Partyflock

2 mijn lieve Bambsel ;-P

 
Forumonderwerp · 12117
Aangezien jij sommige dingen van mij nog wel eens fout wil opvatten, en dan erbij, sommige andere mensen hier ook wel eens heb ik vernomen uit bepaalde bronnen :-P

Als ik zoiets zeg als: "maar dat is het gemiddelde niveau hier op PF" dan wil dat per definitie niet zeggen dat ik daarmee alle bezoekers van PF bedoel. Anders gezegd, ik bedoel daar achter een heel erg klein select groepje mee die ik kortzichtig vindt en waar ik niks mee kan. Laat het hoogstens een stuk of 15 personen zijn.
Misschien moet ik dat dan anders gaan zeggen zodat misverstanden voorkomen worden :-)

Maar soms is het ook beter dat jij, en misschien andere mensen, ietsiepietsie beter lezen, aangezien ik er altijd wel iets bijzet in de richting van: "voel je aub niet allemaal aangesproken".
Mocht ik het er een paar keer niet bijgezet hebben, dan bij deze me excuses :-P

Verder ben ik een persoon die er meteen dingen uitknalt als dingen me niet aanstaan. Zulke reacties van mij kunnen wel hard zijn, maar ze zijn meestal wel doeltreffend en zijn erg duidelijk (als ik me niet vergis)

Moet ook eerlijk zeggen dat het mij weinig doet als mensen mij daarop aanvallen. Ik hou er niet van om om dingen heen te draaien namelijk en als mensen mijn mening niet kunnen respecteren dan is dat toch echt hun probleem. Ik zeg wat ik denk en ik pas het soms ook nog wel eens aan trouwens. Zodat het iets vriendelijker naar buiten komt. Mochten mensen dan nog gaan huilen of zeuren, omdat ik eventueel van hun mening afwijk dan is dat eveneens hun probleem :-)

Ik hou dus ook niet van hielenlikkerij en geslijm bij anderen, als ik het met mensen eens ben dan zeg ik dat en als ik het er niet mee eens ben dan zeg ik dat ook. Ongeacht of ik nou wel of niet geliefd wordt. Ik zit niet op het internet om met iedereen vriendjes te worden namelijk.

Mensen kunnen me accepteren zoals ik ben, zo doe ik dat ook bij anderen en je kunt niet met iedereen goed opschieten in het leven.

Dan nog erbij, ik zit dan wel op s2d grotendeels. Maar op PF ben ik er ook al vanaf het begin bij.
En als mensen dan denken dat ik hier opzettelijk zit te rellen, omdat ik eigenlijk een s2d'er ben (wie bedenkt zulke benamingen in vredesnaam? ik hou niet van ergens bij horen namelijk) dan hebben ze dat mooi mis. Net zoals ik op s2d ongezouten me meningen geef doe ik dat hier ook. Dus die link zou ik maar niet leggen, want die slaat nergens op.

Moet er wel bij zeggen dat sommigen hier wel snel op de kast te krijgen zijn, maar of die schuld dan bij mij gezocht moet worden, lijkt me niet helemaal goed :-) Misschien kan zoiets ook gezocht worden bij de mensen die zo op de kast zitten.

En verder, de mensen die me kennen, en daar behoor jij ook bij bamb ;-P weten wel hoe ik in elkaar steek en hoe ik echt ben. Trouwens, die ongezouten mening geef ik in het dagelijks leven ook en dus niet alleen op het internet. Noem het assertief :-P

Me is sociaal en aardig voor iedereen, maar er zitten schepsels tussen waar ik me wel eens aan irriteer en waarop ik dus gewoon reageer. En dat dan soms verkeerd wordt opgenomen door mensen is niet helemaal mijn probleem hoor :-)

Maar goed, misschien is het nu duidelijker en wordt er niet meer zoveel geroddeld ;-) (je weet wat ik bedoel hehe)
je had er zin in hehe
Volgens mij kom je hier gwoon om te rellen
rellen??????????????????

nee hier is het goed Qnalluh met de grote Q
Jogs: tuurlijk !

%-)

;-)
Dus ik kan iedereen die over lieve claudjuh klaagt nu naar dit topic verwijzen. Ze is echt geen slecht meisje mensen, maar ze irriteert zich gewoon aan bepaalde mensen en meent dat te moeten melden ;)
Dat jullie 't ff weten :)

(k) clau :)
laatste aanpassing
Ja en als je nou weer sarcastisch gaat lopen doen, nadat je je afvroeg hoe ik elkaar steek, dan weet ik er ook nog wel een paar...

Vraag er dan niet om als je toch zo'n antwoord geeft...

Kuzzie terug hoor (K)
Zie ik hier een nieuwe romance opbloeien? :D
het was iig niet sarcastisch bedoeld ok? meer beetje plagen :/
Stomp op je oog bambsel ;-)

En ehm Beckham... ik zie hier heel wat anders... ik zie een spin lopen hier %-) :-P
ja.. en ik zie nog maar met een oog
romance met zo'n agressieffie.. i think not ;P
laatste aanpassing
Jakuza
Artiest Jakuza
Wat een liefde :lief:

Wordt er heelmaal warm in mijn hart van :)

Er zit duzz geen kans meer voor mij in Nico ;) ?
claudjuh is goed (Y) :P
Recht voor z'n raap

Zo zie ik het graag :-D
Zo is niet iedereen Cenobite ;-)
haha.. dit krijgt weer een staartje op s2d (geloof ik)