Partyflock

Wat vinden we van Sans Souci in Berlikum

 
Forumonderwerp · 12037
Aangezien weinigen van ons in het hoge noorden komen en er soms ook de spot mee drijven, wilde ik toch is vragen hoe het nou met deze tent zit qua:

-deurbeleid
-drank
-drugs
-muziek
-parkeergelegenheid
-prijzen
-sfeer
-wc's
-enz.­
Ben er al een tijd niet meer geweest, maar laatste keer dat ik er was en het combineerde met een bezoek aan m'n ouders, vond ik de glazen mega smerig.­ Zijn plastic glazen, hoeft op zich geen probleem te zijn, getuige de glazen in Atak waar ik zelf dan werk.­ Maar daar spoelen ze de glazen niet of nauwelijks om, bij elk biertje dat ik had zat er zo'n mega dikke, kleffe, vette laag op, volgens mij van alle labello en andere lip-schmuck, behoorlijk ranzig in ieder geval! Voor de rest weet ik niet hoe het er aan toe gaat, maar ik hoop dat die glazen nu toch wel verbeterd zijn.­
Spoon
Artiest Spoon
2 heikster: Kom gewoon eens langs als je in de buurt bent. Het zal je zeker niet tegenvallen. Dj's zoals Dana, Gizmo, Isaac, Pavo, Luna en nog heel veel meer komen regelmatig op bezoek.

2 Skabber: ik denk dat je Sans Souci verward met de overburen, The Dance Factory. Daar hebben ze namelijk plastic glazen. In Sans zijn ze toch nog steeds van glas en dat zal ook niet anders worden. Plactic... Bah! :D
laatste aanpassing
Mijn ouders wonen in Friesland en als ik der een weekend verblijf ga ik of naar sans sourci of naar naar TDF.­ De laatste tijd zijn de er veel feestjes met goede dj's Alles is der opzich goed geregeld.­
-deurbeleid : goed
-drank : nie duur
-drugs : als je het gebruikt gewoon net als altijd goed verstoppen.­ Loopt namelijk volop politie buiten.­
-muziek : Altijd relaxt en mooie licht shows
-parkeergelegenheid : volop parkeer gelegenheid op grasvelden
-prijzen : tussen de 5 en 10 Euro entree en muntjes zijn geloof ik +­/- 2 a 2.­5 euro
-sfeer : relaxt friezen zijn nie zow ruzie zoekend
-wc's : netjes en verzorgt

Greetzz Ron
Bekijk anders gewoon eens de website om een betere indruk te krijgen.­ Het adres is http://www.­z-one.­nl
laatste aanpassing
yoda
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
2 Boef: Dat van die sfeer wil ik wel even tegen spreken hoor! Ik was er nog geen 5 minuten binnen en ik had ruzie. Met de rede dat ik uit het Westen kom en dat ik maar van FC Heereveen te houden had. Stakker was dat zeg.

Maar nou moet ik er wel bij zeggen dat het maar 1 stakker was die dat deed. Aan het einde van de avond had ik meer mensen achter me staan als hij en is hij van narigheid naar huis gegaan.

Dus eigenlijk heb je wel gelijk. Friezen zijn OK! whehe op een enkeling na dan! :)
2 Spoon, nog goedkope hotelletjes in de buurt dan
2 heikster: Het makkelijkst is als je een hotel in Leeuwarden neemt. Ligt slechts 10 minuten bij Berlikum vandaan. Je hebt er genoeg. 2 die het makkelijkst te vinden zijn, zijn het Eurohotel (http://www.eurohotel.nl) en het Bastion hotel (http://www.bastionhotel.nl). Voor prijzen kun het beste even contact opnemen met de hotels zelf. Het is natuurlijk maar net wat jij goedkoop vindt en wat jouw wensen zijn! ;)