Partyflock
 
Forumonderwerp · 1186276
­ Nederland
Hallo lieve lezers alleen tijdje wilde ik mijn verhaal kwijt maar wist niet waar of hoe heel veel mensen zullen dit raar vinden of denken wat is hier aan de hand ik ben heel benieuwd hoe jullie er na kijken.

Ik ben begeleider in de gehandicaptenzorg.
Werk met client met een licht verstandelijke beperking. Ik weet niet eens hoe ik het moet uitleggen, maar ben vrielfd geworden op een cliënt. En dat is heel sluipend gegaan. En ja hoor die cliënt is ook verliefd op mij. En nu hebben we een jaar een relatie. Alleen dit mag totaal niet. Cliënt geeft zelf ook aan nog nooit zo gelukkig te zijn geweest, en benoemd dat ik nooit misbruik van hem gemaakt heb. We begrijpen elkaar goed. Ik zie natuurlijk wel zijn beperkingen maar dat maakt hem uniek, ik kan daar door heen kijken. We hebben veel raak valken hebben zelfs bij de zelfde mensen in de klas gezeten. Helaas mag dit niet wat er nu gebeurd. Dit wordt gezien als misbruik, terwijl dit nooit misbruik is geweest. Cliënt zegt zelf ook, alles in mijn leven wordt bepaald en zelfs ook op wie ik verliefd wordt. En ik snap hem. Er was van moment 1 een klik en nu wordt er gezegt dat ik zijn vertrouwen beschadigd heb omdat hij afhankelijk was van mij.

Het maakt het zo lastig, zijn beide gelukkig alleen het mag niet. Het stomme is ik had gewoon bij hem in de klas kunnen zitten, alleen helaas elkaar nooit eerder ontmoet.

Nu zit het zo dat ik nooit een relatie mag krijgen met hem, zelfs niet als ik niet meer met hem werk.

Ik wilde mijn verhaal zo graag kwijt, en benieuwd of iemand tips heeft hoe we toch samen veder kunnen
Ojo dus als het echt een relatie was geworden dan is je relatie niet doorgegaan door middel van je beroepskeuze op je 18e? , kan sneu zijn?
soms kan je nog aanpappen met de persoon zijn familie en kijken wat die er dan over te melden hebben? die hebben toch ook een vinger in de pap?
 
Geen relaties op de werkvloer
Lijkt me een hele vervelende situatie voor jullie.
Ik snap dat het niet mag, en ik sta achter die regels.
Wellicht kun je een andere baan zoeken, waardoor je wel verder kunt met je relatie