Partyflock

Hard gaan op pep

 
Forumonderwerp · 1176297
hallo allemaal.
ik wil over ongeveer 3 weken pep gaan gebruiken op een festival.
zelf gebruik ik xtc op een festival maar ik hou me nu even aan de 3 maanden stop en wil toch hard kunnen gaan op een festival.
maar van veel mensen hoor ik dat je er niet echt hard op gaat maar je jezelf juist nuchter voelt en ik wil eigenlijk wel een beetje hard gaan :p
nu is mijn vraag of iedereen zich daadwerkelijk best wel nuchter voelt, of het ook anders kan reageren en je er ook een beetje ''hard'' op kunt gaan.
Van pep krijg ik een GIGANTISCHE lulkick, tandenknarsen van hier tot tokyo, strakheid ten top en energie voor tien, ADHD om het in 1 term te verwoorden. Verder natuurlijk wat grotere pupillen en de volgende dag wat brakjes. Ik drop liever een bommetje dan dat ik het snuif, dan werkt het lekker lang en snuiven houd ik niet zo van plus het is irritant op een feest.

Ik ben voor mn gevoel dan inderdaad helder en alles onder controle. Ik gebruik bijna nooit speed omdat ik er alleen maar strak van ga staan.... drop ik liever 2cb, maar daar moet je maar van houden op feesten :lol:
laatste aanpassing
Van 2cb moet je zeker houden.. paar keer geprobeerd maar toch raar om dat op een feest te gebruiken. Ik heb altijd het probleem dat een muur er erg mooi uitziet en dat je die muur even goed wil observeren.. Maarja om nu 10 minuten naar een muur staan staren is ook weer wat als je allemaal mensen om je heen hebt. Ik houdt een cb'tje lekker voor in huis of rustige plek. :)

Pep weet ik daarbij niet echt qua ervaring, maar volgens mij krijg je er een bult energie van en wordt je er wel wat helderder door.