Partyflock

Sensation Black >> weggegooid geld

 
Forumonderwerp · 11868
hihihihi ik heb ff geluisterd op de radio gisteren en ik vond het maar nix. ik dacht hier ga ik spijt van krijgen maar nee.. ik hoor het ook van anderen het was veels te SOFT dan was verwacht...
Dana was wel ff goed maar dat was pas om >>>5.30<<<


(k)
laatste aanpassing
ik vond t niet weggegooid geld maar t was ook geen 58 euro waard!!
Chlo-tje heeft gelijk :)
laatste aanpassing
zekers weggegooit geld, maarja k had een dak boven me hoofd en een biertje in m'n hand dus daar doen we t dan maar mee he!
laatste aanpassing
2 uk: ik heb graag gelijk ;-)
Inderdaad, vond de decoratie wel heel gaaf, en het is natuurlijk wel een kick om vanaf de tribune al die lui te zien springen :bounce:

Verder vond ik Chris Liebing en Dana mijn toppers, ik luister verder weinig techno maar hoorde toch een paar leuke dingen. En Dana???


DUH! :bounce:
Ik vond de line up eerst al een beetje :vaag: en had die 58 euro er niet voor over. Maar doordat iedereen ging en ID&T iets zo vertonen wat nog nooit vertoond was, kreeg ik opeens ook zo erg zin:D Ik heb echt m'n best gedaan om gisteren nog aan een kaartje te komen, maar ben blij dat het niet gelukt is;p. Want dat voorgevoel van die line up die ik had, was toch zeker goed. Heb de radio ook gehoord en mensen vanaf Sensation gesproken.
k had kaartje gekregen maar vond echt een kloten feest!!:s...een dikke massa mensen...beetje schaatsen over de vloer zo glad...en trappen lopen ..blh....nee vond geen zak aan!echt een kloten feest!
ik vond ook dat er veels teveel kaarten verkocht zijn als je bedenkt dat alle mensen die op de tribune zaten als die ook nog op de dansvloer hadden moeten staan dat had nooit gekund, volgens mij zijn ze er gewoon vanuit gegaan dat er een hoop mensen op de tribunes zouden gaan zitten en zo konden ze meer kaarten verkopen!! Beetje jammer.
Ik heb een leuke avond gehad, en vond het dus helemaal niet zonde van die 58euros!!! :D
DJ Wal-E
Artiest Wal-E
Bij de eerste Sensation , back in 2000 , waren er ongeveer 38.000 mensen ! De hele dansvloer stond vol maar ut was zeker niet te druk ! De lokatie vind ik perfect , alleen moeten ze ECHT wat aan die line-up doen vind ik !

Afz. DJ Wal-E
Waar blijft de reactie van Tjeerdo ????
Normaal is hij er zo snel bij, maar nu.... ?
tjeerdo is ckers bij awakenings aan het solliciteren want dat was pas een vet feessie
Ik had me al een beetje ingestelt op een niet optimaal feest vanwege de tegenvallende line up. Ik heb me goed vermaakt tijdens MarcoV, megamix was ook lekker en Dana was eindelijk beuken. Maar al die zooi daar tussen vond ik kut. Ik blijf het zeggen: UDC moet er een hardhouse line up neerzetten en je heb een veel vetter feest.
De line-up was in principe ok, maar de sets vielen gewoon tegen :S

2RockyNRG: UDC? Dit was een ID&T-feestje hoor :)
het was dus niet keertje hersenloos beuken?
2 Alex: Het was (helaas) een ID&T feest ja, maar het is toch leuk om je ff in te denken dat UDC hier met een Hardhouse line up zou staan. Denk is in: Yogi, Lab4, Tom Harding....etc. Ik weet zeker dat er meer gestampt zou worden.
GEGARANDEERD !!!
Pak dan ook Technoboy en Luna erbij en het feessie is compleet !!