Partyflock

sensation black zuigt

 
Forumonderwerp · 11816
was echt huilen!
:kots: , :kots: en nog s :kots:!!! Nooit meer naar Sensation!
nou dit was echt zonde van me geld, die megamix ging nog wel en danamaakte wel een hoop goed maar als ik geen p-tje op had gehad was ik echt in slaap gevallen denk ik..... Maar ik moet zeggen de aankleding was super!!

En goeiemorgen voor degene die ook net wakker zijn :-)
jamaar mense.. als er zo masaal reclame word gemaakt is het toch duidelijk dat er alleen maar geld aan verdient moet worden??..
Ik was met een groep jongens en mijn vriendin, onder mauro picotto ben ik maar gaan zitten en mijn vriendin is in slaap gevallen op mijn knieen ! kan je na gaan, hij draaide echt kut ! Alleen DANA was weer toppie, alleen stond het geluid best wel zacht, maarja volgende keer beter !
Nou nou, de muziek was echt bagger ! Volgens mij was de white edition nog harder !
hihihihihi ik ben nog steeds blij dat ik niet heen geweets ben..
Hte was echt zo te horen op de radio (en van mensen) dat het een kut Feest was.... nou ik ben blij dat ik niet heen gegaan ben alleen maar weggegooit geld..

(k)
het was echt diep triest
Ik had niet veel verwacht maar dit had ik HELEMAAL niet verwacht..
Echt nooit meer een sensation voor mij...
OF de line up moet volstaan met heeeele goeie dj's
En dan gaan ze me aan het einde nog lekker maken ook met hun 'tuut-tuut-tuut-tuuduuduutuuutuu' maar neeee de plaat kwam niet. :(
white viel me al tegen en nu black ook nog eens. had wel meer verwacht van sensation. helaas zat dat er nie in:(
zeg dit niet snel, maar vond het ook wel tegenvallen. Alles om het feest heen was goed...alleen de muziek man...jezus...
Ja de muziek was kut en daar draaid alles toch om, want als de muziek kut is is de sfeer ook kut.
Ik ga voor 200% voor de muziek,
al hangen er 3 TL-balken te knipperen..
Dus bij voorbaat al niet naar feesten die bij TMF of Radio538 bekend worden gemaakt..
Zoveel mogelijk geld verdienen met zo weinig mogelijk.. :(
was echt een kloten feest!!
Iederen zit nou wel ID&T aftezeiken, maar ik vind dat een beetje raar. Ok het geluid was niet super, maar de inrichting vond ik wel mooi. Dat de Dj`s kut draaiden kan ID&T niks aan doen, ik heb me nog wel redelijk vermaakt. Maar het kon veel beter vond ik.

Alleen die trappen waren echt levens gevaarlijk, ging al 1 keer met m`n wappie kop op m`n bek, en later bijna nog een keer.
ik was er ook bij :S
had een gratis kaartje gekregen en alles werd betaald :)
vond t echt 10 x nix :(
2HQ> ID&T is voor een gedeelte zker wel verantwoordelijk voor het kut draaien van de dj's. Er wordt van te voren afgesproken hoe ze moeten draaien. Zo van de een moet zich inhouden, de ander mag iets meer los gaan en jij dana, alleen jij mag knallen. Qua show en aankleding vind ik dat ID&T het altijd heel goed doet, alleen valt helaas vaak de muziek tegen, en dat is nou net het belangrijkste van een feesie
muziek is een ding, als de muziek op een feest niet top is en het publiek wel dan heb ik nog een leuke avond, maar wat een KUT publiek zeg, 15 jarige jochies met draaiende bekken, dronken gasten, nee dit waren totaal geen party-minded people, maar dit is wel 90% van alle q-dance en id&t publiek, wat is het hard achteruit gegaan zeg het afgelopen jaar
Wat zeurt iedereen nou over soft.Wil je beuken dan ga je maar naar een hardcore of terror feest.dan kan je zo hard stampen als je wilt.Techno is niet alleen maar stampen en raggen.Ik vond Liebing alleen wel tegenvallen.Picotto draaide ook niet zoals ik van hem gewend ben maar vond het een lekker setje.Dana vond ik de eerste paar plaatjes wel lekker maar daarna begon het eentonige me weer te vervelen dus ging ik maar pleite.....
Heb me iig goed vermaakt daaro.

GREETZ!!
was geen tering aan nee..
chris liebing was echt slecht, niemand stond te dansen, en toch nog door gaan met die bagger zooi.
Toen dana ging draaien, werd het leuk, zo had het hele feest moeten zijn.
id&t: geef eens een goed feest..
Tegnoclone op sensation ! dat zou een oplossing zijn :>
laatste aanpassing
ik von t ook enorm tegen vallen qua muziek, maar de aankleding was wel sjiek.
ben ook onder mauro bijna in slaap gevallen op de tribune! is dat dan black edition???? bummerrr
ik hield me ogen ook amper open bij mauro :S
Ik zie al weer dat er veel mensen zijn die er meer van verwacht hadden. Dan hebben ze ID&T toch verkeerd ingeschat, want Sensation is en blijft commercieel. Mede daardoor viel de muziek wat tegen. Liebing eindigde echt zwaar klote en Mauro kon geen brug maken tussen Liebing en Dana. De megamix was wel erg bruut. Maar Dana eindigde ook weer net iets te commercieel. Jammer, maar t'is zo.
Het was zeker echt een vette tegenvaller qua muziek! Ze draaiden echt voor geen meter en het leek wel of ze ipv steeds harder, steeds zachter en rustiger gingen draaien! :(

2 Monistic ---> Dana was misschien aant einde wel commercieel, maar liever goed hard en commercieel en lekkah kunnen :bounce: dan niet commercieel en zo softy zoals al die anderen waarvan ik veel meer had verwacht!! Ja toch???
2 Dj M.Y.-fan : Ja, misschien heb ik iets te objectief gereageerd op de set van Dana, aangezien ik die platen allemaal zelf ook draai, dus vanuit mijn oogpunt leek het misschien wel commercieel en oud, maar er zullen ook zat mensen zijn geweest die sommige nummers nog nooit gehoord hadden. Dus idd, beter hard commercieel dan soft underground :D
Greetz
SENSATION BLACK ZUIGT ENORM JAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KANKER MUZIEK DAARO :@ik wil wel alle mooie meiden bedanken dat ze van die geile outfits aanhadden :D :d
het was dus zwaaaaaaaar KUT dit feest. slechtste die ik heb meegemaakt in 12 jaar tijd. ben geen techno lover maar als het een btje hard is dan vind ik ut best. maar ja hard werd (en mocht?) er niet gedraaid. de radio53nacht op zaterdag is nog beter, en daar luister ik al nooit naar omdat het te erg is om aan te horen!!

ik stel voor dat we allemaal een bericht sturen naar id&t, om kenbaar te maken hoe het publiek over het feest denkt. misschien les voor volgend jaar.
Ik vond er ook niet veel aan!
ScuL
Artiest ScuL
veel mensen konden de techno niet zo waarderen denk ik ... mja ik wist het van te voren. ik ging ook met hoge verwachtingen naar Innercity vorig jaar, en toen bleek dat daar vrijwel alleen maar techno gedraaid werd heb ik het ook betiteld als het slechtste feest waar ik ooit geweest was.

maar nu met Sensation wist ik wat er zou gaan komen en kan niet anders zeggen dat ik extra gebruik heb gemaakt van de climaxxen op het feest zoals de Megamix en de set van Dana.

moet wel zeggen (voor zover mijn techno-kennis strekt) dat ik de set van Michel de Hey en Chris Liebing best goed vond. Mauro deed het wat minder.
2 Xtreme Hardcore Kakkerlak:

Wil je niet zulke woorden gebruiken op partyflock?
In je berichten moet je het zelf weten.

Nutero inzake admin
Ik hoorde het ook dat er ook vet soft werd gedraaid en dat white zelfs harder was ben ik ff blij dat ik geen kaartje meer heb kunnen regelen voor black. En dat het ook zwaar slecht geregeld was daar dat het 1 grote zooi was.
Ik denk ja gek, avondje beuken in de Arena!

Nou... :S Dana moest echt haar best doen om de sfeer er weer in te brengen!
Ik wist van te voren dat de muziek niet echt mijn style zou zijn (ben niet echt een techno liefhebber)....
Maar ik vond de muziek toch wel heel erg tegenvallen Chris liebing harde techno??? En wat deed Mauro?? begin was wel aardig maar daarna draaide hij een soort lounge/chill...
Megamix was wel lekker met een paar lekkere stamp platen...
Maar bij Dana ging het pas echt los... En dit kwam niet omdat Dana zo super goed draaide maar omdat de rest zo soft was...En dan nog iets het leek wel of de muziek opeens een stuk zachter ging bij Dana. De MC probeerde er nog iets aan te doen door te vragen of de muziek harder moest..Waarna natuurlijk heel het publiek JAA riep maar er gebeurde helemaal niks:(
Maar goed ik heb me zeker wel vermaakt en de show er om heen was wel de moeite waard...
En we hebben nog ff lekker kunnen stampen tijdens de after op het parkeerdak:)
NuTeRo 15 juli 2002 09:18 WROTE;
2 Xtreme Hardcore Kakkerlak:

Wil je niet zulke woorden gebruiken op partyflock?
In je berichten moet je het zelf weten.

Nutero inzake admin "


wat voor woorden?!!!, ik zei alleen kanker


en dat was het ook, een groot k*nk*rfeest!!
in principe heb ik me best wel vermaakt.
op sensation.
nou gekkehuis ik hoop dat je ook nooit heen gaat wat een negatief gezeik,ga lekker naar jullie eigen hardcore feestjes sensation was top
de deco muziek alles jullie zeiken maar want ik heb me tenminste wel vermaakt,
Ik hou van techno, maar dit was wel heeeel slap! :(

Voor de rest zag het er wel vet uit enzo, de beveiliging was relaxed, dus het was allemaal wel goed geregeld.....

Alleen de muziek he? tssss, die liebing gaat direct uit mijn lijstje... Wat een k*tset!
Tja , veel mensen hadden verwacht dat Liebing zou gaan beuken , maar Liebing kan soms ook rustig draaien.In Nederland staat ie bijna altijd als afsluiter of 1 na laatste , dan draait ie natuurlijk een stuk harder.
Ik heb me verder super vermaakt , maar de muziek was gewoon klote , zonde van de avond , ik had beter dan naar de white kunnen gaan .


Ps , ik hoop dat de organisator van id&t dit lezen , en dat ze niet nog een keer zo`n fout maken
dat zal ik ook zeker doen the bukkets, en trouwens mag toch wel me eigen mening geven of ga jij bepalen wat ik wel en niet mag zeggen :s als dat zo is heb je mooi pech gehad want dan ben je bij de verkeerde :devil:
2 Monistic ------> Ik ben blij dat je het met me eens bent!!! ;)
Maar er zat gewoon veel te weinig afwisseling in tussen techno en hardstyle! En dat was dus wat Dana weer een beetje goed maakte! Tenminste voor mij dus wel!!! En dan kun je wel zeggen commercieel en dat is ook best een beetje zo, maar zoals ik al zei, liever commercieel en hard dan dat softy gedoe!!!! :)
(K)
vind ik ook
laatste aanpassing
hmmm uit de rating blijkt dat er toch evenveel voor als tegenstanders zijn over de kwaliteit van sensation:

waardeloos 20

slecht 45

ok 66

goed 47

geweldig 25

vaag :vaag:
vind ik ook
Ik ben er niet geweest maar de set van Liebing
Chris_Liebing_-_Live_at_Sensation_(Black_Edition)_07-14-2002-TWCLIVE
Klinkt wel errruug lekker!:D
Niet snoeihard maar wel VET.
Dana,Picotto zijn idd gare sets.....