Partyflock

Massaal naar de klote !!

 
Forumonderwerp · 11950
Prachtig die grote feesten, dan zie je pas echt "Nederland gaat massaal naar de klote".
Wat vinden jullie van deze opvallende factor????
TeChNoGrEeTz Xander
weinig aan te doen:P
Ik heb veel nucgtere mensen gezien of alcohol . Dus zo massal is het niet. Drugs is lekker , maar ben er niet trots op ofzo :S......Er zou is een feest moeten zijn waar niet iedereen gebruikt :-D
nou ;)
ik wens je succes joey ;)
mensen die gebruiken zijn echt on-lief gewoon, snap niet dat die lui nog kunnen feesten met drugs!
laatste aanpassing
Drugs is BAH :)
Viel me in Duitsland ook wel op jah. Is me wel 25 keer gevraagd of ik xtc oid verkocht. En als je iemand met puilogen zag was het meestal een nederlander, niet altijd maar toch.

Was wel lachuh als ik of me maatje een kauwgompje oid namen kwamen er gelijk mensen naar je toe. Haben sie was fur me... hehe mafkees :)
als er geen drugs was dan was er ook geen techno oftewel geen party's, door die drugs gaan wij nog steeds naar de feesten toe en als je het niks vind dan ga je toch lekker naar de kroeg een biertje happen.
ik denk dat t wel zo is ja......
we zitten over 20 jaar met ze allen seniel in een verzorgingstehuis.....
maar op feesten zie ik steeds meer nuchtere mensen... we worden allemaal ook langzaam wakker....
drugs zijn echt wel :bah:
laatste aanpassing
Ik gebruik niet.
2 Billy: "Ik gebruik niet" Hehe, je bedoelt: vandaag gebruik ik niet
Is dat zo? Misschien heb je gelijk... Vandaag s een keer niet.
ik heb ontdekt dat grote feesten gewoon nuchter veel relaxter is... op QlubTempo was ik compleet nuchter (enkel water).. prima vermaakt
Ligt er denk ik eenn beetje aan met welke instelling je naar een feest gaat. Als je van te voren voor jezelf vaststelt ik ga gebruiken, dan heb je een toptijd (indien je niet teveel gebruikt; ik gebruik zelf niet meer dan 1 a 1,5). Maar als je je instelt op het niet gebruiken heb je volgens mij ook een toptijd. Als de muziek en de sfeer goed is natuurlijk.
zoiets bedachten wij ons pas ook al jah :):)
geen drugs =alleen op maandag morgen=
Hehehehe is toch niks mee, om een biertje te drinken :D
Vind het jammer dat drugs over het algemeen stoer worden gevonden. Het gaat op een feest altijd maar om 1 ding:

Hoeveel heb jij AL op???

Dat vind ik heel jammer. Ik gebruik zelf niet, maar ik snap best dat mensen iets gebruiken. Doe dat dan voor jezelf en niet voor anderen ...
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
Iedereen moet het lekker voor zichzelf weten of die wel/niet gebruiken wil! Zolang je 'door-de-weekse-leven' er niet (al te zwaar) onder lijd, wat zou het dan dat je in het weekend wat :xtc: dropt.

Je neemt drugs OM TE FEESTEN, als je gaat feesten OM DRUGS TE NEMEN ben je verkeerd bezig (vind ik)!
Je hebt natuurlijk drugsgebruik en drugsmisbruik. Ik heb een periode gehad dat ik er minder goed mee om kon gaan. Je kent het wel, die bekende grenzen. Maar dan praat ik wel over een aantal jaren geleden. In die tijd kwam ik weekelijks in parkzicht. Inmiddels ben ik al wat jaartjes ouder en ik denk ook wel wat verstandiger geworden. Ik vind dat ik goed met drugs om kan gaan en weet wat wel verantwoord is en wat niet. Het ligt er dus gewoon aan hoe stevig je zelf in je schoenen staat!!!
Zonder pilletjes kan ik ook prima feesten:P

Trouwens heb net zoveel uithoudings vermogen dus zoveel verschil zal het niet zijn hehehe......:D
<b>'he-pssst'-></b> Ik vind dat ik goed met drugs om kan gaan en weet wat wel verantwoord is en wat niet.

Dat is inderdaad heel simpel, DRUGS zijn NIET BEPAALD VERANTWOORD! Hoe je het ook bekijkt, op de LANGE TERMIJN brengen drugs niet meer als 'ellende'!
als je alleen op feessies gebruikt en natuurlijk dan niet elk weekend naar feesten gaat,is er nie zoveel aan de hand denk ik :)
Ik ben vanaf deze week gestopt met hard drugs, ben benieuwd, wordt lekker stampen met veel water en weinig alcohol ...oja en een jointje erbij :P
Ik hoef niet altijd te snoepen ;-)
Bacardi met stackers ( ephedra caps ) doet ook wonderen.
Ik hoor sommige mensen zegguh dat er de laatste tijd minder harddrugs word gebruikt, maar dat leg net aan t feessie waar je ben. Op sommige feesten word nu eenmaal meer gebruikt dan andere (is ook wel logisch). Ikzelf heb altijd gezegd: "kZal NOOIT harddrugs gaan gebruiken." Heb dat ruim anderhalf jaar lang ook nie gebruikt, maar toen ik op een 3-dagen-lang-24-uur-per-dag-durende houseparty was, kwam t er toch van. Hield t nie meer vol, en toch door willen gaan. Tja, wat moet je anders, als je 700 km van huis wegben. Maar vind dat iedereen t voor zichzelf moet wetuh, of ze gebruikuh of nie. Heb respect voor de mensuh die t altijd zonder doen, maar je zal mij nie horuh zegguh dat degene die WEL gebruikuh mietjes ofzo zijn. Zijn namelijk genoeg mensuh die slikkuh voor de extra demensie, om t zo maar ff te noemuh. Dus: Doe wat je wil doen, maar val er geen mensuh mee lastig!
ik gebruik niet op maandag ochtend
mwa, kep niet echt het gevoel dat nederland massaal naar de klote gaat ofzo als ik op 'n groot feest rondloop...maar als ik op de ffwd om 14.00 uur al veel mensen zie die compleet uit hun dak zijn, dan denk ik echt van "jeeses zeg tis 2 uur 's middags, moet dat nou??"
het word minder zei iemand hierboven? het word juist steeds erger vind ik
drugs roeleren!!!! heb er nix dan lol van gehad en echt nog nooit problemen (geen EHBO ervaring enzo)
Mensen die drugs gebruiken zijn wel relaxter dan zuipers, die zijn alleen maar agressief.
Ikzelf ben net gestopt en het is makkelijk te doen. Ik vermaak me net zo goed zonder.
Alleen op feesten af en toe om de benen te laten gaan als ik het dus echt niet meer kan trekken.
Ieders voor zichzelf zou ik zeggen!!!

Laat de drugs jou niet gebruiken is mijn motto!!!
laatste aanpassing
Ag ze moeten het zelf weten maar gelukkig zijn er ook nog mensen die t niet stoer vinden en er geen behoefte aan hebben op een feestje.....ik kan zonder drugs ook een leuke avond hebben....
vin dur ook helemaal nix stoers aan zo bekijk ik het niet, ik gebruik mss 1x per 3/4 maanden alleen als ik naar un feest ga en dan heb ik dat ook gewoon nodig anders red ik het niet de hele n8 begin ook dagje ouder te worden hehehehe
uhmmm wordt met dit topic wel drugs bedoeld. Ik denk dat alcohol, moeheid er ook onder vallen.