Partyflock
 
Forumonderwerp · 1178587
­ Nederland
Ik zou graag naar een festival gaan in het buitenland waar je ook kan kamperen. Ik vraag me af of dat gevaarlijk is als meisje alleen? Het lijkt mij wel gevaarlijk, vooral in het buitenland om alleen naar een feest te gaan, maar ik ben deze zomer alleen naar een camping gegaan waar veel gefeest en gedronken werd en ik voelde me daar heel veilig dus ik vraag me af of het op een festival misschien anders is. Op een festival waar je ook kan kamperen word je denk ik meer in de gaten gehouden (in positieve zin) dan op een gewoon feest. Hebben jullie hier meningen over of ervaringen mee?
Niemand kan jou hier een sluitend antwoord op geven. Engerds vind je overal. In de kroeg, de coffeeshop, op de straathoek maar ook bij de plaatselijke golfclub.

Ik zou me zelf in mijn eentje veiliger voelen op een feest dan op
Een camping.
Een ding scheelt, op een camping staan heel veel mensen dus je hoeft maar te gillen en er moeten mensen zijn die je horen.
Kan je niet eventueel op Facebook een oproepje doen of er mensen zijn bij wie je aan mag sluiten? Pleur je je tent gewoon naast die van hun, ontmoet je nieuwe mensen, ga je gewoon je eigen gang en als er wat is heb je iemand om op terug te vallen.
B-flock op een feest word sws harde muziek gedraaid dus hoezo denk je dat ze me op een camping dan wel zouden horen? of bedoel je als er geen muziek meer word gedraaid of bij een rustig gedeelte? En dat is wel een goed idee trouwens om een oproepje te plaatsen op facebook. Dankjulliewel allebei voor jullie meningen.
.
laatste aanpassing
Uitspraak van Gabriella Elias op woensdag 8 november 2017 om 21:11:
B-flock op een feest word sws harde muziek gedraaid dus hoezo denk je dat ze me op een camping dan wel zouden horen? of bedoel je als er geen muziek meer word gedraaid of bij een rustig gedeelte?

Bedoel meer 's nachts op de camping. Overdag op het festival lijkt het me allemaal niet zo een probleem. En op de camping feestjes waar ik ben geweest kon je gewoon overdag prima bij je tent zitten hoor. Het is niet dat je elkaar daar niet verstaat.

Overigens ik ben vaker naar een festival in het buitenland geweest. Niets engs aan hoor (al ging ik niet alleen). Het is gewoon een festival zoals in NL alleen ik vind de mensen iets uitbundiger. Hartstikke leuk. Als ik je een tip mag geven, vaak zijn de festivals/feesten in het buitenland net even iets minder goed georganiseerd in het buitenland dus een VIP ticket is vaak wel een aanrader. Echt waar voor je geld. Ben je vaak net ff iets sneller binnen en aparte wc's/dixies wat wel echt fijn is. In Oostenrijk ben ik 1x op een normale dixie geweest, ik kwam bijna kotsend eruit 8) en ben drie dagen lang stug teruggelopen naar het VIP deck waar je schone toiletten had. (Y)

Mag ik uit nieuwsgierigheid vragen welk festival je op het oog hebt?
laatste aanpassing
Thnx voor je tips, hier heb ik zeker wat aan. Het enige nadeel van een feest in het buitenland is wel dat je je pillen niet kunt laten testen. Ik heb nog geen festival op het oog maar ik zit alvast wat dingen te bedenken voor als ik in de lente op vakantie ga.
 
Uitspraak van Gabriella Elias op woensdag 8 november 2017 om 22:44:
dat je je pillen niet kunt laten testen
Uitspraak van Gabriella Elias op woensdag 8 november 2017 om 20:27:
lijkt mij wel gevaarlijk
veel gevaarlijker dan alleen naar een festival :/

Lid sinds 8 november 2017 20:06 :/
laatste aanpassing