Partyflock

Whahahah over 11 dagen zit ik in Chersonnisos!!!!

 
Forumonderwerp · 11963
ow hebben jullie ook allemaal zón zin aan de vakantie ik kan echt niet wachten!! om me heen gaan er al heel veel mensen weg, en nu krijg ik ook echt de kriebels! Heb er echt megaveel zin aan!Lekker weer, en strand, en uitgaan!! Heerlijkkkkkk!!!!

(K)
laatste aanpassing
Ik zit over 48 uur al lekker in spanje op het strand!"­!!!
Ik zit er al over 6 dagen!!! :D
Ik vertrek zondag naar Kreta!!!! volop perfect!!
ik vertrek ook zondag naar kreta!! Roos hoelaat ga jij?? ik 6:30
2 emilio>>ik om 5.­20 ben er dus net iets eerder dan jij! Helaas net niet in hetzelfde vliegtuig anders hadden we even een Partyflock party in het vliegtuig kunnen vieren..­hehe!
haha idd! Hoewel je weinig ruimte hebt om te dansen in in een 737 want dat zal het waarschijnlijk zijn! oftewel 2 x 3 stoelen aan beide kanten en een smal middenpad!

Misschien zie ik je wel op schiphol! ik moet 2 uur eerder inchecken dus dat is om 4:30 en jouw plane vertrekt om 5:20!
jah als ik je zie kom ik je zeker even een prettige reis wensen..­
OK lijkt me leuk! :) Discotheken schijnen gratis daar te zijn behalve de NRG! :)Daarentegen is de drank in de discotheken wel erg duur. 4 euro per biertje.:S

Veel van te voren drinken dus!
laatste aanpassing
ben er al een keer geweest en inderdaad NRG is entree..­3,50 ofzo..­niet veel dus..­ en bij BIOBIO krijg je 2 drankjes voor de prijs van 1..­veel kroegjes hebben happy hour..­Welke hotel/appartement zit je?
appartement zou ik ff moeten navragen.­

Het zit namelijk zo dat ik eigenlijk woensdag ochtend zou vertrekken maar ivm schoolherkansingen heb ik met nog 1 vriend de reis geannuleerd en reizen wij ze achter na door een lijnvlucht te boeken voor die zondag 6:30.­ 2 anderen hebben dus onze plekken overgenomen waarvan er inmiddels alweer 1 niet gaat ivm een brommerongeluk van afgelopen vrijdag.­ Niks levensbedreigends hoor maar alleen niet in staat om op vakantie te gaan en ook wel begrijpelijk als je hele gezicht open ligt! IIG reis ik ze dus met een vriend achter na en verblijven we zeg maar illegaal in hun appartement!

Kwa slapen geen probleem want vorig jaar sliepen ook de meeste op een luchtbed op het koele balkon! Alleen te helpen dat we er dus niet uitgekickt worden!Welke zit jij? Wel weet ik dat ons appartement recht tegenover een van de grootste Discotheken is .­ Aria ofzo kan dat?
laatste aanpassing
Ik zit in apartement ACROPOLIS..­ Die zit trouwens ook in een zijstraat bij Aria..­erg vlakbij dus..­Illegaal bezig joh..­stouterd!
Ja, het was dit of een weekje Terschelling! Dat risico neem ik dan gewoon!! Zal allemaal wel goed gaan! Vorig jaar hadden we ook de hele vakantie een logee dus!

Acropolis, die naam komt me wel erg bekend voor!
Het zal toch niet waar zijn??? :)

Hoe zag het appartement op de foto eruit en met welke organisatie heb je geboekt?
Vrijdag A.­S.­ zitten wij met 6 vriendin in het vliegtuig naar Kreta, om 6:45 's ochtends, ik heb er HEEL VEEL ZIN IN, en zie jullie allemaal daar wel.­

Ik kan echt niet wachten!!
het is een aardig groot appartement met verschillende gebouwen aan elkaar vast..­ik heb geboekt met Sunrise..­

Misschien toch..­Acces die hier ook zit zit ook in dat appartement..­
Denk niet dat het hetzelfde is! volgens mij toonde die van ons vrij klein.­ 3 verdiepingen maar ofzo
Ik vertrek over 24 uur en 25 minuten met de trein naar Schiphol! 12 uur daarna ben ik wel in Kreta! :D

Cya all the 23th!
23 th? wat is er dan?????????
De Chersonissos PF-meeting!

:bounce:
o ok, i may show up!!!
zit er ook nog iemand in app plaza? 2: roos wij zitten heel dicht bij mekaar met de app! want ik heb van acces een plattegrond gekregen van alles daar en daar staan ook alle app op en hij zit dicht bij mij en als jij dus ook in dat app zit dan zit je ook dicht bij mij! gezellie hoor! ik her er zón zin aan!ik ga zo eerst effe na de stad om nog eens wat nieuwe zomerkleren aan te schaffen!!

(K)
nog ff dan ben ik onderweg :D ..
Ik zie het al..­het word heel gezellig in Chersonissos..­Party!!

hey acces doe mij ook een plattegrond..­haha
acces hoe laat ga je nou???

ow ik wil ook!!! kan niet meer wachten!