Partyflock
 
Forumonderwerp · 1183537
­ Nederland
Poll, geopend op maandag 26 november 2018, looptijd van 1968.2 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Zou jij een enkeltje naar Mars nemen?

2100%
Nee, blijf liever hier
00%
Graag , ben het hier wel zat
00%
Ga liever naar Erra in het 3e Dal Universum

Elon Musk: Ik ga voor 70 procent zeker naar Mars en wil daar sterven

Elon Musk verhuist voor 70 procent zeker naar Mars. De Tesla-, SpaceX en The Boring Company-baas is van plan om niet op aarde te sterven. De excentrieke CEO boekt, als hij gaat, een ‘enkele reis’ naar de rode planeet.

Musk zegt dat die droom steeds meer realiteit begint te worden. ,,Er zijn recent steeds meer doorbraken geweest die het allemaal mogelijk maken. Ik verwacht erheen te verhuizen’’, aldus Musk in de HBO-documentaire Axios. In de documentaire wordt elke aflevering een aantal beroemde personen op de voet gevolgd en uitgebreid geïnterviewd. Elon was zondagavond aan de beurt. Hij praatte onder andere over zijn autobedrijf Tesla en hoe de fabrikant van elektrische auto's bijna failliet ging.

Vanavond is er een landing op Mars, het begin van een onderzoek dat wellicht nieuwe mogelijkheden schept voor een verblijf op Mars. Musk ontkracht het gerucht dat tripjes naar de rode planeet een populaire trekpleister voor de rich and famous zouden kunnen zijn. ,,Je zou het kunnen vergelijken met advertenties voor avontuurlijke reizen naar Antarctica in de twintigste eeuw. Dat was ontzettend gevaarlijk. Ook bij deze reizen is er een grote kans om dood te gaan.’’ Veel tijd om te ontspannen voor de beroemdheden is er ook niet volgens de frontman van SpaceX: de nieuwe bewoners zouden hard moeten werken om een leefbare omgeving te maken.
laatste aanpassing
Ik blijf liever hier plakken tot het wat veiliger word om naar andere planeten te reizen. en 10 jaar in zo een schip zitten lijkt me saai eigenlijk
laatste aanpassing
Hoe kom jij aan tien jaar? Apollo zou er 258 dagen over doen. Musk claimed dat het tegenwoordig met 80 dagen zou kunnen en op termijn zelfs in 30 dagen.
laatste aanpassing
Uitspraak van Dave op dinsdag 27 november 2018 om 06:51:
Hoe kom jij aan tien jaar? Apollo zou er 258 dagen over doen. Musk claimed dat het tegenwoordig met 80 dagen zou kunnen en op termijn zelfs in 30 dagen.


oo :P dacht dat t jaren zou duren . nvm then . zou alsnog hier blijven overigens
laatste aanpassing
Ok doei
laatste aanpassing
 
Ik ga liever naar bounty