Partyflock

Cijfers over criminele asielzoekers onder de pet gehouden

 
Forumonderwerp · 1176120
AMSTERDAM - De Nationale Politie houdt informatie achter over de aard en omvang van criminaliteit door asielzoekers. Dat geeft de korpsleiding toe na een juridische procedure van De Telegraaf.

Met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) vroeg deze krant documenten op bij de politie, die betrekking hebben op misdrijven die zijn gepleegd door nieuwkomers. Aanleiding vormde de golf van winkeldiefstallen en zakkenrollers in Groningen vorig najaar, en het noodbevel van de burgemeester van Weert tijdens de jaarwisseling.


Taboe
Aanvankelijk had de politie tegenover deze krant ontkend dat er überhaupt gegevens worden verzameld over misdrijven onder vreemdelingen die asiel aanvragen. Later kwam de politie hierop terug. Niettemin blijft inzage in de informatie taboe. Het argument dat nu wordt gebruikt om de cijfers onder de pet te houden is ’opsporingsbelang’.

Naar aanleiding van de misstanden in Groningen en Weert sloeg de politie groot alarm. Zo heeft de burgemeester van de Limburgse plaats gezegd genoodzaakt te zijn tot het noodbevel omdat asielzoekers zich schuldig maakten aan onder andere diefstal, geweld en het organiseren van prostitutie in de opvanglocatie. Ook zouden enkele asielzoekers onder de aanranders in Keulen zijn geweest.

In Duitsland zijn wel cijfers vrijgegeven. Vorig jaar werden 174.000 asielzoekers verdacht van het plegen van strafbare feiten. Uit deze statistieken blijkt onder meer dat 35 procent van de verdachten van tasjesroof bij onze oosterburen asielzoekers zijn. Ook bij verkrachtingen, zwartrijden en het vervaardigen van vervalste documenten is het aandeel van asielzoekers onder de verdachten buitenproportioneel.

BronG

Gezien het open deur beleid voor deze professoren, geleerde en Tandartsen (Mark Rutte zijn woorden niet de mijne) mogen wij als Nederlanders niet weten wat deze mensen allemaal uitvreten hier in Nederland, want ja vroeger of later na een hoop gedoor dram krijgen ze een vergunning en een huis en komen dan gezellig bij jou in de buurt of naast je wonen.

Typisch NL de waarheid is hard en moet dus verzwegen worden om het aardige land te blijven en het volk dom.
Uitspraak van Tic Tac Hooligan op vrijdag 28 april 2017 om 15:58:
De Nationale Politie houdt informatie achter over de aard en omvang van criminaliteit door asielzoekers.­

Net als de mainstream media.

Lang leve de smartphone en Youtube,FB, en het hele internet.