Partyflock

Op Sensation Black was geen echte techno!!!

 
Forumonderwerp · 11837
Ja ik ben net wakker. Goeiemorgen iedereen. :)
Ten eerste wil ik even zeggen dat de Waterfront echt een geweldige ervaring was voor mij. Er hangt zo'n grote techno spirit daar. (L)

Ik schrok wel een beetje toen ik alle reacties zat door te lezen over Sensation Black. In de eerste instantie wist ik al van tevoren dat er over het algemeen mainstream publiek zou komen naar de Arena. En vele PF'ers die ik van de week heb gesproken heb ik dit ook gezegd. Ze weten het allemaal. Wat mij het meest verbaasd is dat er echt gespot is met techno muziek. Even voor de duidelijkheid: Ik heb niets gehoord van wat er op Sensation Black is gedraaid. Maar ik heb zelfs van vele techno liefhebbers te horen gekregen dat de muziek troep was, om het even mild uit te drukken. Ze hebben allemaal wel de radio even geluisterd.

Dat kan haast geen techno zijn. Het wordt gekarakteriseerd als langzaam / sloom, slaapverwekkend, saai. Dus vooral voor de hardhouse liefhebbers is dit heel verwarrend om mee te maken. Zij weten niet beter of het is techno wat ze gehoord hebben. Nou stop maar met die gedachtegang. Om echte techno mee te maken moet je beslist niet op een mainstream feest aanwezig zijn. Toen ik ook de line-up zag wist ik gewoon dat er iets mis zou gaan. Ik had al medelijden met bijvoorbeeld Chris Liebing. Hij had liever tijdens Loveparade in Duitsland kunnen blijven. Dan wist ik zeker dat hij het een stuk leuker had.

Ik weet in ieder geval dat de mensen die op mijn feest waren in Rotterdam tenminste een echte techno sfeer hebben meegemaakt. :D :D En ik vind het heel jammer dat vele van jullie PF'ertjes zo'n klote avond hebben meegemaakt.

P.­ L.­ U.­ R.­ (Peace, Love, Unity & Respect)
laatste aanpassing
Toch heb ik me wel vermaakt :D
Ok het had allemaal wat harder gemogen, maar je had kunnen verwachten dat het minder was. Picotto had beter de liveset van hem van Gatecrasher op kunnen zetten ipv die bende die hij hier draaide!!
nou snap ik 't niet meer.. jij zegt dat 't geen techno was, maar andere techneuten zeggen weer van wel %)

hoe kan dat nou? :)

ik stel voor dat jullie 't in dit topic s ff lekker uitvechten :)
Het blijft een feest waar je heen moet gaan voor de sfeer, de show en gezelliheid!
Je weet van te voren dat de dj's anders zullen draaien dan ze normaal doen...
Het is maar net wat je er zelf van maakt:)
En jij wil nog een keertje op Shockers radio draaien Ritzi?

:-P
Ik had anders van je verwacht Ritzi. Jij zou toch moeten weten dat hetgene wat Chris draaide wel Techno was en zelfs helemaaaal geen slechte set hoor. Dat een dergelijke set niet op zo'n soort feest in de Arena past is weer iets heel anders.

Een echte liefhebber had er zeker van genoten en dat heb ik thuis ook wel gedaan hoor. Maar daarnaast kan ik me heel goed voorstellen dat vele mensen zoiets totaal niet trekken op een feest. Je moet ermee bekend zijn en ook technische zaken weten omtrent het mixen... is net als met Dave Clarke. Mixtechnisch veruit de beste, maar krijgt ook lang niet het krediet wat hij verdient. Als je 1 mix wilt hebben van afgelopen nacht, dan is het duidelijk die van Liebing.

De set van de Hey was gewoon naar. We weten dat hij weinig extra's biedt tijdens een set en dat het echt minimaal mixen is, maar dit was naar. Hij had weliswaar een klote tijdstip, maar het leek wel alsof hij zijn platen bij het grofvuil had meegeript... ging nergens over.

De anderen draaien sowieso geen Techno, dus daar hoef je je niet druk om te maken.
Luister Tijn. whehehe :P Ik weet ook niet wat allemaal achter de schermen is afgesproken. Maar de Shockers concept heeft absoluut niets met Sensation te maken. Ook al komt het vanuit dezelfde organisatie ;)
ik werpte 1 oor op de radio rond half 12, ik vond het veels tehard, walgelijk

mijn vrienden en ik probeerde eens erop tedansen....­ik snap ut niet hoor
:s aan de ene kant probeer ik het sarcasme uit je reply te halen, maar aan de andere kant lijkt het wel alsof je dat niet probeert uit te drukken..:S
2 Prhyme: Ik bekijk het vanuit de reacties om me heen. Ik heb echt geen idee hoe Chris Liebing heeft gedraaid. Als hij net zo'n set als op Awakenings festival laatst heeft gespeeld dan is het OK. :)
crap.. hou dit topic nou ff schoon van andere sensationtroep. Daarvoor ga je maar naar een ander topic. Ik wil hier een beargumenteerde discussie over het wel of niet techno zijn ja! :)
laatste aanpassing
D/l hem maar ff Ritzi...­ zeker lekker om naar te luisteren hoor.­ Hij kan wel een stukje meer, maar hij moet het niet te overdreven doen op een dergelijk feest en dat had ie zelf volgens mij ook wel door.­
Erg jammer ook dat het geluid compleet wegviel vlak voor het einde van de set.­
Maar ik kan me wel een beetje vinden in je opmerking, zowiezo vind ik hardstyle/techno geen combinatie, okeey het is beide een hardere vorm van dance, maar techno gaat verder en hoeft bij voorbaat niet hard te zijn en de beleving als je er écht naar luistert gaat veel dieper, veel intenser, nogmaals geen gezeur over hardstyle hoor...

Techno kan heel goed in een grote hal/zaal, zie Awakenings, ILT, whatever, maar het heeft gewoon een andere beleving dan hardstyle en als je verwacht dat techno dezelfde energie, beuQ en hardheid heeft als hardstyle, tjaaaa, ik kan goed begrijpen dat veel mensen op Dana wachtten...


Toch hebben de mannen van ID&T het wéér geflikt, weinigen die ze het nadoen...

:-)
Techno is ook veel individueler.­
ik luisterde gisteravond ff... wel vette intros hoor tering egt bruut!! mja beter dak er niet was.. die super grote feesten lijken veeeel leuker dan ze zijn..ze zijn wel leuk.. maar alle ranzugheid wat met zich meebrengt en het gedoe eromheen..:-) maja het klonk egt bruudadig!
hier kan id-t weer lering uit trekken.­ Techno en Hardstyle op 1 feest in 1 hal kan niet.­ Kan gewoon niet.­ Twee verschillende stromingen.­ Al doe je 't volgens 't Shockers concept gaat 't wel, dan houd je 't gescheiden, maar Sensation is denk ik mislukt.­ Ik hoop dat id-t wat doet met deze ervaring.­
Ritzi_Lee 14 juli 2002 12:56
2 Prhyme: Ik bekijk het vanuit de reacties om me heen. Ik heb echt geen idee hoe Chris Liebing heeft gedraaid. Als hij net zo'n set als op Awakenings festival laatst heeft gespeeld dan is het OK.
----------------------------------------------
Jezus Ritzi wat ben jij voor een topicopener??? met grote dikke letters hier neer gaan zetten dat 't geen echte techno was, terwijl je er niet eens bent geweest :@ dit vind ik echt heeeeel zwaar zielig van je! niet van je verwacht..
maar zoals expornstar hier boven al zei: jij wil nog draaien in 't shockersprogramma van id&t?? :P

nee ik vind dit echt heel erg zwak om zo'n soort opmerking te maken, als je niet bent geweest en niet eens echt de livesets hebt gehoord moet je je mond dichthouden!!! :@

2 C.C.R Ray: trek hier maar lering uit ja met je flapoortjes :P :9 hihi..

btw: ik vond 't top!!! :D heb me echt super vermaakt en ik vond 't wel VETTE techno.. 't was misschien geen harde techno, maar stonden we hier op een Q-dancefeestje??? Nee toch... Nou dan!
Voor mij was Liebing juist wel de man van de avond en Dana op 't laatst was ook helemaal top!
oja, nou weet ik weer waarom ik me nooit verdiept heb in Techno :P
veel te moeilijk allemaal
de een vind dit techno de ander weer niet.... :vaag:

en ik weet nou nog steeds niet wat techno is
(ik waag me nog wel eens een keer aan een van Ritzi`s feestjes:))

ik heb wel een vraagje, wat draait die michel die hey nou eigenlijk????? (zoals ie gister draaide)
hij behoort dus tot mijn absolute NIET favorieten :/

anyway, ik ben wel toe aan vernieuwing....maar denk dat ik het in de deephouse hoek ga zoeken
techno is mij te ingewikkeld LOL
just kidding, deephouse trekt gewoon even mijn aandacht de laatste tijd, hoewel ik er noggeen bal vanaf weet :p

verder.....echt sonde voor de mensen die er met een totaal andere verwachting heen gingen....
tis toch niet goedkoop zo`n feestje...
:hug: voor die mensen
hehehe.... tja ieder zijn ding, maar mij trekt het wel....:)

ik laat nog van me horen he pornstar, als ik weer ruimte heb op me grafbakkie :)
liesjuhhh 14 juli 2002 12:40
Het blijft een feest waar je heen moet gaan voor de sfeer, de show en gezelliheid!
Je weet van te voren dat de dj's anders zullen draaien dan ze normaal doen...
Het is maar net wat je er zelf van maakt

Wat nou de Dj's draaien anders dan normaal :s:s:s Dat slaat nergens op!! Als id&t de Dj's boeken weten ze wat ze kunnen verwachten en al helemaal wat het publiek kan verwachten!!! Als ik weet dat Dana komt, dan wordt er gebeuQt!!! En niks geen aanpassing aan het feest of wat id&t wil!!! :@
precies anders hoeven ze helemaal geen dj's te boeken en alleen maar DAT-tapes af tespelen
Daarom dus geen sensatie voor mij ;)
Het is 1000% de muziek waar ik voor kom,
al staan er 3 TL-balken te knipperen.. boeie..
nou ik heb de livesets gehoord.. maar vond egt te soft gewoon!!!!
maaja wie ben ik om dat te beoordelen.. als je er int egt staat klinkt het toch anders.. ja toch! :-)
Waar heb je die livesets vandaan? Kan je mij een PM sturen?
www.­newmp3hits.­com, maar soft is niet per definitie slecht mensen!!!
Ik heb net de setje van Marco V beluisterd. Nou ik heb t meteen weer van mijn harde schijf gegooid. Ik heb geen zin om in te gaan op details. Straks krijg ik daarvan weer gezeur naar mijn kop gegooid. :vaag:

Nu is Mauro Picotto aan de beurt.
laatste aanpassing
Ritzi_­Lee, prepare for a disaoppointment..­
hehe kloteavond??

no fuckin'way

was een topnacht!!

de muziek was grotendeels kut en slaapverwekkend

maar dat heeft de pret niet mogen drukken!!!
OK OK.­ Heb net een beetje van Picotto geluisterd.­

Tja.­ Het zijn wel techno platen wat ie heeft gedraaid.­ Dat geef ik toe.­ Maar weet je wat er mis was? Ik voelde helemaal geen stijging in zijn set.­ Het bleef rustig en hij liet praktisch de platen uitdraaien.­ Platen wat je normaal er gewoon doorheen moet mixen.­ En hij liet daarnaast niet echt veel bijzonders horen.­ Tjah sorry....­

Nou deze gaat dan ook van mijn harde schijf.­
Aaah ik heb van Chris Liebing gevonden.­ Even die checken.­
laatste aanpassing
Heb je die van Chris Liebing al geluisterd Ritzi , die mag je gelijk van je HD wissen:)
Dit is niet de Chris die ik ken en dacht echt dat hij zich niet ging verlagen tot club plaatjes maar helaas.... En voor de mensen die willen weten wat nou wel Techno is , ga gewoon is naar Awakenings of luister veel LiveSets.

Ritzi je hebt helemaal gelijk en DAMN was ik maar naar dat feestje gegaan waar je heen ging.
Sensation is gewoon spektakel enzo en is ook wel leuk maar ik kom dus voor de fucking muziek.

En ik ga niet mee doen in een soortgelijke tweede Chesterfield discussie over Techno , ik weet dat ik het bij het goede eind heb en ga jullie echt niet overtuigen ofzo. Dit was meer feedback voor Ritzi.
ik ben ook bezig met die van mauro en die van chris kijken of het wat is :D
ritzi je hebt gelijk ik als techno liefhebber vond het baggermuziek.
wat een kutfeest.
okee wel gezellig geklets wat dat kon gewoon op de dansvloer.
maar merendeel liep ik daar met een rotkop wegens de muziek.
dit komt niet vaak voor dat ik chagrijnig op een feest loop, ik was overigens niet de enige.

snel weer vergeten dit
(k) sas
:( ik krijg die sets maar niet gedownload :(
Oh ja nog iets , nu Lady Sascha het opeens over heeft.. Muziek stond zo achterlijk zacht en muziek kwam alleen vanaf de DJ stage vandaan en je kon zo met iemand lullen over een afstand van 2 meter ofzo als je achterin stond en er waren geen extra boxen achter ofzo , te belachelijk en dit noemen ze een feest.

ALs je echt bass wilde voelen had je vlakbij de DJ stage moeten staan en dan was het nog klote want je was de enige die echt aan het knalluh was op dat net goede stukje Techno en je werd gewoon helemaal gek van de leipe mongolen die elke keer langsliepen en je aanstootte want het was daar dus gewoon lekker rustig. Net een fucking wandelgang , ook zo kut is dat als er een camera in de buurt kwam dat alle TMF kiddie's opeens op die plek moeten zijn en hun handje moeten uitsteken voor de camera en dan is het gewoon precies de plek waar jij staat te knalluh , AAARGHHHHHHH. Ter errug allemaal weer en zo kan ik nog meer zieken maar laat ik maar ophouden:)
Ja maar goed of het nou techno is of niet... ten eerste is het niet mij muziekstijl (dus no offence) maar ik bedoel de naam is Sensation BLACK dan verwacht je toch ook iets duisters ... het enige wat iets duisters had was de show erom heen maar de muziek was eerder muziek om lekker op te relaxen dan op te stampen.
Ik bedoel ik had het een stuk meer naar mn zin gehad als Dana bijvoorbeeld die set met met de poltergeist tune draaide of zoiets.
Duister en toch niet te hard :D

Maar jah ID&T veel te commercieel en dus gewoon kut
Een ding weet ik zeker en dat is dat ik niet snel meer naar een feest van ID&T ga.

het enige waar ID&T blijkbaar voor staat is dat hun geld Innen jij moet Dokken en ze je daarvoor in ruil Troep geven :D
ik vind toch echt niet dat je erover kunt oordelen ale je er niet geweest bent!!!!!!!In de arena klinkt het toch echt anders!
toch vond ik het een moeilijk stoer feest en lekkere muziek. punt uit.


doei

:D
Ook ik vondt vooral Liebing erg tegenvallen.­ Het laatste deel van zijn set was echt saai en slaapverwekkend.­ Verder had ik verwacht dat hij wat hardere platen zou draaien.­

Maar ik heb op dit forum ergens ook een reactie van Tjeerdo gelezen waarin hij verteld dat Liebing met final scratch draaide en dat dit systeem tijdens zijn set crashte.­ Daardoor had hij dus niet meer de beschikking tot veel van zijn platen.­

Maar goed dankzij de show vondt ik het toch een goed feest.­
laatste aanpassing
ehv_­brambo> Ik zou ook een final scratch system aanschaffen.­ Ik denk dat ik maar eventjes langer wacht totdat het systeem is verbeterd.­ Want ik kan moeilijk geloven dat Liebing een slechte kwaliteit laptop heeft gebruikt.­ Maar nu geldt gewoon:

FINAL SCRATCH FAILED BIGTIME!!!"­
Tja , vond het dan wel strange dat Liebing geen hardere platen in zijn koffer had , want het verweer van Tjeerdo was dat hij alle hardere tracks in zijn laptop had staan.­ Dubieus allemaal.­
ThaVipe> Dat snap ik nou ook niet.­ Je wilt toch niet zeggen dat Tjeerdo beweerde dat hij de privilege bezit om in de Laptop van Chris Liebing te gluren?
laatste aanpassing
Hehe , wie weet , tja ik ga er geen uitlatingen over doen:)
ThaVipe> Ik denk dat Tjeerdo niet meer leeft als hij in mijn platenkoffer zat. :devil: Wat temeer bij Chris Liebing z'n laptoppie. :P
ThaVipe 14 juli 2002 20:32
Oh ja nog iets , nu Lady Sascha het opeens over heeft..­ Muziek stond zo achterlijk zacht en muziek kwam alleen vanaf de DJ stage vandaan en je kon zo met iemand lullen over een afstand van 2 meter ofzo als je achterin stond en er waren geen extra boxen achter ofzo , te belachelijk en dit noemen ze een feest.­
--------------------------------------------
Kun jij 't beter dan??? Probeer jij maar 's boxen tegen elkaar in te hangen (you know what I mean!!) en dan in de ArenA een perfect geluid te krijgen...­ NO WAY dat dat lukt! Bij Sensation moet je niet op 't geluid gaan letten, ze doen er alles aan om 't zo goed mogelijk te krijgen daar...­ Het feest heet Sensation, dus gaat 't om de Sensatie er om heen...­
Ja daar kwam ik dus ook later achter , maar Charlotte'tje ik was 2 jaar geleden ook op Sensation geweest met Carl Cox enzo en toen was het qua geluid heel wat beter geregeld en dat kon je tenminste nog wel een feest noemen.­ Het viel me dus nu echt op hoe bagger het was, als het geluid zachter staat KNAL je gewoon minder en dat is echt wel een feit ,ik zit er dan gewoon niet goed in.­
laatste aanpassing