Partyflock

een donkere vriend mee naar Thunderdome

 
Forumonderwerp · 11924
Binnen kort Thunderdome a decade, en ik ga dr heen met een groep vrienden. We proberen een vriend mee te krijgen , hij houdt van de muziek en vindt t ook leuk om mee tegaan. Maar hij gaat NIET mee, omdat hij zeker weet dat hij op zijn smoel geslagen gaat worden vanwegen zijn kleurtje, hij is gewoon een Nederlander maar zijn ma is een donkere vrouw ( mix van Surinaams en Amerikaans ) .
Ik denk dat het wel mee valt, hij ziet t somber in.

wie heeft er gelijk ??
Mephisto> Lachen dat Housepinda ook gaat!
sjee mensen :)
ik kan me vroegere tijden nog herinneren :)
gewoon donkere mensen in aussies en cavvie`s hoor :)

dus wat mij betreft meenemen die gozert!
Gewoon meenemen jah!!
Tegenwoordig worden veel van de nazi's ook al te pakken genomen door mensen die helemaal tegen dat gezeik zijn en ik ken ook donkere mensen die gewoon gaan...
gewoon bij ons pf ers komen staan en dan de 1e de beste nazi z`n bek vertimmeren :)
hij moet duzz gewoon mee!! anders gaat ie echt wel een supervet feessie missen!!

ikke als bruintje ga ook en ik ga wel naar meer hardcorefeessies en m'n maatje is ook niet echt blank en die gaat oook altijd!! jaaa joh we hebben er gewoon maling aan, als we maar kunnen stampuh :D
en anders heb ik natuurlijk ook nog de rest van m'n maatjes die mij beschermen hahahhaha LOL :D
kheb een hekel aan mensen die geen repect hebben voor een ander !

of het nu paars roze zwart of wit is!
Idd, gewoon gaan. Van onze groep komen er ook meerderen. Als die gepakt worden door dat soort sukkels, dan denk ik dat het AMC te klein is, want dan worden ze allemaal afgestraft. ;)
er zal gewoon GEEN vechtpartij komen.
We gaan een mooi feestje bouwen!
Ik heb er in ieder geval zin in!
Alleen ben ik wel heeeel erg benieuwd naar de line-up! :-)
Kijk Thunderdome is gewoon een groot feest en zoals hier al gezegd werd niet zoals die kleine hardcore feestjes waar echt alleen maar van die groepjes gabbers heen gaan. Vroeger ben ik vaak naar Harcore feesten geweest en nooit echt iets gemerkt qua racisme ofzo ,als jij gewoon lekker uit je dak gaat en niet aggresief overkomt ofzo gebeurt er helemaal niks. En er loopt genoeg security rond als er iets gebeurd. Er zullen ook heel veel mensen rond lopen die vroeger ook naar Hardcore feesten zijn geweest en die zijn net zo vriendelijk als toen en zelfs een stuk wijzer geworden naar mijn mening. Zelf heb ik ook een kleurtje maar ze moeten niet echt snel iets flikken bij mij want ik word helaas voor hun wel snel aggresief:D.

Beetje jammer dat Harcore in de verloop van tijd bij mensen die nooit in die Hardcore tijd naar feesten zijn geweest zo'n image heeft gekregen , echt jammer.
laatste aanpassing
Goeie mensen hier op PF (y) .

Hij krijgt een boel positieve argumenten te lezen..
Pcies zoals Bla zei: als die hooligans dat doorhebben zijn die gasten echt t zaadje. Heb t vorig jaar ook gezien op rebound. Liep er een gast met een whitepower teken op zn shirt, even later had ie dr een blauw oog bij....
Nah, die gast moet gewoon lekker gaan. Zal echt geen probleem worden. Weet je hoeveel getinte mensen er op feesten lopen zonder problemen.
Ik bedoel, het is natuurlijk wel een kwestie van instelling. Als hij de hele avond sjago gaat lopen kijken en mensen irriteert dan kan het voorkomen dat er ruzie komt maar dit komt dan dus niet doordat hij een kleurtje heeft maar gewoon door zijn persoonlijkheid.
Dit kan dus net zo goed gebeuren met iemand die blank is.
Hij wordt misschien soms schuin aangekeken, maar ja gaan dus...enne anders gewoon rellen.
hij moet gewoon heen gaan scheit hebben aan die gasten die hem schuin aankijken iedereen komt toch voor hetzelfde ze zullen hem echt wel accepteren :S en zo niet dan zijn ze een door en door triest!!! als die mensen echt zo erg ijn dan worden ze op elk feest wel in elkaar geslagen want sommige gabbers kome ook op andere feesten er er gebeurd bijna nooit wat voor zover ik weet

dus gewoon gaan!!!
en feesten in amsterdam is nooit veel racisme eerder juist anti ( buiten enzo...) Vorige keer ook bij HR in HMH ,aan het einde stond er een grieop AM*dammers die sloegen echt veel die eruit zagen als Nazi's en echt NIEMAND deed wat....
Acces jij heb gelijk,ik denk dat ie r wel in komt hoor.
maaruh heb die gast al dit forum gelezen enzo?
en al ze kaartje gehaald???
Gevaarlijke situatie!

Jullie kunnen wel zeggen gaan met die banaan maar je weet dat er een groot risico is....tuurlijk gewoon gaan maar er is een risico ja! Die nazis lopen er sowieso wel!
Pff word echt geen enkel probleem volgens mij... meestal als er daaro in Amsterdam feessies zijn is het eerder tegen de zogenaamde skins... en niet met getinte mensen ofzo.... gaan zou ik zeggen 100 % niet over twijfelen

Greetzz
ik vind dat ie gewoon moet gaan, misschien krijgt ie wat opmerkingen naar zn hoofd, maar daar ga je niet dood van, toch? laat de nazi's aub niet de scene verneuken en neem die kerel mee. trouwens, je schrijft dat je met een groep gaat, dan is er toch helemaal geen probleem?

[edit]zie posting boven mij...wat een naam zeg...maar het rijmt op spoort voor geen meter :-D[/edit]
laatste aanpassing
Ja precies, en ik vraag me af of die held zich ook bekend zou durven maken als iedereen voor hem staat. Maar goed, ik ga ervan uit dat die dappere dodo gerust wel snapt dat ie in de RAI maar beter helemaal niets kan doen... zelfs geen woord of gedachte.......
Wat zullen we nu beleven ?!?!?!?

Iemand die liever niet wenst te gaan omdat ie bang is om in problemen te geraken om hoe die eruit ziet ?? Zal je die jongen wel heel gauw bij zijn kladden willen pakken en hem duidelijk maken dat we hier in NEDERLAND wonen waar een ieder burger gerespecteerd wordt ongeacht de kleur van zijn huid !!!!

Gewoon naar dat feest gaan en als er ook maar 1 iemand een verkeerde rascistische opmerking naar hem durft te maken stamp je dat ff driedubbel en dwars de grond in, SIM-PEL....

Goh, heb echt zin om met jullie mee te gaan en dan te zien of er idd wat gebeurt, en mij persoonlijk interreseert het geen ene reet of het nu in r'dam is of in lutjebroek, rascisten en wanna be nazi's (want echte nazi's zullen die lui nooit worden en ze mogen die titel dan ook helemaal niet gebruiken) moeten ver uit me buurt blijven..........Stelletje mongolen....Ik ben half-spaans dus dan zouden ze mij ook moeten discrimineren, maar nee dat doen ze niet want de meesten gaan wel schijnheilig ieder jaar naar Spanje op vakantie en daar tolereren ze ineens wel buitenlanders enzo (tsja, dan zijn ze zelf de vervelende buitenlanders)

FUCK 'M !!!!!
Heb niet alles doorgelezen maar hier ff mijn mening:

Gewoon gaan anders is het einde echt zoek, als je graag naar het feest wil wie zijn hun dan om jou tegen te houden.

Zoals iedereen al heeft opgemerkt komt er een heel gevarieeerd publiek, omdat het een ID&T feest is, omdat Thunderdome 10 jaar bestaat en om nog enkele redenen.

Dus de kans dat er iets gebeurd is niet aanwezig tenzij je het zou uitlokken maar dat denk ik niet dat hiervan sprake is :)

Dus mijn conclusie gewoon gaan en lekker zorgeloos uit je dak gaan net als 15.000 man. En bedenk dit, zullen er echt 15.000 man zo hersenloos zijn in Nederland ??

Dacht het niet, dus ga gewoon mee en beleef het tofste en bruudste feest in de THUNDERDOME geschiedenis...

Be a part of the Thunderdome history....
Pfff die gast zou der nie eens over moeten nadenken...Het ligt gewoon aan hemzelf, als hij gewoon naar dat feest gaat om te feesten is er helemaal nix aan de hand...
Ik ben dit jaar ook al een keer of 10 met een gitint meisje naar feesten geweest (foto), en er is helemaal nix aan de hand...
Gewoon Gaan!!

Ennuh over die dresscode, geen lonsdale, perry enzo, das dus grote onzin. 80% van de gabbers nu draagt die kleding, dus die gaan ze echt niet verbieden. Je kan er beter neerzetten, geen geruite bloesjes, geen witte veters, geen bretels, geen opgerolde broekspijpen.

Gewoon gaan anders is het einde zoek.

Het einde is ook zoek als je gewoon hele kledingmerken gaat weigeren. (zoals bijvoorbeeld op Multigroove, maat van me moest zn lonsdalepolo uitdoen.)
als je al zo'n instelling hebt gaat ut ook verkeerd
ik heb ook een kameraad met een kleurtje en hij is elk
hardcore feest mee geweest en er is nooit wat gebeurd
dus gewoon mee gaan
thunderdome wordt wel stoer feestje!

lekker groot enzo!

en dichtbij :)
meenemen die gast lekker boeiuh gebeurt toch nix en als ze wat gaan uitlokken doorlopen makkelijk zat toch :D
je moet je maatje gewoon meenemen,en hij moet zich nergens druk over maken.

gewoon feesten en niet op van die maloten letten die raar staan te kijken want dat zijn toch van die zieleknijpers die in hun 1tje niks durven.

die mensen denken dat het stoer is om een zwart iemand uit te schelden of in elkaar te rammen,denken dat ze erdan bij horen met hun zielig gedrag door zulke mensen gaat de scene naar de klotuh :(

maar zoals ik al zei gewoon meenemen :d en niet bang zijn de echte partypeople's komen toch wel helpen (als ik het zie ikuh wel :) )
laatste aanpassing
IK VIND HET GEWOON TE TRIEST VOOR WOORDEN DAT HIER SOWIESO AL OVER GEPRAAT MOET WORDEN. IN WAT VOOR LAND LEVEN WE DAN IN GODSNAAM???? :(
laatste aanpassing
Neem em mee :)

Ik ben zelf ook pinda en heb dikke skijt aan die lui :)
Als hij problemen heeft kom ik em helpen ;D
ik ben ook half maar moet toch echt wel uitkijken op elkfeest..zeer triest...maar het is wel zo. :(
idd zeer triest als je op elk feest moet uitkijken damn he...
2 Carmen> Is misschien meer een manier van opstellen dan dat het is omdat je een halfbloedje bent hoor.
Racisme zal op geen enkele wijze getolereerd worden. Zelfs als iemand wat zegt is dat al strafbaar en is de security gemachtigd om op te treden, danwel in ieder geval uit te zoeken wat er aan de hand is.

Daarbij zal de dresscode hetzelfde zijn als vorig jaar, dat wil zeggen dat alle verdachte kenmerken verboden zijn.
Woeiiii ik ga ook gewoon naar Thunderdome hoor.. Ben zelf jarenlang naar gabberparties geweest. Moet toeggeven.. er is weleens wat gebeurt, ben een keer volledig in mekaar getrapt door een stel gasten (was niet dronken, niet vaag enzo, weet ook niet waarom eigenlijk) Maar dat weerhoudt me er eeeeeeeeeg niet van om dit jaar gewoon naar Thunderdome te gaan. Ik probeer wel een paar andere (getinte) figuren mee te krijgen maar als ik alleen ga intereseerd het me ook geen fuck trouwens. Mazzoooooooooooooooooool
laatste aanpassing
Zifoeeee ikke ga oook :)
ga je lekker met ons mee, ja toch niet dan :)
ik krijg zo'n zin in TD als iedereen de instelling heeft van de mensen die hier reageren, oftewel niet lullen maar feesten :bounce: !!!

eerst maar eens N1's TD preparty bekijken
Woeiiiiii spacebeest. Wij saampjes naar Thunderdome.. Jaaaaaah leuk. Ik wil wel. LaterZz
zifoe> that`s the spirit!
Noize man wat een positieve attitude!

Zit je aan de Prozac tegenwoordig?
ok dan geoff, beterzz....eeeeeeiiiiindelijk ga je mee naar een hardcorefeessie!!!! en martin enzo gaan ook duzz 't wordt weer lekker gek :P
Veeeeeels te WaUs!!!!! Wordt me eerste gabberparty in 4 jaar!!! Woeiiiiiiiii
laatste aanpassing
dj kokka
Artiest Kokka
he lady die jongen waar je het over hebt met een kleurtje ben ik dat soms!!!????? whahhahaha
er lopen idd wel nazi's rond maar ik heb ook een kleurtje en en bij mij doen ze ook nix.ik heb het 1 x meegemaakt bij de hemkade maar toen zei ik gewoon:jij bent echt zielig en toen liep ik gewoon weg>dat soort mensen zijn het gewoon niet waard om tegen te praten of mee te vechten.dus go for it!!!!let nobody stop you!!!
Tuned
Artiest Tuned
Gewoon gaan, de skit aan die boeren!! Alleen 1 ding, mocht er toch iets gebeuren gooi het dan zelf nie meteen op: "alleen omdat 'ie een kleurtje heeft", want ik heb zelf vaak genoeg ruzie gehad omdat een 'donkere jongen' dacht dat ik hem aankeek, omdat 'ie een kleurtje had. Terwijl ik helemaal nergens naar keek, want daar was k te st*ned voor heheh...
Skittaaaaaaaaaaaah!!

ja tog :D