Partyflock

2 verschillende snoepjes met foto, iemand gebruikt?

 
Forumonderwerp · 1176368
­[img width=1024 height=576]http://imageshack.com/a/img924/3849/vRuBi9.jpg[/img]

Kent iemand dezen? Heb ze laten testen. Die oranje moet pure MDMA zijn van 131 mg. De paars/roze zonder logo heb ik zelf gebruikt voor de test, was helemaal waus. Echt top! Blijkt 150mg te zijn. Maar kreeg er hoofdpijn van en in bed rillen etc. Dus laten testen. Nu zeiden ze dat er andere stoffen doorzaten, en werd de pil afgeraden maja. Wat voor stoffen zeggen ze dan weer niet.

Iemand ervaring?
Heb ze beiden nooit eerder gezien.­ Die linkse lijkt me ook een druk die veel mensen ook niet willen zien..­
Zolang het maar werkt he :D (ik dacht zelf dat het flitsen van onweer waren). Ergens op Pillreport of zow kwam ik ze in paars tegen en daar heetten ze: thunders.
laatste aanpassing
Testen ze op caffeļne en hoor je dit dan als uitslag van het testcentrum?

Lijkt veel op caffeļne dat hoofdpijn en rillen.....

Er zijn betere pillen lijkt mij dan. En die linker komen uit duitsland waffen ss :lol:
Oh dat wist ik niet. Ze zeiden (alleen de rechtse gaat het om he!) dat er andere stofjes bij in zaten waarvan ze niet wisten wat dat op latere termijn zou doen, daarom zouden ze af raden deze te gebruiken. Maar als het cafeļne was zouden ze dat dan wel zeggen? Ik ben er wel hard op gegaan haha. (anderhalve pil in 6 uurtjes)

Ik dacht dat het PMMA of die andere stof kon zijn (mCCP), maar bedacht me later; voor dat soort stoffen worden landelijke waarschuwingen afgegeven. Dus ik weet het oprecht niet! :( Althans voor PMMA wel, mCCP niet. Ben benieuwd hoe anderen hierover denken.

Als het cafeļne is...is dit een ramp?

"mCPP (meta-Chloor-Phenyl-Piperazine) is een stof die als drug wordt verkocht, maar overwegend negatieve effecten heeft.

mCPP is weleens voorgekomen in als XTC verkochte pillen. In 2008 raakte de XTC markt verstoord en werd door de testservices in Nederland steeds meer mCPP gevonden. In 2006 zat in 9% van de pillen mCPP, in 2007 in 10%, in 2008 14% en in de eerste helft van 2009 zat in 22% van de XTC pillen mCPP. Vanaf 2010 is het aandeel mCPP in XTC-pillen gedaald en in 2015 is het bijna niet meer voorgekomen.

De effecten van mCPP wisselen sterk. Sommigen vinden het vergelijkbaar met XTC. Meestal worden echter negatieve effecten gemeld zoals: misselijkheid, duizeligheid, angsten, paniekaanvallen, hallucinaties, onrust, rillingen en hoofdpijn. mCPP verhoogt de serotoninewerking in de hersenen. Het heeft echter geen stimulerende werking. De effecten duren 4 tot 8 uur.

Er is nog niet veel bekend over de risico’s van mCPP. mCPP zou migraineaanvallen kunnen opwekken bij mensen die daar gevoelig voor zijn. Deze effecten treden vooral op wanneer de pil (bijna) is uitgewerkt. Hoe hoger de dosering van mCPP, des te meer kans er is op negatieve effecten."
laatste aanpassing
Uitspraak van Xtcanno op vrijdag 23 juni 2017 om 20:52:
Zolang het maar werkt he :D (ik dacht zelf dat het flitsen van onweer waren). Ergens op Pillreport of zow kwam ik ze in paars tegen en daar heetten ze: thunders.

Zo heten ze niet echt en het heeft ook niks met bliksem/onweer te maken.


Uitspraak van Trip$hit op vrijdag 23 juni 2017 om 20:59:
Testen ze op caffeļne en hoor je dit dan als uitslag van het testcentrum?

Ja.


Uitspraak van Xtcanno op vrijdag 23 juni 2017 om 21:13:
Ik dacht dat het PMMA of die andere stof kon zijn (mCCP),

Voor mCCP wordt vgm geen landelijke waarschuwing gegeven, voor pmma idd wel.
Thanks voor de antwoorden. Het is inderdaad SS logo... maja boeiend als ze maar werken toch :)

Ze zeiden alleen: er zitten andere stoffen in. Maar niet wat helaas :( kan ik er nog eens achteraan bellen misschien?
Uitspraak van Xtcanno op maandag 26 juni 2017 om 22:07:
Het is inderdaad SS logo... maja boeiend als ze maar werken toch :)

Ja joh zou mij inderdaad ook boeien haha als die maar klapt!
Mccp van wegblijven geloof mij maar.­ Volledig van over mijn nek gegaan.­ 2uur op stoeltje en slecht.­ Ze proppen meestal anti kots en hoofdpijn middelen erbij omdat velen er slecht op reageren.­ Probeer het gerust als je wil maar is dubbeltje op zijn kant.­ Goedkope mdma variant
Uitspraak van Xtcanno op maandag 26 juni 2017 om 22:07:
kan ik er nog eens achteraan bellen misschien?

Zeker zou ik gewoon doen!


Uitspraak van Bh007 op maandag 26 juni 2017 om 23:33:
Mccp van wegblijven geloof mij maar.­ Volledig van over mijn nek gegaan.­ 2uur op stoeltje en slecht.­ Ze proppen meestal anti kots en hoofdpijn middelen erbij omdat velen er slecht op reageren.­ Probeer het gerust als je wil maar is dubbeltje op zijn kant.­ Goedkope mdma variant

Hij weet niet of t dat is, maar ik denk van niet want dat zeggen ze normaal wel. Er zit vaak domperidon bij idd.
Oke ik heb gebeld.­ MDMA 105mg (ik dacht 151).­ Bijproduct is dioxy methamfetamine.­ Een zeer sterke speed (sterker dan normaal) en niet goed voor je gezondheid.­

Iemand bekend ermee?
nee de rondjes.­ SS zijn in orde.­
Uitspraak van Xtcanno op vrijdag 30 juni 2017 om 10:09:
Iemand bekend ermee?

Ik zou er niet direct om staan te springen omdat je toch opzoek bent naar dat M gevoel.... waarschijnlijk gaat die (crystal) meth (bekend van tv) alles overheersen en je zou er een mega crash op kunnen krijgen helemaal icm een M crash.... ik zou ze doorspoelen lol
Tis geen crystal meth maar speed wat er door zit, althans dat zei het lab. Zwaardere versie van normale speed zo legde de laborant uit. Samen met X wel zwaar. Zal wel een andere chemische verbinding zijn van speed en meth of zow.
Heb ze zelf al gebruikt en ging daar ook goed hard op... was echt waus en de weg kwijt, was super, maja veiligheid van mn lichaam heb ik ook hoog in het vaandel staan ;) !

Trouwens ik kreeg wel degelijk het verliefdheidsgevoel ;) !
laatste aanpassing
Uitspraak van Xtcanno op vrijdag 30 juni 2017 om 10:09:
Bijproduct is dioxy methamfetamine.­

Geen dimethoxy methamfetamine? Alleen dioxy methamfetamine kan namelijk niet, er moet iets aan de zuurstof atomen zitten.
Die oranje SS ers had ik via een duitse darknet vendor gevonden bied ze aan als 200mg+­ geloof ik

Zullen daar vast wel populair zijn door het SS teken haha
Ja en ze doen het ook goed :D woppa, vannacht op Boulevard Outdoor met wat vrienden geweest en deze pillen meegenomen en gebruikt. Erg lekkere inslag, werken lang door. Eerste keer kwart over 5 driekwart ingenomen (pillen zijn 131mg), kwam langzaam op zetten en vanaf 6 uur, kwart over 6 voelde je hem goed. Lekker gedanst enzo. En pas rond 8 uur half 9 heb ik een kwartje bijgenomen. Helaas was toen al wel het hoogtepunt voorbij en werd ik alleen maar duizelig enzo, minder verliefdheid. Maar de pillen zijn goed!!
Uitspraak van mdmazing84 op zaterdag 1 juli 2017 om 13:41:
Geen dimethoxy methamfetamine? Alleen dioxy methamfetamine kan namelijk niet, er moet iets aan de zuurstof atomen zitten.­

Ah dat zeiden ze. Soort van speed/meth achtig, misschien een iets anders verbinding of om het makkelijker te maken deze naam gezegd. Ben ook geen expert :D
3,4-Methylenedioxyamphetamine
4-fluor amfetamine
cafeļne
methadon
alfa-fenylacetoaceyonitril


(vriendin is opgenomen na zaterdag nacht en dit +­ GHB stoffen vonden ze in haar bloed)

Weet iemand of 4FA ook in normale XTC pillen wordt gestopt?
Of in welke andere drugs dit wordt gestopt? Ze heeft absoluut geen 4FA pil gehad.­
laatste aanpassing
4fa zit er wel eens als trace bij in pillen (tot 5 mg ofzo) maar dat zou uiteindelijk waarschijnlijk in t ruisgebied komen met onderzoek, dus ik verwacht dat ze dan toch iets meer binnen gekregen heeft.­ Methadon en apaan zijn ook wel heel rare stoffen om in xtc tegen te komen, dus weet je zeker dat ze alleen pillen op heeft (mss dan iets in der drinken gehad ofzo)?
Nee ze is GHB gevoerd en blijkbaar heeft ze ons dat gezegd niet in exacte woorden, maar iets van cola gehad wat stroperig smaakte, maar we waren allemaal van de kaart....­

Maar niet ernstig dat 4FA? Ik hoor dat dat best een gevaarlijk goed is namelijk.­
Er gaan wat verschillende verhalen over rond, voor zover ik gehoord heb heeft het bij 3 mensen hersenbloedingen veroorzaakt.­ Daarvan was bij een in ieder geval sprake van meerdere drugs door elkaar en bij een andere was t blijkbaar maar de vraag of ze een willekeurige andere stof wel overleeft zou hebben.­ Van die derde heb ik niks gehoord alleen dat ie er zou zijn.­ Al met al denk ik dat je je er geen zorgen om hoeft te maken bij normale doseringen.­ In dit geval, met meerdere dingen door elkaar, zou het misschien inderdaad wel meer negatieve effecten kunnen hebben.­ Heeft ze hoofdpijn gehad?
Weet je overigens welke pillen en hoeveel daarvan ze op heeft?
Dankje voor je antwoord.­
Halfje SS (dus 65 mg), en later halfje van die paarse pil (50 mg), had er wat mee voor een vriendin die ze zelf wilde testen (heb nu de rest weggeflikkerd, vertrouw ze niet!) Dus 1 hele pil totaal (totaal 115 mg)
Daarna dus GHB gevoerd aan eind van de avond.­ En ook wat bier gehad.­

Ze had extreme hoofdpijn (wat ik toen ook wel had van die paarse pillen) en oververhit, hartkloppingen en uitgedroogd.­
Helaas weet ik niet hoe ik foto moet plaatsen anders zou ik je foto sturen van goeie pillen , als je in de buurt woont van Adam dan kan ik je wel nummer geven van iemand