Partyflock
 
Forumonderwerp · 1181198
­ Nederland
FIGHTSENSE PRESENTS ENFUSION OP ZATERDAG 12 mei

Op zaterdag 12 mei is Sportcampus Zuiderpark in Den Haag, de Arena waar top kickboksers zich met elkaar zullen meten.

FIGHTSENSE organiseert dan voor de 13de keer een grootschalig event. FIGHTSENSE zal dit keer wederom samenwerken met ENFUSION . Dit houdt in dat we het hoofdprogramma live zal worden uitgezonden in meer dan 50 landen over de hele wereld. Op het programma 2 wereldtitelpartijen waar iedere vechtsportliefhebber van zal genieten.

Verbeterde fightcard, sensationele licht en geluid shows.

Voor 2018 hebben wij next level beloofd en dat gaan wij ook waarmaken door goed georganiseerde en grootschalige events te organiseren met een betere fightcard, sensationele licht en geluid shows, strakke organisatie en een explosie aan vechtsport entertainment!!

Om next level te realiseren in het breedste zin van het woord hebben wij gekozen voor de Sportcampus Zuiderpark, te Den Haag. Sportcampus Den Haag is een toplocatie waar diverse grote evenementen worden gehuisvest, met een capaciteit van ruim 4.000 bezoekers!!

Spannende partijen van lokale helden

Ons team is momenteel bezig met het aanvullen van de fightcard met toppers in de A- klasse segment, in totaal 18 A klasse partijen!! Voorafgaand wij hebben een undercard bestaande uit spannende partijen van lokale helden, waar het publiek vanaf 14.00 uur non-stop wordt vermaakt. De complete fightcard wordt binnenkort gepubliceerd op onze site www.fightsense.nl Blijf up-to-date door onze social media te liken: https://www.facebook.com/fightsense/

Bekijk de site voor meer informatie over Enfusion en de live-uitzendingen: http://www.enfusionlive.com/Team FIGHTSENSE