Partyflock
 
Forumonderwerp · 1186592
­ Nederland
Hallo allemaal

Ik denk erover om me iets origineler te kleden omdat ik de indruk heb dat ik op iedereen lijk en dat iedereen zich op dezelfde manier kleedt.
Dit is dus geen kritiek of een oordeel, maar gewoon een observatie, en ik wil graag anders zijn zodat ik iets nieuws op tafel kan leggen. In dit geval wil ik mezelf onderscheiden door middel van mijn kleding!

Heb jij dit soort opmerkingen ook tegen jezelf gemaakt? Heb jij een unieke kledingstijl? :)
Hoi!

Het is geweldig dat je een meer originele stijl wilt aannemen om jezelf te onderscheiden. Anders kleden kan echt helpen om je persoonlijkheid uit te drukken en je uniek te voelen. Ik heb zelf ook een fase doorgemaakt waarin ik wilde opvallen. Mijn tip? Klassieke stukken mixen met meer gewaagde elementen om een stijl te creëren die echt van mij is.

Trouwens, over kleding met pailletten gesproken, dat is een uitstekende manier om jezelf te onderscheiden met deze kleding :). Ze voegen een zeer bijzondere originele touch toe, vooral als je de stukken kiest zoals jij dat wilt (ik heb persoonlijk al wat gekocht op deze site https://glitter-kleding.com/ en vond het geweldig) en er zijn nog veel meer opties!