Partyflock

Wat is er nu uitverkocht? :-S

 
Forumonderwerp · 12042
Ik snapper helemaal niks meer van....­
Hoor zoveel verschillende dingen.....­
Is ML uitverkocht??? En Qlimax??????
Wie helpt me, want ik heb voor allebei nog geen kaartje en voorlopig ook ff geen geld om voor allebie een kaartje te kopen...­ Sowieso niet voor donderdag en dan kan ik nog maar voor 1 feessie een kaartje halen...­
En wil ze allebei niet missen!!!!
HELLUP!
Anders bel je even naar midtown ofzo? Die zullen dat ongetwijfeld zo voor je op vragen.­
Volgens mij niet hoor!! je kunt voor beide feesten nog tickets bestellen via de ticketbox:)
ow...­ gelukkig dan maar....­
ik snapte er al niks van.....­
hoe kom je daar dan nu weer bij :S
ML is pas over een maand,Qlimax over 2

hoe komen mensen er toch weer bij dat het nu al uitverkocht is.­ De voorkoop is pas net begonnen voor Qlimax.­

mensen moeten zich niet zo laten opfokken
nee 10000 man kunnen erin! qlimax niet sold out


voor thialf kon je ook nog kaarten halen op de dag zelf
laatste aanpassing
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
gewoon ff kijken op ticketbox.­nl

en daar kan je nog kaarten online bestellen dus is het zeker nog niet uitverkocht!!!
nou, ik heb van verschillende mensen begrepen dat ze bij de diverse verkooppunten niks meer konden krijgen....­ en die mensen vertelden mij het los van elkaar...­ dus vandaar...­ sorry hoor NaQQ!e!!!! ik open ook eens een topicje...­ het spijt me wel...­ zal t nooit meer doen ok?????
sjonge jonge jonge.....­
ahhhh niet zo dat meisje afzeiken hoor!! LIEF zijn jongens!!!
ehm ik denk dat ik wel weet waarom ze t dacht, omdat er toevallig ook een topic hier was van "wanneer moet ik mijn kaartje voor qlimax kopen" en iedereen ging liggen bitchen dat t al uitverkocht was :P

Zijn nog genoeg kaarten hoor! dus komt wel goed
(K)ie
onder andere... en op MSN zeiden een paar mensen dat ze bij TB niks meer konden krijgen voor ML dus... paniek sloeg Fairy om t hartje!!!

dankjewel h@rdhou$efreak voor de hulp!!! :hug:
Er is tegenwoordig een heel doeltreffend hulpmiddel om achter te komen of iets uitverkocht is. Het heet INTERNET! De meeste organisatoren hebben een site, op deze sites vindt men alle informatie die men nodig heeft. Dus ook of een feest uitverkocht is of niet.

Fairytale dat ik zo lullig doe is dus niet tegen jou, maar tegen diegene die steeds met die stomme informatie komen :(
Ik ga gelukkig naar geen van bijde!! :D
Damn mensen denk nu eens na er zijn zoveel feesten dat er bijna geen feesten uitverkocht raken, M-L= voor 50.000 mensen nou echt niet dat dat zo snel uitverkocht raakt de meeste mensen kopen pas een kaartje als ze terug komen van vakantie dus begin augustus en Qlimax moet ik nog wel zien of dat uitverkocht raakt tis namelijk niet in de HMH en daar waren de beste Qlimaxfeessies dus deze word zowieso stukkie minder :S
ja ik vond de vorige Qlimax ook al wat zuigen, en nu wordt het volgens mij er echt niet beter op...­Tja, meer geld kunnen ze zo verdienen he, leuk voor hun, maar ik vind het minder!
ja ik weet het carlo, maar die sites zijn altijd heel lang met opladen en ik zit op me werruk met stiekum internet....­ Ik kan daar dus niet op w88 en dit gaat een stuk sneller...­
Sorry....­ Ik zal t de volgende keer nie meer doen!!!!
en beter opletten...­ Maar waarom moeilijk zoeken als je makkelijk op PF kan vragen, t komt alleen bij sommigen een beetje moeilijk over....­
Kus
owja, Qlimax Heerenveen was nie wat....­ Misschien is Zoetermeer wel wat, ben er nog nooit geweest....­ de HMH vind ik ook nie egt denderend hoor....­ Geef mij maar gewoon de Fun...­ Maarja, das voltooid verleden tijd!!!
laatste aanpassing
Fairy, Carlo bedoelde volgens mij niet dat jij met domme informatie kwam, MAAR dat andere mensen je domme info geven. (kweenie zeker hoor, maar zo vat ik het op)

enneh geen dank hoor, vond t alleen sow sielig voor je dat je werd afgezeken ;) :kusje:

Qlimax Zoetermeer wordt zeker wel gaaf, die line-up is gewoon GEIL :D
laatste aanpassing
IDD Zoetermeer sta ik one hundred percent!!!

:bounce:
Pcies h@rdhou$efreak, wij begrijpen elkaar ;)

2 Fairy > het wordt tijd dat je bij ID&T gaat werken, ze zullen daar vast wel breedband internet hebben. Kun je wat sneller surfen :)

Idd Qlimax in Heerenveen was iid niet je van het, maar dat lag aan de lokatie! Thialf heeft nou eenmaal een reputatie van niks als het op geluidsniveau aankomt. Ik geef Zoetermeer gewoon een kans :)
laatste aanpassing