Partyflock

Slapeloze nachten

 
Forumonderwerp · 12210
Ik heb meestal last ervan als het een warme nacht is. Dan word ik opeens wakker, en kost het me zo'n 3 uurtjes om weer in slaap te vallen. Resultaat: Je wordt met een kut humeur wakker de volgende ochtend. Totaal niet uitgerust....totale ramp.

Wie kent dit nog meer? Wat doe je er tegen?
laatste aanpassing
Ik slaap meestal wel goed, ik zorg gewoon dat ik naar bed ga als ik flink moe ben en dan ben ik binnen 5 minuten weg...

... alleen soms, als ik teveel aan m'n hoofd heb, of bijvoorbeeld echt vroeg wakker MOET worden, duurt het wel een tijdje voor ik in slaap kom, lig ik wel eens 2 uur wakker ofzo, maar gebeurd niet zo vaak gelukkig!

Wakker worden terwijl ik al slaap en dan niet meer in slaap komen heb ik gelukkig nooit last van!
Ik slaap eigenlijk best weinig dus als ik de tijd heb om te slapen dan slaap ik ook wel, maar je zou een biertje kunnen drinken of een jointje roken. slaap ik heel goed op :-D
Heb d'r ook weleens last van:S. Als ik nie kan slapen ga ik meestal me bed uit en net zo lang allerlei dinge doen totdat is erg moe ben...helpt bij mij meestal t beste.
Heb gelukkig nie zoveel slaap nodig..dus heb d'r de volgende morge nie zo'n last van.
ik slaap altijd slecht lig meestal nog een hele tijd wakker en vroeg naar bed gaan is al helemaal geen optie voor mij ik slaap als tmeezit zo'n 5 uur per n8 en dat haal ik dan weer in als ik vrij ben.. er is verder niks aan te doen, dus ja tis heel vervelend voor je maar ik zou niet weten wat je er aan kan doen, wist ik dat maar dan kon ik ook eens goed slapen.
Ik werd vannacht tot drie keer toe schreewend wakker... badend in het zweet... lijpe rotdroom gehad...