Partyflock

Petitie tegen afstaan socialmediawachtwoord aan douane VS

 
Forumonderwerp · 1176100
Poll, geopend op zondag 23 april 2017, looptijd van 449.4 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Petitie tegen afstaan socialmediawachtwoord aan douane VS

343%
Kut land waar ik toch nooit heen zal of wil gaan dus FUCK YOU USA!!
229%
Ik geef ze netjes alle wachtwoorden inclusief van Partyflock want heb niks te verbergen en dus niks te vrezen
114%
Ik heb geen social media
114%
America FUCK YEAH!!
0%
Goede zaak want terroristen kondingen alles aan op Social Media

Amerikaanse burgerrechtenbewegingen zijn een online petitie gestart om ervoor te zorgen dat reizigers die de Verenigde Staten binnen willen niet worden verplicht om hun socialmediawachtwoord af te staan. Onlangs liet minister John Kelly van het ministerie van Homeland Security weten dat er nieuwe screeningregels worden overwogen.

Deze regels zou buitenlandse reizigers, waaronder ook Nederlanders, verplicht om hun socialmediawachtwoorden op te geven. Dit zou nodig zijn in de strijd tegen terrorisme. De Electronic Frontier Foundation (EFF), Access Now, American Civil Liberties Union, het Committee to Protect Journalists, Freedom of the Press Foundation alsmede een groot aantal andere burgerrechtenorganisaties en privacyzoekmachine DuckDuckGo zijn nu de "Fly Donít Spy" petitie gestart.

Daarin wordt minister Kelly gevraagd om socialmediawachtwoorden niet aan reizigers te vragen, aangezien dit een grote inbreuk op de privacy van mensen is en de Amerikaanse economie kan ondermijnen. Ook zal het weinig doen om terroristen en criminelen te stoppen, aangezien die andere accounts zullen opgeven. De maatregel zal uiteindelijk ook Amerikaanse burgers kunnen raken, aangezien andere landen dergelijke regels vervolgens ook zullen invoeren. Mochten de regels er toch komen, dan zegt bijna de helft van de Duitsers niet meer naar de VS op vakantie te gaan.

BronG
Uitspraak van Tic Tac Hooligan op zondag 23 april 2017 om 16:01:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "≠Kut land waar ik toch nooit heen zal of wil gaan dus FUCK YOU USA!!"≠


Uitspraak van FAKE op dinsdag 25 april 2017 om 19:51:
Gister nog gekeken :lol:

Blijft goeie film ja :LOL: