Partyflock

Kitten cams <3

 
Forumonderwerp · 1176551
Zijn er hier lieden die wel eens via Youtube naar Kitten Cams kijken?
Voor degenen die het niet kennen: livestreams waarop je 24/7 mee kunt kijken met kittens terwijl ze opgroeien om naar hun "furrever homes" te gaan.
Afhankelijk van de voorgeschiedenis kan het inclusief moeder zijn, maar vaak zijn het juist kittens alleen omdat de moeder er niet meer is.

Ben zelf een kattenliefhebber en kijk dan ook nog wel eens op dit soort kanalen.
Een van de favorieten is Foster Dad John met z'n Critter Room:Een kerel (dat is wel zeldzaam in deze "business") die onderhand al 250+ kittens aan een nieuw huis heeft geholpen. Niet zelden kittens met problemen (bijv. achtergelaten in een doos, meer dood dan levend etc.), die hij dan verzorgt tot ze klaar zijn om de volgende stap te maken.
Tof om te zien en ook zeer leerzaam (al is het alleen al om te zien wat een verschil er is tussen het houden van katten hier in NL tov. de VS).

Andere kanalen die ik de moeite waard vind:

Tiny Kittens HQ


The Kitten Cuddle Room


Nee het heeft niets met PF te maken (hoewel kittens best een feestje kunnen bouwen, helemaal als ze "nipped" zijn) en het is natuurlijk niets voor grote boze stoere partygangsters maar het geeft ZEKER leven in de brouwerij.
Daar kan PF alleen maar beter van worden, toch? ;)
Up for kittehs! <3

Hier erg om gelachen: half-wilde katten die nogal edgy zijn en gaan synchroon-springen!

Uitspraak van werrie29 op maandag 24 juli 2017 om 17:09:
geinig dit

Kittencams of dat laatste filmpje?

Als je ernaar zoekt vind je vele van dit soort cams, over zo'n beetje elk dier lijkt er wel iets te zijn. :P
Aantal maanden terug had youtube problemen door 1 specifieke livestream waarop een giraffe (April) zou gaan bevallen. Dat duurde en duurde maar op het moment dat het gebeurde kon zelfs youtube de boel niet meer aan. Zaten als ik me niet vergis 2,3 miljoen luitjes live mee te kijken. Moet je een beste internetpijp voor hebben (vooral als ze het allemaal ook nog eens in HD gaan kijken en erbij chatten). :P
De kittens op die cam van Foster Dad John zijn bijna allemaal weg, op 2 na. Eentje moest blijven omdat hij nog tijd voor socialisatie nodig had. Kwam daar binnen als een heel schichtig ventje, altijd wegduiken als John binnenkwam. Is later wel bijgetrokken maar hij was nog niet tevreden. Zijn "zusje" (wel samen opgegroeid maar niet van dezelfde moeder) bleef afgelopen week bij hem om hem gezelschap te houden. :lief:
Dit weekend gaan ze weg dus binnenkort weer nieuwe kittens! :respect:
Als je van reality tv Ún kittens houdt dan is dit je moment.
FDJ heeft al een dikke week een nieuwe zwangere poes in huis die op dit moment aan het bevallen is!De "reality" is dat de eerste twee worpen mis waren: 1 lege placenta (geen kitten) en de tweede werd dood geboren. Momenteel lijkt het erop alsof nr. 3 zich naar de uitgang begeeft. :P
Natuur kan hard zijn en dit hoort erbij, maar toch wel sneu.