Partyflock

Evolution, 21-09-2002, Vechtse banen

 
Forumonderwerp · 12178
Ik hoor niemand over dit feest, een paar vrienden van mij zijn hier vorig jaar heen geweest, en waren toen erg onder de indruk (y) van de combinatie van hardcore, met trance en hardstyle.

Op de website http://www.dancenation.nl is helaas nog niks bekend. :(

Heeft toevallig iemand al wel info, meldt het hier :)
laatste aanpassing
Klinkt wel gaaf, en lekker in de buurt :)
Hoor ik daar Vechtsebanen :D
Als gevolg op het grote succes van Evolution 2001, zal zaterdag 21 september 2002 het tweede deel van dit evenement plaatsvinden. Om het deze keer groots aan te pakken is er gekozen voor een andere lokatie, en wel ‘de Vechtsebanen’ te Utrecht. Dit indoor ijsstadion, met arena indeling, biedt door de opstapelende tribunes een uniek uitzicht over de dansende menigte. Een happening om nooit te vergeten.

Voor dit evenement zijn de beste DJ’s uit Nederland en Duitsland geboekt om de beste uplifting club en trance muziek ten gehore te brengen. Dan spreken we over grote namen als Erick-E, G-Spott, Klubbheads, José, Jurgen, Lock & Load, MC Pryme en uit Duitsland de super DJ: CJ Stone, bekend van de hits ‘voodoo and serano’ en ‘the bad habit boys’.

Om de sfeer naar een hoger niveau te brengen wordt er extra veel aandacht besteed aan decoraties, geluid en special light effects. Ondanks het hoge niveau van dit evenement kosten de kaartjes slechts 27,50 euro per stuk.

Bron: http://www.clubcharts.nl
denk niet dat dat een suc6 zal worden als zowel Qlimax als TE op dezelfde dag zijn.­
Dus hier heb ze de hardere stylen maar weggelaten.­ Dat is jammer.­ Ben opzich wel benieuwd naar Lock &­ Load en CJ Stone
Ik ga Cker wel naar Qlimax!!!
beter tog???? dattut allemaal op dezelfde dag is... de Trancetrutjes ( ;-) ) gaan dan allemaal naar TE... De popi-jopies naar de Vechtse Banen en de BeuQers naar QT... mooi verdeeld!!!

Als de VB weer open zijn... Komet HouseQlassics misschien ook wel weer daarheen!!!! Da's nog veel vetter als in de HMH!!!!!!!!
ik ben er vorig jr ook heengeweest in september was toen in de blokhoeve in n gein...­ zou op oud&­nieuw ook gegeven worden..­ging toeniet door en daarna was het in maart wat ook niet doorging aangezien de organisatie failliet zou zijn....­

enige info is er denk ik niet ech..­
Was vorig jaar een goed feestje, in de blokhoeve.­ Jammer dat het verder toen niet meer is geweest, ga toch echt wel naar Qlimax
was zeker vet in de blokhoeve....­
evolution heeft speciaal plekkie in men hart :)
zonde dat t op de 21e is. Evolution was vorig jaar een lekker feest:)
Oke, ik lees vechtsebanen, en weliswaar met de naam evolution, maar dit betekent dus dat ze eindelijk klaar zijn met die verbouwing???
ik heb toevallig eindelijk na een half jaar geen gehoor meer van de organistatie te krijgen weer een mailtje ontvangen maar ja de bijlage was o bytes dus ik hoop morgen jullie wat meer te kunnen vertellen.­ ik vond de 2 afgelopen feestjes ook wel oke maar van de organisatie kan je niet echt op aan vind ik wel..­ maar ja
Bamb ik kan me voorstellen waarom ;)

Ik was er ook, had een vip kaartje gewonnen :D was wel aardig feestje. De organisatie was erg goed en de sfeer was leuk, we stonden met een stuk of 30 start2dancers te dansen..... leuk middelgroot feestje voor tussendoor!
jah jammer vd organisatie...­ verheugde me na blokhoeve ech op oud&­nieuw....­ mah jah ging niet door..­ toch vermaakt op qontact hoor...­maar Evolution had ech n lekkere sfeer..­
vechtse banen is idd een :kwijl: locatie
uiteindelijk komt het wel tot een gevecht maar das weer andere koek