Partyflock

30 maanden cel voor asielzoekers die verkrachting live via Facebook uitzonden

 
Forumonderwerp · 1176105
De rechtbank in de Zweedse hoofdstad Stockholm heeft drie mannen van 19 tot 25 jaar oud veroordeeld tot celstraffen tot dertig maanden wegens het verkrachten van een vrouw en het rechtstreeks uitzenden van de videobeelden van hun daad via Facebook.

Twee van de drie moeten dertig maanden de cel in, de derde persoon kreeg zes maanden cel wegens het verspreiden van de beelden en het niet melden van het misdrijf.

De verkrachtingszaak die eerder dit jaar plaatsvond in de stad Uppsala zorgde voor veel ophef in het land. Mensen die de video destijds zagen alarmeerden de politie, waarop de daders snel gearresteerd konden worden. De mannen hebben steeds verklaard dat het slachtoffer vrijwillig heeft meegewerkt.

De rechtbank geloofde dit echter niet. De vrouw bleek onder invloed te zijn van alcohol en drugs en was volgens de rechter "in een zeer kwetsbare situatie beland en daardoor niet meer in staat de situatie goed in te schatten''.

BronG

BronG 2
Uitspraak van THP op dinsdag 25 april 2017 om 20:04:
Lijkt Nederland wel.

Ja maaaaaaaaaaaaaaaaaar die mensen zijn zielig en een hele andere cultuur waar vrouwen helemaal niks zijn of voorstellen. Daar moet je als gastland wel rekening mee houden.
Uitspraak van Tic Tac Hooligan op dinsdag 25 april 2017 om 20:50:
Ja maaaaaaaaaaaaaaaaaar die mensen zijn zielig en een hele andere cultuur waar vrouwen helemaal niks zijn of voorstellen. Daar moet je als gastland wel rekening mee houden.

blalabla
Verkrachters mogen wat mij betreft 30 jaar krijgen... of een nekschot... ben je voor 20 cent van dat tuig af. Slachtoffers hebben levenslang.
Uitspraak van SjonBlaffer op woensdag 3 mei 2017 om 10:03:
erkrachters mogen wat mij betreft 30 jaar krijgen... of een nekschot... ben je voor 20 cent van dat tuig af. Slachtoffers hebben levenslang.

Castreren, tsjak. Gewoon alles er af! Als je geen rijbewijs hebt, mag je ook geen auto rijden, en een auto heb je dan ook niet nodig. Als je niet met je lul om kan gaan dan is het ook beter dat je die niet hebt!
Wat een aanfluiting.. die straffen
in hun eigen land mogen ze hun vrouw doodschieten als t eten te laat op tafel staat. Dus die vrouwen mogen blij zijn ....

Maarre..... breek me de bek niet open over Nederlandse wetgeving/ vooral rechterlijke macht. Smerige linkse honden zijn t stuk voor stuk. Als de overheid die al niks doet nog s een poging doet een zoeker uit te zetten steekt zon fok rechter er een stokje voor wat ie net nog in z'n reet had zitten.