Partyflock

hoe kan ik livesets inkorten ?

 
Forumonderwerp · 12212
zoek op google.com naar een programma genaamd "Goldwave" da's een WAV editor waarmee je ook MP3tjes kan editten... heel simpel.. met Cool Edit trouwens ook.. zoek ze ;P
nero :)

inkorten & meteen op een cdtje plakken, ideaal :)
cooledit heb k al geprobeert bah raar programmatje :P
laatste aanpassing
Na audiogalaxy heb ik nog geen vervanger gevonden. Ik weet dus niet eens hoe ik die livesets kan vinden. Laat staan inkorten.

Maarruh nero... ik vind het wel cool. Is de enige die ik gebruik.

Cooledit of Soundforge zijn edit programma's.
Moet je wel wat mb's in je comp hebben zitten.
Laat maar s een set in van 100mb met 16mb intern. Haha.. dat wordt lachen.
gewoon een stukje eraf halen
hoe kan k er bijv een stuk commentaar afhalen wat er bij die klote 1-danceradio bijzit als je die zelf ript ?
Kan het bestand niet gewoon verkleind worden ofzo, zodat de hele set erop past?
Nee Daan, dat kan niet, het gaat om het aantal minuten, dus nu maximaal 80, er zijn ook met 90 maar die zijn zeldzaam, het enige mogelijke is idd om hem in te korten. Waarom kunnen ze niet een cd-r maken met 130 minuten ofzo. Kan er precies een set van 2 uur op! :)
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
***2 DAAN*** Het gaat niet om het aantal minuten, maar om het aantal MB's van de cd-r. Op een '80-min. cdrom' kun je 700MB kwijt! 700MB is dus (gemiddeld genomen) goed voor ong. 80min., heb je echter muziek met een hoge 'bit-rate' dan kunnen er aanzienlijk minder 'minuten' op je cdrom!

Als je b.v. MP3-tjes wilt inkorten, moet je het programma 'MP3-Cutter' eens proberen. Daarmee kun je ook in je LiveSet bepaalde 'ijkpunten' aangeven, die je dan op je cd-speler als 'tracks' zal zien. Wil je dan naar dat gave stukkie in het midden, dan hoef je het 'forward-knoppie' niet een kwartier vast te houden, maar ga je gewoon naar track 2, 3 of 4. Reuze makkelijk!
laatste aanpassing