Partyflock

Liften

 
Forumonderwerp · 11847
Liften:
Wie doen dat nog meer wel eens? (Naar vakantie ofzo).

Ik ben dinsdag en woensdag naar Budapest gelift. Best relaxed. De hele tijd bij andere lui in de auto / vrachtwagen. Wel opvallend overigens dat de meeste mensen die je meenemen vroeger zelf ook gelift hebben. Niet dat ik vaak lift ofzo, maar ik vind het op zich wel leuk. Beetje met iedereen een praatje maken enzo. (M'n Duits is onderweg dan ook met sprongen vooruit gegaan).
Paar keer alleen gelift, nu met z'n tweeen. (Dat gaat dus wel minder snel.)
Gisteren zijn we met de trein naar Craiova (Roemenie) gegaan. (In landen als Roemenie, Ukraine, Rusland, etc. schijnt liften namelijk een wat minder veilige activiteit te zijn dan in sommige andere landen).
laatste aanpassing
ik heb afgelopen donderdag ,
ook een lifter meegenomen.
ik zelf heb nooit gelift en ik vind het eng man.
maar voor jongens is het allemaal iets anders.

kus danseresje
Dat vind ik wel cool van je!. Gebeurt niet echt bijzonder vaak dat vrouwens lifters meenemen.
Eng vind ik liften in principe niet, maar heel zit je bij iemand in de auto of vrachtwagen, en begin je toch wel een beetje te denken van "die spoort niet helemaal".
Soms is het wel onhandig, als iemand geen enkele taal spreekt ofzo. Of als je in Duitsland in het Duits met iemand probeert te praten, en dan blijkt die persoon zo'n enorm accent te hebben dat je er geen woord van verstaat. Dan ga je niet ineens zeggen dat ik bij nader inzien toch geen Duits spreek ofzo.