Partyflock

Hoeveel invloed heeft ID&T op de muziek die gedraaid wordt?

 
Forumonderwerp · 11882
Ik ben benieuwd hoeveel invloed een organisatie als id&t nou heeft op wat er gedraaid gaat worden op een feest zoals Sensation, Liebing en Picotto draaide wel lekkere, maar ik weet dat ze beide beter kunnen en veel harder..Mij maakt het niet uit want iedereen praat nu lekker kut over techno, maar dan blijven de feesten zoals awakenings tenminste normaal bezocht door alleen de liefhebbers...De arena vind ik ook geen goede locatie voor techno veel te veel galm, techno moet beuken in hallen..
Heb me verder goed vermaakt, muziek was niet super maar decoratie enz. was wel heel goed..
Verder was de tape die ze draaide ook heel cool...Underworld-born slippy kippenvel!
Ik bn ook benieuwd wat ID&T zelf van beide feesten vond, Tjeerdo?
Redelijk veel.

Als ik altijd hoorde hoe verschillend zeg een Buzz Fuzz draaide op Mysteryland of op Shadowlands dan zouden het net zo goed 2 totaal verschillende DJ's kunnen zijn.

Het is ook zo dat als je te veel je eigen gang gaat je niet meer geboekt wordt voor het volgende feest, of collega DJ's je niet meer zo zien zitten.

Ik hoorde van een bevriende nog redelijk beginnende DJ dat hij maar beter niet te hard kon eindigen want anders vond een bekende DJ die na hem draaide dat niet zo relaxed en zou hij wellicht weer niet geboekt worden.
ik denk dat ID&T het een geslaagd feest vonden...zij hebben hun geld binnen en daar gaat het tenslotten om bij hun.
volgens mij bepaalt ID-T precies wat de dj's draaien. Als ik hoor dat tussen elke dj een tussenstukje is met een speciaal nummer dat keihard beukt en waarop iedereen staat de dansen en juichen en vervolgens een dj nog steeds shit draait wat ie normaal niet draait :S....en als ik hoor dat de megamix warm onthaalt wordt vanwege de stijl...

beetje krom dat de dj's daar dan niet op inspelen door ook wat harder te draaien of zie ik dat verkeerd?
hahahahahaha dit slaat als een lul op een drumstel straks ga je mijn vertellen dat de dj's niet zelf hun plaatjes meenemen maar dat ze die krijgen van id&t
joh lul niet zo triest jij, je snapt wel wat ik bedoel of je bent gewoon een nerd. Ze huren een dj en vertellen heus wel welke stijl ze willen dat hij draait. Neem Picotto, ik heb een aantal setjes van hem hier liggen en dat zijn 3 verschillende stijlen. Dus zij vertellen hem echt wel wat ze willen horen op een feest.

Graag een nieuwe reactie uwer zijde
CCR Ray heeft gelijk, organisatie vermeld bij de boeking welke style ze willen, heb gielen ook een Hardstyle set horen draaien op Bitte ein Beat, alleen de ene DJ concentreert zich ergens meer op dan de ander! Snap alleen niet waarom id-t het gedaan zou hebben, voor Dana doe je toch gewoon klappen en niet top 40 Pulsar plaatje style?