mening), maar die draaien iedere keer een ANDERE SET.

DAN ben je goed. Simpel.
2 UK :: dus jij beweerd dat dana / pavo steeds dezelfde nummers in dezelfde volgorde draaien?! Neej... want als er nieuwe recs uitkomen dan zullen ze die ook draaien.

En Rob&McJoe kan je nie vergelijken met Dana, hun zijn gewoon soort van legenden vind ik... oftewel niet te evenaren
Wie er moe van wordt,blijf lekker thuis.
Ik kom alleen om te stampuuuuuuuhhhhhhhhh:bounce:
dana en pavo willen ze zelfs op teqnology zetten :bah: (op straat gehoord dus of het waar is weet ik niet.. maar ik vind dana en pavo gewoon echt slecht.. en elk feest wat ik met hun meemaak hoor ik de zelfde kut nummers..!!
of misschien is dat wel omdat hardstyle zo 1 tonig is (opbouw.. rammen.. pauze.. and so on and on) maar ik moet wel toegeven dat ik dana op qlimax geweldig vond en dat pavo eigelijk wel een spesiaal plekje heeft in me hard want hij was de eerste dj die ik ooit hoorde draaien.. en ik heb zelf thuis ook een hoop hardstyle omdat er absolute wel goede nummers tussen zitten.. maar techno is gewoon veel beter veel meer ritme.. je kan gewoon op een paar verschillende manieren dansen op de muziek en als er word geramt dan stopt dat ook niet meer...
Ik zou ook welleens andere dj's willen horen op een techno feest..want vaak zijn het daar ook altijd dezelfde...Van mij mogen ze wel meer dj's uit Engeland booken..Zoals Chris Liberator en dj Choci..Es een keer wat andere technoo..beukende acid/techno.. :) ...Beetje variatie mag er wel inzitten vind ik..
2 uK: je heb gelijk hoor..Maarten (Rossi)..draait elke keer anders..kvinnem ook goed draaien :)..tenminste nie daje elke keer hetzelfde hoort :s
ik vind Nick Sentience wel goed :)
engelse hardhouse :)

harder raggen als Hardstyle en vaak gewoon doorgaan en geen breakz :)
discord>> het topic gaat over hardstyle, wek svp niet de suggestie dat een god als nick daar uberhaupt mee in aanraking is gekomen;)
*Flappekke 18 juli 2002 02:21*
Bellie vraag is gesteld aan het publiek


ik vraag me af wat er in godsnaam voor eer er aan te behalen is om elk weekend hetzelfde te doen. in hardstyle kun je nml. Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla en nog meer bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla en nog meer bla bla bla
steeds dus hetzelfde doen eigenlijks, die lui staan een beetje stil wat dat betreft en boeken geen progressie in hun persoonlijke muzikale groei)

_____________________________


sjonge jonge, dit is een discussie wie op niks eindigd natuurlijk,
het al oude spreekwoord zegt ook, over smaak valt niet te twisten.
de een staat elke week te "terroristen" op terror en de ander staat te clubkutten op trance/club

als je gewoon lekker wil staan raggen/beuken/stampen ga je naar de hardstyle feesten, naar de DJ`S wie dat het beste kunnen, nu zijn op dit moment Dana, pavo, luna en technoboy dat maar over een jaar staan er weer een hoop nieuwe talenten op feesten te draaien en dan is de stijl ook weer anders.
ik ben wel met je eens dat de stijl weinig vernieuwend is, dat dana soms een beetje eentonig word maar over het algemeen word er nog vrolijk op los gestampt en hebben de hardstylers niks te klagen.

laat iedereen lekker in hun eigen waarde, heb respect voor elkaars muziek-genre hoe erg/lelijk/kut/saai/eentonig je het ook vind

dank u :)
Neej, het maakt me geen bal uit... Ze draaien meestal elke keer andere platen en ze beuQen gewoon de pan uit... Ze zijn nu de beste dus worden nu geboekt... Mij verveelt t niet...
Alleen heb ik Dana wel vaak gezien... ze draait meestal snel achterelkaar wel een beetje dezelfde set...
Maar Luna :lief: verveeld me egt niet hoor!!!!!!!
dit topic had ik ook al beetje ge-opent

residents: steeds dana technoboy en pavo :S
beetje jammer

maar jaaa
hardstyle is wel grappig..maar techno whaaaa

heb weer lekkere platen gekocht
Nodig Tegnoclone een x uit dan!! ik ken een van de mensen inmiddels en die gasten maken gruwelijke nummers!!! :D
Dan zit er in paar platen hetzelfde stukje, Boozy Woozy doet dat ook, cosmic gate ook....lekker boeiend! Nieuwe madhouse ook precies hetzelfde! Slaat toch wel aan en met hardstyle gaat het erom of het klapt!

En dat is altijd wel zo :D
Helaas weinig variatie de laatste tijd. Maar ik ga toch elke keer :bounce:. Dus ...
Dana staat daar dan op een feest voor 35.000 man en een week later draait ze op vrijdag in de plaatselijk kroeg voor 30 man
Op zo'n moment is voor mij het speciale eraf.
nou mensen ik hou van hardstyle en hardcore en techno als ik wil rammen ga ik naar een hardstyle feest of gabber en lekker relaxt wil dansen is techno ideaal lekker al die breaks erin
maar laat iedereen in z,n waarde en ga geen jonge opkomende muziek stroming want dat is hardstyle niet de grond in stampen want hardstyle bestaat nog amper 2 jaar.
oke en :bounce: errop los!!!!!!!!!!
ja dat had je 5 jaar geleden met de hardcore
het speciale gaat er vanaf . ja
laatste aanpassing door een beheerder
Je weet tenminste wel wat je voor je geld krijgt!!!!
Ik moet toegeven dat je in veel hardstylesets dezelfde platen langs hoort komen, maar dat het gaat vervelen, NO WAY :D

Zoals hardstylegek al zegt, het is een opkomende muziekstroming, hardstyle will never die :bounce::bounce:
nog voor qt 10 hadden ze wel steeds een verschikkende line up wel een paar residents maar steeds wat anders. nu is het zeker allemaal wel het zelfde best jammer
Wat zijn er toch veel mensen die iedere keer lopen te zieken!!!

Al dat blablabla gedoe over vroeger en hoe een DJ zijn plaatjes afspeelt...

Met die kennis moet je gewoon zelf DJ worden. ;)

Ik ben gewoon gek van Hardstyle, zoals zoveel mensen. Gewoon lekker stampen, niet zeiken! :D

Er zijn een heleboel DJ's die Hardstyle draaien, daaronder ook onbekende DJ's die heel goed zijn.

Voor mij zijn Dana + Pavo favoriet!
Weet je wat het mooie is, je hoeft niet te gaan. Leuk is dat he, dat je zelf mag bepalen of je er wel of niet heen gaat.

Zelfde als die mooie knop op de TV. Jawel hij kan aan en hij kan uit. Wie dat heeft verzonnen is egt een held zeg. Want ook op tv, zie je elke dag dezelfde man het weer doen, gaat ook vervelen, maar dan heb je weer die skitterende knop, die men daarvoor heeft uitgevonden.

En Als Pavo of Dana ergens draait is het altijd wel goed toeven, daar doe ik niet moeilijk over.
dat ze dana en pavo goed vinden kan ik begrijpen ja...die mixen zowat flawless en hebben steeds de nieuwste platen

maar dat van die technoboy kan ik echt niet begrijpen, die kan dus echt voor geen poot mixen...het enige wat ie goed kan is produceren

voor de rest zou je eens dat topic over de line-up van QT 11 moeten kijken, daar komen een aantal andere namen in voor die mensen op QT 11 zouden willen...
Jah daar wordt ik best moe van, maar jah Q-dance durft de grote stap niet te maken om nieuwe verse bijvoorbeeld Talents te laten draaien. Enne ff over TechnoBoy, hij kan idd NIET mixen, maar hij heeft een platenkeus super vet, die gast beuQt echt iedereen weg, dan boeit mij de mix kwaliteiten niet zo. Maar het enige wat ik wil zeggen is dat ik hoop dat Q-dance de stap eens probeert te maken, ook id-t trouwens, die altijd maar Warmduscher uitnodigt, zo een laffe gast, hij kan niet draaien en hij heeft een slechte platen keus, erger kan niet.
WesZ ik had wel verwacht dat jij als DJ toch wel waarde hecht aan goeie mixkwaliteiten bij een DJ

kwam er maar een dj op die net zo goed kon mixen als Buzz Fuzz hardcore mixte vroeger

* z u c h t *
hehe worden Technomensen trouwens ook niet eens moe van zichzelf????

Blijkbaar niet
Als Technoboy nou alleen goed is omdat hij een goede keuze maakt maar gemiddeld mixt. Waarom kan een andere dj die wel een beetje goed kan mixen dan niet dezelfde platenkeuze maken??? Zo moeilijk is het toch niet?? Ik kan zo een een 20 tal nummers opnoemen waar je een wereldset mee zou kunnen neerzetten dus waarom een goed mixende dj dan niet?

Volgens mij willen veel dj;s alleen maar draaien wat nu in is!! dus giada met stompin flash ofzo,

Als ik zou draaien zou ik gewoon schijnt hebben aan wat nu in is en dus ook gewoon oude nummers van bijvoorbeeld Hennes & Cold draaien want die stampen ook gewoon zwaar en zit nog beetje melodie in!

Krieg gegen die Maschinen ( Baced Remix) hoor je bijvoorbeeld ook nooit terwijl dit een snoeiharde plaat is die vanaf de 28ste seconde aan een stuk stampt tot het einde!
laatste aanpassing
emilio, 2 dingen: connecties en bekendheid
ik word er niet moe van zolang ze maar goed draaien is er voor mij niks aan de hand.
en als ik de hardstyle weer ff zat ben ga ik naar techno luisteren goh wat ben ik blij dat ik dat ook kan waarderen voor mij dus variatie zat
WesZ ik had wel verwacht dat jij als DJ toch wel waarde hecht aan goeie mixkwaliteiten bij een DJ

kwam er maar een dj op die net zo goed kon mixen als Buzz Fuzz hardcore mixte vroeger

* z u c h t *

Tuurlijk hecht ik zeker waarde aan mixkwaliteiten, ik erger me volop als iemand een plaat niet goed ingooit, want als DJ blijf je meetellen met de maten, ZO FUCKING IRITANT, maar ja dat is niet anders, maar als ik op een feest sta dan heb ik liever iemand die hele vette platen draait, dan iemand die goed kan mixen en slechte platen draait. Als je het dan terug hoort op een live set, dan kan ik zeker anders over denken, vooral bij technoboy ga ik me ergeren om zijn fouten. En idd wat Emilio zegt, ik snap niet waarom ze niet gewoon wat oudere nummers draaien, gewoon 10 Kleine Bassdrums of K.A.M - FreQuency dat soort dingen, oja ff tussendoor, ik denk niet dat veel DJ's Krieg Gegen Die Maschinen hebben, echt een hele vette plaat maar moeilijk te krijgen.

En tjah waarom TechnoBoy wel mag draaien, dat is niet alleen om bekendheid en connectie's maar zoals ik al zei. Als er alleen maar onbekende namen staan op een flyer ga je er niet zo snel heen als dat er allemaal bekende zijn. Want dan weet je dat het gegerandeerd stampen is, maar dat hoeft ik ook niet, wat ik alleen vindt is dat ze "bekendheden" moeten mixen met Talents, maar jah das mijn opinion ;)
Ik denk dat Q-dance soms best wel eens talenten laat komen, zoals Luna. Maja er moeten altijd wel wat bekenden namen aanwezig zijn om mensen te trekken.

Verder stoort het me niet als Dana op elk feest aanwezig is, tussen de feesten door komen er genoeg platen uit, om het toch weer anders te laten klinken :D
Ja idd, word beetje doodmoe van Dana & Pavo...
Ze draaien ook regelmatig precies dezlefde sets...
Ze hangen me echt de strot uit. Die andere vind ik niet zo erg. Technoboy draait op zich wel lekker. En niet zoveel. Alleen op Q-dance feesten..
Maar Dana en Pavo mogen van mij wel oprotten
Ik vind het nog steeds enorm GEIL....:PEindelijk = een X lekker uit je plaat gaan....

Dat is Zowieso met deze Line-up wel te verw8ten!

(Y)
ik vind dat Bob M!re een kans verdient bij Q of id-t

vond hem erg fijn draaien een tijd geleden
true WesZ

beste is gewoon een dj met goeie platenkeus en kick-ass mixkwaliteiten!!!

daarom was ik vroeger ook zo'n fan van buzz fuzz ;);)
Van mij mogen Pavo en Dana wel op elke line-up staan. Je bent verzekerd van een hoog rosgehalte. Met figuren als Scot Project, Warmduscher, hennes&Cold is het nog maar zeeeeeer de vraag of het ook flink gaat beuken. Ik heb die lui al zo vaak horen draaien met alleen maar tranceplaten...Dat hoeft van mij niet. Dan maar de standaard lui, die wel weten hoe het moet....Of anders wat jong talent dat wel weet hoe het moet. Is ook prima!
True Jay, True...