Partyflock

te lang

 
Forumonderwerp · 12222
Nu ik PF heb ontdekt zit ik veel te lang achter die computer. Er komt niets anders uit mijn vingers dan letters via de toetsen op mijn toetsenbord als reactie op een forum/ onderwerp/ topic op PF of als vraag/ opmerking in de vorm van een eigen forum/ onderwerp/ topic. Ik laat er alles voor staan, liggen, lopen, dansen of vliegen. Heb een kutgevoel als ik niet op PF kan. Ben dan bijna ziek. Het is net alsof ik verliefd ben, maar dan anders.

Wat moet ik doen? Ben ik verslaafd?
you're addicted to PF !!! go see a dokter !!!!!! :p :p
dan ben ik benieuwd wat het op lange termijn met je doet :-)
<--------------Dit dus!!!--------------- :D
hehehehe... die vind ik wel ok
he Billie sta jij niet heel toevallig heel vaak op ranzigedingen fotos?....enne ja je bent verslaasd enne oh het is ook heel erg besmettelijk (6)
nou nou, heel vaak. heel vaak. kan ook wat minder hoor ;-)

en jij dan? jij toch ook? laatst nog een paar hele vage met jou erop gezien. maar de mijne waren niet minder vaag. maakt dus niet uit :-)
ik zit er al weer veels te lang achter. moet nu echt naar bed. morgen weer vroeg op. wat zal het nu weer worden, bilthoven, eindhoven of apeldoorn. word helemaal gek van die kut snelwegen. komt geen eind aan.

maar ik wil helemaal nog niet naar bed. wat zal ik doen? zal ik gewoon mijn bed naar beneden halen en voor mijn computer zetten. als tommie dan misschien iets in kan bouwen dat zodra iemand op een forum reageert dat er een belletje gaat ofzo...