Partyflock

Volgend jaar geen Love parade meer?!?

 
Forumonderwerp · 12160
Ja sorry mensen.....weer een topic over love parade!

Waarschijnlijk is er volgend jaar geen love parade meer. Dit komt door de tegenvallende opkomst van de afgelopen jaren. Maar vooral omdat de organisatie van Love Parade de teringzooi moet gaan opruimen.
Ook krijgt de Love parade een steeds slechtere reputatie wegens het aantal gewonden ieder jaar.

Gelukkig ben ik er dit jaar nog heen geweest! :)
:cry:Maar houdt moed, dit soort berichten duiken elk jaar op :-)
Schade Deutschland, alles ist vorbei, alles ist vorbei

hehehe
Inderdaad, dit zeggen ze elk jaar. Ook had ik een vage roddel gehoord dat het misschien in Polen wordt gehouden maar of dit waar is...? hoop het niet
Ik maak me er niet zoveel zorgen om. Hoewel er elk jaar wat mensen protesteren is Berlijn heel erg blij met de Loveparade. De gemeente zal daar alles op alles zetten om te zorgend dat ze niet naar Parijs ofzo verhuizen.

Ze zijn trouwens ook ooit klein begonnen. Ik geloof een bestelbusje en 1000 man, dus met minder mensen moet een loveparade ook wel mogelijk zijn.
laatste aanpassing
ja, das wel waar. Maar straks is het dit keer wel waar! :(
In Polen, haha :D

Als het al ergens anders wordt gehouden mag je het mi. geen Love Parade meer noemen
Ik had het ook gelezen in de krant!
Ik zelf ben in 1999 geweest, en toen stond het na afloop ook in de krant dat het waarschijnlijk 1 van de laatste xen was!!
Dusss misschien valt het wel mee!!
In ieder geval heeft een of andere duitse zender wel de overeenkomst met de organisatie van de loveparade verbroken.
Moet je eens nagaan wat de middenstand misloopt als er GEEN Love Parade gehouden zou worden... Betekent egt een ramp... Kosten wat het kost zullen ook zij de Love Parade willen behouden...

Ik ben voor het eerst in 1998 geweest en toen was er al sprake van dat het de laatste keer zou zijn... Ben vorig jaar geweest precies hetzelfde verhaal...

Aan de opkomst zal het niet egt liggen... eerder aan de inmense teringzooi die de parade bezoekers achterlaten, de schade aan het park (denk maar eens aan het wildplassen) en het stijgende aantal mensen dat gewond raakt door agressie of drugs gebruik... (in 1998 zelfs iemand doodgestoken)

De gemeente wil nu de organisatie van de Love Parade op laten draaien voor de kosten van de schoonmaak ervan... De Love Parade is nog altijd bedoeld als "Demonstratie" en niet als "Commercieel Evenement"... Nu weet iedereen dat het de laatste jaren wel een commercieel iets is geworden. In geval van een demonstratie moet de gemeente zorgen voor het opruimen van de zooi etc... Wordt dit evenement echter bestempeld als "Commercieel Evenement" dan is de organisatie van de Love Parade verantwoordelijk voor het opruimen daarvan... Met name de kosten zullen dan een rol spelen... Je moest eens weten hoeveel ton afval er opgeruimd wordt na de Parade...

Maar ik zie het gewoon weer gebeuren dat er volgend jaar gewoon weer een Love Parade is met ongeveer 1.000.000 mensen en een hoop lol! Ik ben er dan cker bij!
laatste aanpassing
Dit jaar was de lage opkomst te danken aan de slechte weer- en aanslagberichten vlgnd jaar staan we er gwoon weer met 1 miljoen halve zolen! :D
Heb anders weinig gemerkt van die lage opkomst, 't was goed druk :-)

De pre-en afterparties waren wel wat rustig..
't is te hopen dat ie gewoon doorgaat. Hij staat al wel weer gepland voor 12 juli volgend jaar. Dan w8 ik toch nog maar ffkes met boeken, want Berlijn zelf (zonder LoveParade) is geen ruk aan.
We zien het wel.....
Geen loveparade meer zou cker jammer zijn! Vooral voor de middenstand ja:D. Als je ziet wat ik uitgegeven hebt, en dat maal 1miljoen bezoekers ofzo.... Hahaha, had ik dat maar op mun bankrekening staan:D.
yo dat mag nooit!!
zou vet klote zijn!!!:s
Dat zou best wel klote zijn ja!!
Wil er wel graag een keer heen, lijkt me echt super gaaf!!:D