Partyflock

De Olde Beth in Wehl!!!!!!!

 
Forumonderwerp · 11885
Een vriendin van me vroeg ga je mee naar de Olde Beth vanavond!wie van Party-flock kent dit of is hier al wel eens geweest! ik zou echt niet weten wat ik me er bij voor moet stellen!ik hoop dat jullie me wat meer kunnen vertellen!
hehe sorry nee. ... wou er wel heen... weet wel dat er meerdere zalen zijn .. :D gewoon heengaan kijken hoe het is :D
moehaha OB :S zuigtent :P hehe lekker positief ;)
kben er een paar jaar geleden wel eens geweest toen ik een jaar of 15/16 was.
ma kvond het toen maar een saaie bedoeling met veel boeren! :)
hehehe je haalt me de woorden uit de mond :D
klinkt lekker positief allemaal,maar ik ga er wel heen!misschien is het wel hartstikke gezellie!

(K)
ach ja misschien is het wel allemaal heel erg veranderd en is het er nu veel gezelliger! :)

Kwas toen een jaar of 15 duss misschien heeft het daar aangelegen. De meeste mensen waren daar namelijk zo rond dee 20 :)
eej vera ik kom zelf uit wehl.. Voor mensen die daar niet in de buurt komen is het echt een kut tent.. allemaal kids van 14 lopen er rond.. draaien vet vaage muziek .. 3 zalen een skihut metvan die blije muziek.. en zaal met een vaage band.. en een zaal waar ze een trance draaien en aar is het super warm en benauwt..
Het is nu school vakantie dus het is super druk nu.. en super veel kinderen.. ik ging er eerder vaak na toe.. maar de laaste tijd niet meer.. omdat ik het niks meer aan vind en als ik nu ga is het alleen omdat ik daar super veel ken.. en fies me gezicht wil laten zien..

maarja je moet het zelf weten... je ziet het van zelf wel als je gaat..

veel plezier..(K)
Ik ben er twee keer geweest, maar dat was niet op avonden van de tent zelf, maar op feesten van Krank im Kopf, en die waren vet gezellig! En het is opzich wel een mooie lokatie hoor. Alleen heel vaag dat ie alleen op zondagavond open is :S

Trouwens, is wel toevallig, want ik sprak vanmiddag ook iemand die daar vanavond heen wilde!
Ik kom uit doetinchem, en woon 5 minuutjes fietsen van de olde beth af..­ Wanneer je vanavond gaat is stampvol 15 jarige kinderen, en heb je niet de fatsoenlijk de ruimte om te dansen..­ en de muziek;­ band, skihut, commeriele trance..­
Ik spring meteen in de bus :P
achja ik ga er vanavond gewoon een hele gezellige avond van maken!iedereen heeft vakantie dus ik neem aan dat er ook wel wat oudere mensen zullen rondlopen,zo niet dan vermaak ik me ook wel daar,beetje dansen en gek doen,en als ik het echt niet meer trek neem gaan we zo weer naar huis!! we zijn met de auto dus dat is lekker makkelijk,rijden we gewoon ergens anders heen!!en dan maken we daar een feesie!! iedereen bedankt voor de opmerkingen nu heb ik echt zoiets van waar ga ik heen!!! kan het altijd nog meevallen!!!

thanxxxx

(K)
Okee, veel plezier! Wat ga je laat trouwens, de Olde Beth is toch niet tot zo laat open?
ik ga zo weg,komt een vriendin me ophalen!!!is voor ons denk ik zón 30 min rijden!!maar we hebben een snelle auto dussss plankgazzzzzzzz! en dan zijn we er zo!!het is tot 2uur los en daarna gaan we vast nog wel ergens anders heen!

kus (K)
Laat even weten hoe het geweest is trouwens, ben wel benieuwd!
zo hoort het...plankgazzzz :P
de olde beth is hier ongeveer 5 tot tien minuten vandaan
woon in doetinchem
dus ik ben er vaak geweest
De OB is een k*­ttent, net als de Arena en nog wat van die kinderdisco's hier in de buurt!
2 atomic babe --> de arena is toch nog de betere, van die 'kinderdisco's'

2 ver@­ --> moet zeker gelukt zijn in een half uurtje vanuit Arnhem, of niet?
laatste aanpassing
nou nou nou wat ben ik brak!!!maar ik moet eerlijk zeggen het was een leuke avond!ik had het niet verwacht naar al dat commentaar hier! het was gewoon een leuke avond, lekker wat drinken en een muziekje erbij!!achja er was wel wat van dat kleine grut,maar het viel me ook mee dat er behoorlijk veel oudere liepen van rond de 20!het is me in ieder geval niet tegengevallen,maar het is ook geen tent voor mij waar ik nou elke week heen zou gaan! gewoon een keertje voor de gezelligheid is leuk,maar meer niet!!!


(K)
laatste aanpassing
ze moeten hier maar eens in de buurt wat normale tenten met hardcore en trance in de buurt plaatsen
2 ferry-tje: daar ben ik het ook helemaal mee eens! je hebt hier wel wat leuke dingen zitten! zoals arnhem daar kan je wel leuk uitgaan,en de MAtrixx in Nijmegen,maar het is echt te weinig! vaak moet je ver weg om ergens te kunnen gaan stappen,en daar heb je ook niet altijd zin aan!

(K)
2 VER@­ --> en Worldcenter Kleve, maar voor de rest ben ik het met je eens, maa het is altijd nog beter als dat je in Harlingen Friesland woont
hahahahah idd je zou maar in friesland wonen!! dan mis je echt wat in je jeugd!! hahahah!! we lachen erom,maar eigenlijk is dat echt zielig,wil je uit moet je half nederland door reizen! niet echt leuk!

(K)
ja naar arnhem das het enigste
en dan heb je nog zon ding in elten zitten wat ik van atomic-babe hoorde
maar echt te te te weinig
Vergis je niet!
In discotheek Sans Sauci komen zo af en toe best aardige dj's! Maarja ben verder ook blij dat ik niet in het noorden woon :) Veels te koud ook!

Maar over de OB: 'Ben er nooit geweest, maar gaan wel veel klasgenoten van me heen! Tis meer iets van 'ons kent ons' en daarom is het gezellig! Beetje gek doen op de zondag en bij gebrek aan beter is het dan best leuk!

Zelfde verhaal als Boode in Bathmen, das dan hier in de buurt :) Wat moet je anders op zondagavond?!
Slapen :P
Ben er zondag voor de verandering maar weer is geweest, Had toch niets te doen.­ Het was niet eens echt druk.­ De muziek was onverwacht wel aardig en heb het naar mijn zin gehad.­ Dus over t algemeen lopen er veel jongeren en ouderen die zijn blijven hangen in hun hardcore periode rond, maar het was dus nog best leuk, met in het glashuis, veel hardstyle!!!
Hm...beetje boerentent hoor.
Netzoals de Achterhoek Arena (eigendom van de Grolsch; de enige tent in NL volgensmij waar je KRATTEN bier kunt krijgen) en de Radstake (met stal waar je kan vozen/sexen etc...met security erbij :) )

Greetz,
SnuggLe