Partyflock

10-jarig meisje sterft door XTC pillen

 
Forumonderwerp · 12038
Afgelopen zondag is in Galgate, Engeland, een 10-jarig meisje overleden aan een overdosis XTC pillen. Jade Slack nam 5 zogenaamde Ferrari XTC pillen, die haar fataal werden.

Volgens vrienden zou Jade zich niet lekker hebben gevoeld, waarna de bewoners van het huis, waar zij op dat moment op visite was, haar aanraadden even te gaan liggen op de bovenverdieping. Zij denken dat ze toen de 5 tabletten met een Ferrari opdruk gevonden moet hebben. Het meisje zou gedacht kunnen hebben dat het pijnstillers waren en deze ingenomen hebben.

De politie heeft twee vrouwen en een man in de leeftijd van 18 tot 20 jaar gearresteerd voor verhoor. De politie wil onderzoeken of Jade de pillen per ongeluk heeft genomen of dat deze met opzet aan haar gegeven zijn.

Bron: www.fokzine.nl
lijkt wel trainspotting....!!

Maar die pillen zijn echt wel toe gediend aan haar.
Oei... Das freaky!!!!
En van vijf Ferrari's zou ik ook dood gaan... Dat zijn van die gabberknetters...
Hoe kan t nou dat dat meisje die vind??Wat een sukkels!!!!!!! ik hoop dat ze vet gestraft worden!!!!
tsjaa 10 jaar oud en 5 kletsers tegelijk ,dat voel je wel ff
Dit is gewoon extreem slecht, dat dit gewoon kan gebeuren :S
dat is best wel ziek dat ze die kan nemen!!!
die moeten echt wel gegeven zijn aan haar misschien dat der oppas of ouders haar zat waren:S echt bijdehand die ouders kan je gewoon geen ouders noemen :S
tis inderdaad erg hoor maar kinderen snuffelen overal rond, kinderen vinden ook pistolen die verstopt in kasten zitten

dit kan ons allemaal gebeuren, ook mij als ik me pillen in me kast had liggen en me neefjes waren aan het spelen in me kamer, ja dan had ik ze beter moeten verstoppen, klopt maar die koters vinden alles :S

tis wel erg triest allemaal :(
niet te geloven. laatst een meisje aan de sos dood wat in een of ander voedingspakket zat ofzo. en nu dit weer. niet te geloven dat er kinderen aan moeten kapot moeten gaan. kijk als het nou met iemand gebeurd die met opzet zoeits neemt. sja no steeds kut dan maar die weet van tevoren zelf dat het fout kan gaan. maar kinderen hell nooo.

drugs moet voortaan in potjes met kindersluiting mensen. wie doet mee en bewaart voortaan zijn drugs in potjes met kinder sluiting??


pe@ce to all the innocent kids that died because of drugs
drugs moet je gewoon niet in huis hebben als er kinderen wonen of zijn..
Echt een heel triest dat zulk soort dingen gebeuren. Vraag me alleen af of er geen opzet in het spel is. Gebeuren de laatste tijd zoveel bizarre dingen...Je kinderen laten verbranden:(
Erg triest dat dit kan gebeuren.........

Mijn eerste was erg kikkuh, was wel al een stuk ouder, maar wat moet zij een megatrip hebben gehad!
geloof me, een volwassene van een kilo of 80 gaat al zeer raar doen van 5 kletsers tegelijk hoor
ze heeft die pille zelf perongeluk echt niet ingeslikt hoor die hebbe ze echt wel aan haar gegeven een kind van 10 weet al heus wel dat ze niet 5 pille tegelijk moet nemen tenminste ik wist het wel toen ik 10 was
ehm.. ongeluk.. idd zoals jeffrey!!! zegt.. zelfs 5 slaappillen kan een overdosis zijn.. het is gewoon teringzooi.. dit soort shit blijf je houden :(
Wat een kutgein zeg... Je zult maar met dit op je geweten verder moeten leven... net goed!!! Achterlijke lui
onwijs triest dat er mensen zijn die hun kind dat gaan voeren zo van eens kijken wat er gebeurd dat als je een kind een pil geeft,....zelfde met leipo's die ghb ofzo aan hun katten voeren......allemaal zelfde slag trieste mensen!
vaag hoor. Mijn zusje is ook tien en die neemt echt geen vijf tabletjes tegelijk wanneer ze zich niet lekker voelt. Ik voel hier nattigheid.
maar wie laat er dan ook een kind van 10 naar een feest gaan en naar binnen :s??? dan ben je toch ook niet goed lijkt mij tenminste.

en wat voor nattigheid voel je dan esthertje
Dat kind wist echt wel waar ze mee bezig was hoor. 10 jaar oud! Toen Dee ik Stiekem: auto rijden, brommer rijden, roken, alcahol drinken, blowen.
Denk dat ze gewoon met ze allen thuis zaten, PILS aan het eten waren. Meisje ging te hard, zeide ze ga ff op bed liggen. Hun verder faceten. Na een weet ik het een uur. Gingen ze kijken, DOOD.
Kut wat nau!! Hebben ze dat verhaaltje maar verzonnuh.
Maar ja dat denk ik.
lekker onverantwoordelijk ook! die dingen berg je toch op man! zekers als dr kleine kinderen in de buurt zijn die geen flauw idee hebben welk snoepje wel goed is en welke niet!
als je me zusje van 12 zon pil zou geven zou ze gewoon denken dat het een snoepje is, kinderen zien zulke dingen niet en weten dus ook nie of het goed of slecht is... maar jah das mijn beschijden mening!

erg hoor :S
Damn das wel heel triest zoiets :(
Wie laat er nou :xtc: rondslingeren als je een kleine rond hebt lopen!!!
Het zoveelste verhaal van een drugs slachtoffertje die er "waarschijnlijk" niks zelf aan kon doen.

Zonde hoor, ik hoop maar dat mensen wat beter met hun drugs omgaan i.p.v. laten slingeren
L@terssssssssss
OP SBS zeiden ze dat op die leeftijd die pillen 10keer zow sterk zijn (naar veryhouding) dus dat zou betekenen dat ze er verhoudinsgezien gewoon 50 op had :@

rug ziek dat zoiets moets gebeuren :(
Ja wel erg dom ja, maar wie neemt er dan ook zomaar pillen in?! Das ook wel een beetje dom, ze mag dan wel 10 geweest zijn, maar ze kan toch wel een beetje nadenken??
at is niet dom , een kind van 10 weet dat niet, die gaat niet denken, ow,..misschien is het wel drugz..! Ik denk dat die mensen gewoon wouden kijken of ze waus zou worden ofzo...misschien waren ze zelf wel helemaal van de wereld weet jij veel.
Ik heb ook wel eens harttabletten genomen toen ik 6 was, ik dacht dat het smarties waren, toen lag ik ook ff op apegapen, mijn maagje moest worden leeggepompt en dat terwijl we op vakantoie waren...kinderen doen nou eenmaal dingen zonder er bij na te denken.
10 en 6 is een wereld van verschil!!
ja idd mijn broertje is 11 en die weet donders goed dat hij niet zomaar pillen kan nemen. En het zal me niks verbazen als ze ze haar gegeven hebben ipv dat ze ze zelf genomen heb
Dat is waar, maar toch....een meisje van 10....hoe kan je die nou dom noemen weetje...wat weet zo'n meisje nou? Die mensen zijn pas dom dat ze dat laten slimgeren terwijl er een 10-jarige in huis is...
ik zei al eerder dat ik er niets van geloof dat dat meisje 5 pilletjes heeft genomen met de gedachte dat dat pijnstillers waren. NO WAY!

Een kind van tien is behoorlijk bij de tijd.
En het is geen overdosis geweest, of het was geen MDMA wat erin zat, ze is indirect aan de pillen gestorven...
Dit spoort dus echt nie, zoals Essie zei, wie neemt e rnou 5 pijnstillers ineens in?
dingen gebeuren nou 1 maal en je doet er niks aan... helaas
5 stuks voor een klein meisje dat kan ook niet, en wie laat die rotzooi nou zo rond slingeren? dan ben je toch niet goed bezig.
Mensen nemen vaak gelijk dingen aan zoals ze in de krant staan. Doe je ook weinig aan. Wel triest trouwens.
wel erg ja... Zo'n kind denkt er volgens mij niet echt bij na.. Ze heeft gewoon hoofdpijn en denkt misschien dat het eerder weg gaat als ze er 5 neemt.. Zij denkt niet, o drugs lekker, ik neem er 5!

Ik had het nog niet gehoord, maar tis wel erg hoor..
><i
Artiest C-Sar
Is best beroerd dit, wat me wel verbaast is dat ze overleden is aan 5 stuks. Bij volwassen personen is een overdosis XTC nagenoeg niet mogelijk. Er moet hiervoor 7 gram MDMA binnen zeer korte tijd in je bloed terecht komen. Bij een gemiddelde volwassene dan. Sommige zal dit lager liggen anderen hoger. Dat komt neer op gemiddeld genomen 70 pillen die allemaal tegelijk oplossen en waarvan alle werkzame stof direct je bloed in gaat. Dat is zowat onmogelijk en zal je het moeten inspuiten om te sterven aan de OD.
Wel kan je sterven aan de bijverschijnselen en/of verborgen medische klachten. "XTC"-doden hebben vaak dit soort verborgen medische klachten (zwakker hart, zwakkere lever, etc...). Soms gaat iemand dood door uitdroging of oververhitting (wat vaak hand in hand gaat met uitdroging).
Op het nieuws hoorde ik dat XTC op die leeftijd zo'n 10 keer sterker werkt... dan is het echt kantje boord geweest met dit meisje. Ik vraag me af hoe de autopsie gedaan wordt van dit meisje en waarop gelet wordt. Of misschien nemen ze gewoon klakkeloos aan dat dit gewoon een OD is. Terwijl het natuurlijk ook makkelijk kan dat ze verborgen medische klachten had.
Begrijp me niet verkeerd, zoiets als dit mag nooit gebeuren, degene die hiervoor verantwoordelijk is is verschrikkelijk onverantwoord bezig geweest en moet hier misschien voor gestraft worden.
Alleen leidt dit alles ook tot demonisering van alles dat met XTC te maken heeft. Onze housemuziek wordt ook vaak in verband gebracht hiermee (i wonder why?). En komt er misschien weer een klopjacht zoals in '97 waarnaa er dodelijke pillen op de markt kwamen (atropine) en dat wil uiteindelijk niemand.
ik las het in de krant.
zet je wel weer aan t denken. wij hebben plezier met die dingen, terwijl iemand anders eraan kapot gaat.
In Nederland doen ze het tenminste nog in een beetje sinnaasappelsap
waar kinderen zijn moeten geen drugs, waar drugs zijn moeten geen kinderen zijn. Wat triest zeg!!!
Why do people keep loosing their brains, is this because off the drugs???
laatste aanpassing
Zo dis ernstig, zielig man, en nog wel 5 ferrari's, ik wist niet meer dat die bestonden, die waren in de jaren 97 ieder geval zeer gewild
dit is echt wel klote een kind van 10 kom op zeg dat dat gebeurd is echt wel vaag gekke mensen hoor
sjezus...

Ik hoor steeds meer van dit soort verhalen.
Ik denk niet dat ze ze aan dat kind gegeven hebben.

Lijkt me zo sterk!
Mja er bestaan wel veel achterlijke mensen op deze wereld.. dus wie weet
Ik vind het niet normaal dat deze dingen tegenwoordig steeds vaker voor komen!!!
zo zie je maar weer: die shit moet je
buiten bereik van kinderen houden...

hopelijk leren we er wat van...
2 ><i > IDD jij begrijpt het!

Als er daadwerkelijk dodelijke pillen op de markt zouden worden gebracht zouden er bij bosjes mensen opvallen op een feest.

De pers heeft vaak ook geen idee waar ze het over heeft, en neemt alle propaganda van de politie maar al te graag over...