Partyflock

het depri day-after gevoel

 
Forumonderwerp · 11900
hallo iedereen, ik heb ff een vraagje...

(bijna) altijd na een dik feest waar je lekker een uurtje of tien aan het dansen, drinken enz enz bent geweest ben je de volgende dag een spook. nou is dat vrij normaal, want je hebt je hele lichaam uitgewoond.
Minder relaxed is de depri stemming die je dan krijgt. Ongeveer dit gevoel : k*t het is weer voorbij en ja..., gewoon niet fijn dusz.

Heeft iemand misschien hier tips of ervaring mee? Tell me....
Ik wil mensen absoluut niet aanzetten tot nog meer druggebruik.
Maar alle oudgedienden die ik ken; mensen die al flink wat jaartjes feesten en dus de afterdip niet meer trekken, nemen na het uitwerken van de dope en voor het slapen een GHB-tje

Ik doe het zelf ook...overigens ook een meesterlijk anti-kater middel.
Het is voor mij en anderen met mij, de enige effectieve oplossing voor de morning after.
Ik vind dat als je drugs gebruikt dat je dan ook moet voelen wat het resultaat is de volgende dag. Op die manier blijf je een beetje beseffen waar je mee bezig bent.

2 Shebyte: Overal waar ik iets lees over GHB staat er met koeienletters achter geschreven dat het echt niet samen kan met alcohol. GHB gebruiken als anti-kater middel klinkt mij daarom een beetje gevaarlijk in de oren.
Ik heb er nooit last vab gehad, echt.
TOTDAT ik opeens een reden had om me ergens depri om te voelen en dat komt best hard aan ja. Kl*te zondagen ook. Vandaar dat ik ff ben gestopt.
CHOCOLADE is the answer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :D
Luchtig toetje chocoladesmaak, na het feesten (A.S.A.P., liefst bij aankomst auto :)), doet wonderen. :D En is nog lekker ook.
UK, Heb jij een koelbox mee naar feesten dan??? :D :P

en Heatwave waar haal je die 5-htptabletten?
laatste aanpassing
2 Koenie..

Na een nacht zuipen natuurlijk..als in de volgende ochtend als je al een kater hebt.
Ik drink dan op nuchtere maag een glas cola met een paar druppels G en weg is mijn kater..
Oesterextract, als je daar voor het slapen 2 caps van neemt heb je de volgende dag nergens last van temminste ik niet :)
laatste aanpassing
Emillio, Gewoon in de smartshop.:)
Ik haal ze bij Kosmic Kitchen in Enschede.
shebyte het is een wonder medicijn!

en brak voelen na feesten. gewoon genoeg eten.
en beetje slapen .
helpt ook welles!:D
ok thanx Heatwave! Amsterdam zal ook wel lukken! :D
Ik ben btw ook wel benieuwd naar dat oester-extract..

ennuh..mogen gewone oesters ook?
YUM!

Ik wist niet eens van het bestaan van een oester-extract af ..waar haal je dat?
Je kan het gewoon bij de drogist halen, het bevat ongeveer hetzelfde als 25 oesters. Het is zeker wel interressant spul, het is ook goed voor betere concentratie, prestaties en nog meer dingen en je gaat je er heel lekker van voelen. Maar het is wel prijzig voor 30 caps ongeveer 25 euro.
Maar dat is het zeker waard en in combinatie met drank heeft het zelfs een betere werking.
laatste aanpassing
Thanx..zulke tips zijn altijd welkom.
Ik denk namelijk nog weleens alles wel gezien/gehad te hebben..maar dit kende ik gewoon echt niet.

Overigens krijg ik ook met gemak 25 verse oesters naar binnen, maar dat is wel wat duurder dan 25 euro;-)


Ik ga ze wel halen; ben benieuwd wat het voor mij kan betekenen.
ik neem altijd 1 after e-tje na een party.
krijg je niet zo een leeg emotieloos gevole van. en je voelt je ook wat fitter. koop ze in de smartshop en bij sommige platenzaken waar ze bijvoorbeeld ook ephedra verkopen kun je het ook krijgen. zijn vaak capsules ietwat aan de grote kan tmara ze werken echt vet goed.
als ik je iets kan aanraden is het toch zeker dat wel.

en natuurlijk ook chocolade daar schijnt een stof in te zitten die het het hormoon in je lichaam dat geluk doet voelen aanmaakt of juist in werking zet ofzo. iets in die zin. vandaar dat sommige mensen ook geil worden van chocolade.

pe@ce en echt waar try die after e-tjes
Geil van Chocolade!!!!!!!! IDD!!!!!!!! :D

Had laatst een zak chocotofs op en werd helemaal niet goed!!!!!!!! :P
laatste aanpassing
Voor mij een doet Ephedra echt wonderen!
Nog even over dat Oesterextract, thuis heb ik het nog even nagekeken, maar dat spul wat ik heb heet Ostrin Plus GTZ 611 en daar zit een hoge dosering oesterextract in 165 mg maar ook nog heleboel andere voedingstoffen. Oesterextract kan je wel bij de drogist kopen maar dan moet je volgens mij een heleboel van die caps nemen wil je een beetje hetzelfde effect hebben. Die Ostrin kan je wel alleen halen bij de vitamineshop :)
laatste aanpassing
thnx voor alle adviezen!!! ik ga er zkr een paar proberen. vooral het oester verhaal klinkt goed, alleen ff het verstnad op nul zetten (getverdemme!!!)

ik zie jullie hopelijk allemaal op QLIMAX!!!!!
Zweedse Kruidenelixer schijnt ook te helpen, wat het mag wezen weet ik niet! Een vriend van me kreeg dat te horen op een feest!
Emilio 15 juli 2002 09:53
UK, Heb jij een koelbox mee naar feesten dan???


Niet lachen he, maar vroeger namen we inderdaad standaard een koelbox mee ja. Wed maar dat vla en verse koude melk heeeeeeeeeeeerlijk zijn als je bij de auto komt !!! :)
UK, Cool man!!!!!!!!! Niks om over te lachen hoor! Lijkt me ook relaxed maar ik ga altijd met openbaar vervoer dus kan wel ergens een koelbox verstoppen in de bosjes maar dat werkt ook niet echt! :)
eten werkt het beste gewoon na het feesten gaan slapen
als je wakker word ga je gewoon supergezond en en hartig voedsel nuttigen
2 emilio en uk: ik neem al naar elk feest een tas met ontbijt mee (zou iedereen moeten doen!!) een stelletje koeken en red bull, bolletjes enz.

jah, zouden meer mensen moeten doen. (ik denk aan alle jaloerse blikken van totaal afgebrande party-people) gewoon in plastic tas in bosjes gooien en klaar!!!
en natuurlijk het moment - soepie voor het slapen gaan>> zouten
als ik iets niet weg krijg na een feest zijn het bolletjes wel!! Soepie is wel lekker maar toch preferee ik wat kouds en fris in mn droge smoelwerk!