Partyflock
 
Forumonderwerp · 1186762
­ Nederland
Hoi,

Laatst 2-Fluorodeschloroketamine gehaald en heb dat thuis kunnen proberen. Dit is mijn (korte)rapport daarvan:

19:50 50 mg, nasaal

4 minuten(!) later al licht dronken gevoel. Normaal gesproken weeg ik niet af en de manier van inname, met een rietje vanaf een papieren schuitje, heb ik geen ervaring mee. Had op psychonaut gelezen dat de dosering van dit middel vergelijkbaar is met normale ketamine maar wel langer doorwerkt.

https://psychonautwiki.org/wiki/2-Fluorodeschloroketamine
https://psychonautwiki.org/wiki/Ketamine

De piek duurt 50 á 100 minuten, tegenover normale ketamine 15 á 45. Het kwam vrij snel op waardoor ik zoiets had van: riemen vast daar gaan we. Je weet immers niet hoe hoog het plateau gaat liggen met een nieuw middel. Dat plateau bereikte ik na ongeveer 20 minuten en ik was hoewel duidelijk niet meer nuchter nog capabel genoeg om een eiwitshake in elkaar te draaien. Beetje dromerige liquid drum 'n bass aangezet en op de bank onder een kleedje gaan liggen, spelletje doen op mijn telefoon. Nog gecheckt of er sprake is van closed eye visuals. Die waren er niet maar wel het kenmerkende keta-gevoel van accelereren in een niet te specificeren richting. Ik lag erg lekker.

Na ongeveer 50 minuten (de aangegeven maximale tijd voor onset op psychonaut) na gaan denken over een redose.

20:45 50 mg, nasaal

Een minuut of 3- 4 later raakte het me als een zak met meel, dit spul is erg direct. Geen nare smaak achterin de keel zoals bij ket wel het geval is. Al snel had ik last van de standaard keta-kwaaltjes zoals niet op de naam van een artiest komen waar je dagelijks naar luistert en zeer doffe ledematen. Spierpijn in mijn benen, die ik had van fitnessen voelde ik al niet meer en dingen zoals opstaan en weer gaan zitten kostte geen energie. Ik drijf door mijn huis heen. Het is fris hier dus ik doe een electrisch kacheltje aan maar ik hoor dat er iets aanloopt in de ventilator van dat apparaat. ik zit op de grond met dat ding terwijl hij draait om te onderzoeken wat er loos is. Een tijdje aan dat ding zitten schudden om te kijken wat er los was, maar vooral gefascineerd door de warmte die van het apparaat af kwam. Heb het idee dat ik een uur in de hoek heb gezeten met dat ding.

21:30

las in andere rapporten dat men zich wel eens misselijk kan voelen bij gebruik van dit middel en kan me dat wel voorstellen. Misschien had ik die eiwitshake niet moeten maken maar ervaar een constante lichte misselijkheid. Iets wat ik met keta zeer zelden ervaar. Ben onder de douche gestapt waar ik vooral vaag was en niet perse euforie of positieve gevoelens ervaarde. Was wat aan het piekeren en vergat constant waar ik mee bezig was. Had eigenlijk alleen nog maar zin om naar bed te gaan. Waarom ook niet? kwart over 10 lag ik in bed. Daar zette misselijkheid door maar ik sliep snel en heb prima geslapen voor een uur of 12.

Het valt me toch een beetje tegen, vooral doordat ik in andere tripreports las over intense dromen en hallucinaties. Daarvoor had ik waarschijnlijk veel hoger moeten doseren. Misschien geef ik het later nog een kans.