Partyflock

Het gevolg van 5 weken achter elkaar feesten:

 
Forumonderwerp · 12182
Ik ben nou al 5 weken achter elkaar naar feesten aan het gaan, en ik kom nou toch wel een paar minpunten tegen. Dit zijn ze:

1: Kost super veel geld, heb denk ik al alleen op die feesten samen400/500 euro uitgegeven (en ik ben maar een arme student)
2: Ben in 5 weken iets van 7 KG afgevallen
3: Vroeger leefde je na een feest toe, nu lijkt het wel gewoon te worden. Wat een feest nou niet echt meer speciaal maakt.
4: M`n andere vrienden beginnen te zeuren dat ik elke keer weg ben naar een feest
5: Doordeweeks ben ik super chagreinig, omdat ik veel tijd nodig hebt om bij te komen.

Hebben jullie dat ook

ps zaterdag wordt week 6 achter elkaar extrema :bounce: :bounce:
Wat denk je dat het gevolg is van 6 maanden achter elkaar feesten met maar 3 of 4 weekendjes ni gefeest te hebben:D.
Been there done that!
Vorig jaar liep het ook de spuigaten uit.
Nu gaan we inderdaad wat selectiever en veel minder stappen! Scheelt geld en sjago-buien doordeweeks
HQpartypeople says: Ja maar als ik moet kiezen tussen een avondje kroeg/disco of een feest, dan is de keus zo makkelijk. Vooral als je vrijkaarten krijgt zoals zaterdag met extrema

-------------------------------------------------
Je kan er ook eens voor kiezen om gewoon niet te gaan. Geeft ook wel een lekker gevoel en het volgende feest is meteen een stuk toffer. Of ga een keer nuchter, das ook eens lekker en sowieso gezonder :)
Ik ga regelmatig ook nuchter, soms moet ik rijden en dan neem en drink ik helemaal niks.
hebben wij geen last van.. heerlijk gewoon .. ik ga niet zoveel feesten .. maar meer thuis zitten met vrienden en dan gebruiken .. is ook een stuk leuker...
O, nou, dan doe je het toch netjes?
ik ga ook vaak nuchter (drugs dus wel alc.) omdat het gewoon slecht is om elke keer te gebruiken dus neem ik alleen op de vette feesten een p
valt het jullie ook niet op dat je financieel gezien niet meer elke week naar een feest kunt en dat een aantal jaar geleden dat nog net wel ging???

jammer dat het steeds duurder moet worden....:(
ja dat is ook wel weer minder :(
"HQpartypeople 17 juli 2002 18:01
Ik ga regelmatig ook nuchter, soms moet ik rijden en dan neem en drink ik helemaal niks"

pluimpje!

:flower:
Faab, ga jij naar SOAP???
las ik dat goed hierboven???
i hope so moet nog een kaartje hebben!!
Nah ken ut ja:(

Heb alleen 6 weekies achter elkaar misdragen... zaterdagochtend tot zondagavond elke keer!! is wel leuk en alles.. maar me bankrekening vond het wat minder:) als je na gaat dat ik gem. 200 euro per weekend kwijt was:cry:

en idd me lichaam en met name me gezicht begint aardig in te krimpen!! na al die dope enzow

dus daarom gaat kamaya dit weekend niet uit, behalve dan dat ik naar Almere ga:D

GreetZ
ik doe dit dus nu een jaar of 5 waar ik bijna elk weekend ga feesten (freeparty/tekno feesje) dus financieel doet het me niet al te veel, maar lichaamlijk is het idd niet super goed voor je, maar je hoeft niet altijd uit je dak te zijn op die feesten...probleem daarbij is namelijk dat je het na een tijdje niet meer leuk gaat vinden om er nuchter rond te lopen en het zlefs zo kan worden dat je denkt van 'he 't is zaterdag, ik ga uit mijn dak' .. maar je moet ook niet na een feest meteen naar je bed gaan, want daar gaat je ritme goed van onderuit, beter trek je gewoon lekker door en ga je zondag rond een uur of 8 naar bed...en goed eten en drinken(zuivel en vitamine pillen en zo)

...bij mij is het inmiddels zo erg dat ik schijnbrak ben als ik niet ga feesten...
Het is maar hoe je het zelf maakt....
Ga idd door de weeks naar je vrienden, of neem ze mee!!! das een veel beter plan!!! ga aan de vitamines, vers fruit, eet chocolade en je serotineghalte is zo weer op peil..
Ik ga al vanaf me 16e bijna elke week feesten, en krijg hoogstens van mijn ouders klachten dat ze me nooit zien en als ze me zien ben ik helemaal naar de klote...
Finacieel... Werk voor je feesten... ik werk FT maar toen ik nog op school zat had ik bijbaantjes alleen maar om te kunnen feesten....... neem ze gewoon eens mee, voor je t weet zijn ze net zo verslaafd als jij1!! Beters tog???
Ik heb gelukkig een bijbaantje dat goed verdient, alleen m`n ouders zitten elke keer te zeiken dat al m`n geld opgaat aan het uitgaan. Maar ja dat is mijn probleem.

Gelukkig gaan veel van m`n vrienden ook naar feesten dus het is ook niet zo dat ik ze nooit zie, maar de laatste tijd ga ik echt te veel.
Ik heb er waarschijnlijk ook wel vrienden (kennissen) door verloren, maar heb er ook weer een hoop nieuwe bij.

En ik ga zowiezo gezonder eten, ik merk wel dat ik aftakel door zulke weekenden. Ga maar weer is meer fruit enzo eten.
Ik ging 2 jaar terug ongeveer 1 keer in de maand of twee maanden naar een feest, merk wel dat dat de laatste tijd steeds meer is geworden, bijvoorbeeld in maart en mei ben in 3 keer in de maand naar een feest geweest... nu neem ik even een periode van 'rust' (nouja rust, vakantie komt er ook nog aan), maar vanaf eind augustus gaat het wel weer beginnen :P Heb me wel voorgenomen wat minder naar kleine feestjes te gaan, omdat ik eigenlijk liever 1 keer per maand naar een echt tof groot feest ga (leef je er ook helemaal naar toe), dan 3 keer per maand naar een klein feestje waarvan je denkt 'mwoah'. HR, Qlimax en Thunderdome coming up!
ik ga altijd al iedere week, van kleine feesies tot grote feesten
ik weet er alles van, loop ook al een tijdje mee. Goed eten en op zijn tijd je rust pakken en wat extra voedinssuplementen doen ook kleine wonderen. En idd chocola kan ook goed doen als stemmings oppeppertje

later, Leon
Ik ben ook al weer een tijdje elke week aan het feesten, en moet zeggen dat ik het allemaal wel goed trek op het moment :)
Gewoon lekker door gaan.. en dan heb je het uit eindelijk gewoon niet eens meer door hoe je zelf naar de kloten help??? En dan ja,,, ben je te laat en ben een low life JUNK.... sucsses
tjah feesten is leuk.. maar voor je vrienden is het lullig en in dit geval ook voor je portomonnee.. ik zou zeggen .. ff relaxen :)
hmmzzz zo klinkt 't wel errug negatief :S

mijn laatste rustweekendje zonder feest was ergens begin april :S

Kep gelukkig geen last van klagende vrienden...met de niet-feestende vrienden spreek ik door de week af en de rest zie ik duzz in het weekend :)
Re:
1. Klopt. Ben nu ook arm. Maar binnenkort weer salaris.
2. Ben ook afgevallen. Maar zou jij ipv afvallen liever aankomen? T'is alleen lullig als je vooraf maar een kilootje of 65 weegt. En achteraf dus onder de 60.
3. Feesten voor mij zijn nog steeds speciaal. Of het nou 1 in de maand is of elk weekend.
4. Ik zie mijn "andere" vrienden niet meer. Waarom niet? Omdat die een ander leven leiden dan ik. Het is gewoon niet meer hetzelfde als vroeger. De vrienden waarmee ik naar een feest ga, mijn partyvrienden, zijn mijn echte vrienden. Je beleeft dezelfde dingen en hebt dezelfde interesses. Sommige oude vrienden gaan met mij naar de feesten. De oude (dus andere) vrienden die niet naar die feesten gaan, tsja... niet echt tijd voor en niet echt zin in.
5. En tsja, dat je doordeweeks chagreinig bent, ligt toch aan jezelf. Je moet het zelf maken. Ik zie mijn partyvrienden ook doordeweeks en doe ook andere dingen met mijn partyvrienden. Dus is het aldoor feest.
Gevolg van mijn 6 weken 9 feesten:

1 ben echt ineens super armer geworden
2 heb ook nog eens super weinig geld
3 ik probeer te minderen maar dit weekend al weer luna op vrijdag en q-base op zaterdag
4 ben ook afgevallen, maar das een pluspunt
5 ik ben niet sjacherijnig doordeweeks, ik ben ook nooit brak na een feest, zondag aaf na paar uur slaap weer de ouwe.
6 feesten blijven voor mij super
7 ik ben ook nog een blut
8 ik krijg nu wel een nachtritme, laat opvlijven en heel erg laat er uit. Het liefst zou ik snachts alles doen
9 als ik meer weet type ik het
Had jij geld op de bank dan?
tjsa
niet zeure
tis een bewuste keuze die je maakt, of je bent een diehard of niet.... er is geen tussen weg, of je gaat er helemaal voor of je bent niets ;)
ik ken het ouwe, afgelopen weekend een (onbedoelde, daar niet van) pauze na 6 weken ongebroken feesten (ok ok, 1 zaterdag in he-ho tent, maar toch), ben ik ook blut, maar werk gewoon een extra stukkie meer, en komend weekend paddos%) en zondag ng gratis:)

dat is OOK belangrijk, zorg voor goedkoop entree;) of een gratis feest:)
Ook voor mij zaterdag 7e week op rij dat we naar een feest gaan....maar heb er vanaf dinsdag alweer veel zin in :D
chesterfield labelland
impulz outdoor
white
intrix huisfeest
black
elusive ook nog ook 5 8ter elkaar
het is dodelijk, te veel geld en het wordt een gewoonte dat zijn bets nadelen maar ja je kan wel zeggen dat je hebt geleefd en je hebt herinneringen met je vrienden en foto's dus maak je niet druk naa de vakantie wat rustiger aan doen jatoch]
later
misschien geen dope gebruiken als je dat al niet deed...
~INDO~ <<<GIRL>>> 17 juli 2002 17:48
1. Fabian... DV is alleen te bestellen via bepaalde kanalen... zeg dat er even bij... De bekende adressen hebben ECHT nix meer...

--------------------------------------------


Das niet waar, ticketservice kan je nog reserveren op internet
Dat van die vrienden weet ik eigenlijk niet of ik het min of een pluspunt moet noemen. De meeste vrienden die ik nu echt hebt, zijn ook gasten die veel naar feesten gaan. 1 goede vriend zie ik bijna nooit meer omdat hij nu op z`n eigen woont en omdat ik gewoon geen tijd en zin hebt om daar langs te gaan. Maar ik zie hem altijd als we naar het voetbal gaan.

Sommige (ex)vrienden zie ik ook gewoon niet meer, omdat mijn interesses zo verschillend zijn. En dat schiet toch niet op. Sinds eentje een vriendin heeft, heeft hij al z`n vrienden laten vallen./ Dus dat is z`n eigen schuld.

Omdat ik nog school doet (HBO) moet ik gewoon veel tijd vrijmaken voor m`n studie en s`avonds moet ik gewoon werken omdat ik anders niet rond kom, en als ik dan een avond vrij hebt, dan blijf ik lekker thuis om te relaxen. Anders trek ik een week echt niet
laatste aanpassing
tnx Bronco dat bedoelde ik!! :D
Hmmz,

Ik wilde een link neerzetten maar dan doet ie het niet %-)

Anyways, ga naar dancevalley.nl en daar kun je wel de link aanklikken.
laatste aanpassing
gevolg:
niet veel anders dan normaal
ga al 2 jaar lang elke week feesten!!!!
ja dit jaar ben ik nog nooit zo vaak naar feesten geweest bijna elke weeken ik ben van plan na augustus is wat te gaan minderen .
en dit doe ik al 5 jaar!!!!!
Ok je begint:

Paar feestjes in het jaar, leuk gezellig dikke kriebels voordat je er naar toe gaat, van de kaart is speciaal.

Je gaat verder:

1 keer feestje in de maand, supertof nog steeds speciaal, wel wat meer nodig om van de kaart te worden.

Volgende stadium:

Je gaat elke week, je hebt de drang om te gaan en van de kaart te zijn alleen t is niet zo speciaal meer als eerst, dan schiet het op een gegeven moment niet meer op want je wil je lekker voelen vreet je de tering in de rotzooi, en dan krijg je bijv. lichamelijke klachten en ben je ondertussen zo'n 15 kilo afgevallen.

Laatste stadium:

Feesten is nog steeds leuk alleen je gaat weer nadenken, gaat nog wel maar niet elke week aan de shit, na 2 a 3 maanden lijkt t alsof je je persoonlijkheid weer terug krijgt en voel je je door de weeks goed en heb je niet meer van "die beroerde dinsdagen". Nog 4 tot 6 keer per jaar v.d. kaart is meer dan genoeg!
en dan ga je weer naar stadium 1 :p
2 Bronco... U R Right...

Mijn babe verkreeg deze foutieve info bij haar uit de salon van haar klanten...

Maaruh... een andere optie zou kunnen zijn:

After E of Afterparty capsules te verkrijgen bij smart / growshops...

LET OP: Bij sommigen werkt het eg ok... bij sommige AVERECHTS... Maar je kan t altijd proberen... GIVE IT A SHOT... ;D
yes fabian get's it! Nee trouwens niet, je gaat nog wel bijna elke weeek alleen je minderd je gebruik
to alice: haha.. ja dat kan natuurlijk ook en dan alsnog naar de klote alleen minder snel :d
Het helpt ook heel erg als je niet meer elke keer gebruikt. Je voelt je dan zo goed (zondags al nadat je geslapen hebt) Ik kies echt mijn feesten o te gebruiken, soms gebruik ik alleen natuurlijke shit. Is echt zoveel releaxter.
Maar ik heb ook wel een periode gehad van elke week. Als er geen groot feest was gingen we naar Elten in Duitsland. Tot 10 uur. die feestjes waren nog zwaarder dan een groot feest!
Ben sinds half april tot en met afgelopuh weekend elk weekend wezuh springuh, stuiteruh en gek doen. Heb helemaal nergens last van, maar ik gebruik dan ook geen harddrugs. Nou ja, tot Fusion Festival toe dan. Maar zelfs op dat 'beruchte' weekend heb ik nie veel geslikt. Normaal doe ik t met een paar dikke dampers en ephedra, maar dat weekendje Duitsland was mij toch iets te vermoeiend, vandaar. Maar goed, denk dat ik t daarom wat langur volhoud, omdat ik geen last heb van de welbekende maan- en dinsdaguh. Alleen moet dit weekend overslaan omdat ik op Awakenings Festival me eiguh heb geblesseerd en ben daarmee t weekend erna toch doorgegaan (van geen ophouduh wetuh). Foute boel, dikke voet. Maar mocht t meezittuh dan ben ik in t weekend van 26 juli weer volop aan t springuh. Liefst ZONDER snoepies, maar zal wel nie lukkuh..
Ik heb dus precies hetzelfde.. maarjah het is zomer...!!!Daarna ff wat rustiger aan
Tsja ik feest ook zeker de laatste 2,5 jaar eigenlijk wel elke week... je went eraan he... en op een gegeven moment kan je niet meer zonder :)
To: GHButterfly - - > Tis inderdaad zomer, maar na de zomer is er herfst. En na de herfst is t winter. En na de winter enz enz. En dr gaat zekur nie gestopt worduh met feestuh! :D Gewoon lekkur doorgaan met :bounce: voor mij. Komuh veel goeiuh feessies. Vind t allemaal wel prima zoals t nu gaat dus..enne flyduck, ken inderdaad nie meer zonder. VERSLAAFD aan HOUSE! :|
hehe idd HouseMusik ik ook.. :)

Welcome trouwens, zie dat je nieuw bent ...