Partyflock

Pavlov reactie drugs?

 
Forumonderwerp · 1176199
Beste mensen,
het probleem, zodra ik over drugs of ervaringen vertel of iemand anders verteld er over lijkt het haast alsof ik weer wat op heb. Zelfde gevoel, hartslag verhoogd, soms zelfs VOOR gebruik al klapperkaken. Als ik veel zin had( nerveus) en wist dat ik die avond wat ging doen.
Ik denk niet dat dit voor sommige onbekend klinkt.
Ben ook geen diehard eerder een doetje. Maar ben benieuwd naar jullie mening ofzo.

Grt
Uitspraak van ein Stijn op vrijdag 19 mei 2017 om 19:47:
lijkt het haast alsof ik weer wat op heb

Drukz zijn niet voor jou gemaakt, ik zou er dan ook niet te veel van nemen. Ik heb niet heel onplezierige flashbacks van paddo's gehad icm met wiet. Een 2/3 weken erna met een blow roken en de juiste muziek/space lichtjes zat ik weer even in een milde paddo trip. Daarna nog een keer lag ik ergens compleet nuchter heeeel ontspannen en voelde ik me ook weer trippy.

Maar als je iedere keer als je erover praat of iemand anders praat erover je flashbacks krijgt zou ik er wel mee oppassen.

Wel heb ik altijd als ik bezig ga met klaarmaken van drukz dat ik een vet droge mond krijg met een soort metaal smaakje. Dit is denk ik gekomen omdat ik eens 2cb in water opgelost had en opgedronken had wat natuurlijk fukking goor was, sindsdien heb ik dat :-P

EDIT: Nu ik erover schrijf --->> droge mond metaal smaakje ;-)
laatste aanpassing
Uitspraak van Trip$hit op vrijdag 19 mei 2017 om 21:39:
Drukz zijn niet voor jou gemaakt

Zou goed kunnen, ga eigenlijk zelden slecht maar ben er misschien wel erg gevoelig voor.

Uitspraak van Trip$hit op vrijdag 19 mei 2017 om 21:39:
Maar als je iedere keer als je erover praat of iemand anders praat erover je flashbacks krijgt zou ik er wel mee oppassen

Tja, als ik mijn omgeving een beetje peil is het niet één heel onbekend fenomeen. Volgens mij hebben best veel mensen dat in meer of mindere maten. Kon er op internet alleen niet veel over vinden. Het sterkst had ik het altijd bij pillen maar dat is inmiddels zolang geleden dat ik al niet meer weet hoe dat was.
Heb alleen een parkinson reactie op drugs
Uitspraak van ein Stijn op zondag 21 mei 2017 om 10:54:
ga eigenlijk zelden slecht maar ben er misschien wel erg gevoelig voor.

Ik denk dat de ervaring zelf, op wat flashbacks en/of overeenkomstige gebeurtenissen na, niet zo heel veel invloed heeft als je compleet nuchter bent, wellicht wat op je denken (meestal negatief met sero releasers). Misschien een 1 of 2 daagjes na gebruik dat je je nog wat 'onder invloed' voelt, maar geen weken erna.

Vaak is zoiets puur psychologisch, ook ivm je serotonine en gemoedstoestand. Als het niet negatief is zou ik ervan genieten haha. Als het wel negatief is kan je het proberen 'weg te denken' met extreem positieve gedachten of een open lichaamshouding aannemen, je staat direct letterlijk positiever in het leven :-p