Partyflock

Parfum en deoderant verboden bij festivals?! Waarom?

 
Forumonderwerp · 1176087
Heb me altijd afgevraagd waarom parfum en deoderant verboden zijn om mee te nemen naar een festival? De enige reden die ik zou zien als een bedreiging voor het festival is dat het gebruikt zou kunnen worden als wapen in de vorm van pepperspray.­ Iemand een idee waarom de oganisaties van festivals dit standaard niet toelaten?
De enige reden daarvoor is het creëren van een gevoel van veiligheid. Dat het om schijnveiligheid gaat, doet niet ter zake. Precies hetzelfde effect is die hele ‘max 100 ml’ vloeistoffenonzin als je wil gaan vliegen. Het is puur en alleen bedoeld om bezoekers een gevoel van veiligheid te geven. “Je mag zelfs geen deo mee nemen, dus dan zal het met de veiligheid wel snor zitten”.
Sowieso wordt een festivalbezoeker bij voorbaat als crimineel gezien. De organisaties hebben macht en die gebruiken ze maar al te graag. Er is geen andere sector te bedenken waar je als klant zo schofterig behandeld wordt als in festivalland. Zodra je in de rij staat wordt je behandeld alsof je een crimineel bent. Al is het 35 graden en volle bak zon dan mag zelfs een flesje water of een kleine tube zonnebrand niet mee naar binnen. Als andere bedrijven hun klanten zo zouden behandelen, dan zou het rap gedaan zijn, maar in deze hype kunnen ze blijkbaar alles doen met hun klanten prooien. We worden behandeld als crimineel, we worden elke keer weer een vette poot uitgedraaid, maar volgend jaar komen we een nóg grotere bak geld brengen, want je tijdlijn is niet compleet als je er niet bent geweest.
laatste aanpassing
Omdat het in combinatie met vuur gevaarlijk kan zijn.­ Gewoon een roller meenemen die krijg je wel binnen

Bobje wat een gelul zeg.­ Ik neem altijd zonnebrand mee, krijg het altijd mee naar binnen.­ Waarom ga je uberhaupt nog als de organisaties je dat gevoel geven?
laatste aanpassing
Ik ga ook niet meer.­ Ik kies een paar kleine feestjes uit die uit liefde voor de muziek en niet uit liefde voor het geld georganiseerd worden.­
MissEs @­Bobje @­B-Flock, bedankt voor jullie input!
Ik snap niet wat je met deo op een feest moet?

Als je lekker aan het losgaan (zweten) bent dan helpt deo ook echt geen kut.

Op een feest word je gewoon lekker smerig (l)
laatste aanpassing
Uitspraak van PD op vrijdag 21 april 2017 om 15:11:
Heb me altijd afgevraagd waarom parfum en deoderant verboden zijn om mee te nemen naar een festival? De enige reden die ik zou zien als een bedreiging voor het festival is dat het gebruikt zou kunnen worden als wapen in de vorm van pepperspray

Volgens mij gaf je zelf het antwoord al
Uitspraak van Bobje op vrijdag 21 april 2017 om 15:53:
De enige reden daarvoor is het creëren van een gevoel van veiligheid.­ Dat het om schijnveiligheid gaat, doet niet ter zake.­ Precies hetzelfde effect is die hele ‘max 100 ml’ vloeistoffenonzin als je wil gaan vliegen.­ Het is puur en alleen bedoeld om bezoekers een gevoel van veiligheid te geven.­ “Je mag zelfs geen deo mee nemen, dus dan zal het met de veiligheid wel snor zitten”.­
Sowieso wordt een festivalbezoeker bij voorbaat als crimineel gezien.­ De organisaties hebben macht en die gebruiken ze maar al te graag.­ Er is geen andere sector te bedenken waar je als klant zo schofterig behandeld wordt als in festivalland.­ Zodra je in de rij staat wordt je behandeld alsof je een crimineel bent.­ Al is het 35 graden en volle bak zon dan mag zelfs een flesje water of een kleine tube zonnebrand niet mee naar binnen.­ Als andere bedrijven hun klanten zo zouden behandelen, dan zou het rap gedaan zijn, maar in deze hype kunnen ze blijkbaar alles doen met hun klanten prooien.­ We worden behandeld als crimineel, we worden elke keer weer een vette poot uitgedraaid, maar volgend jaar komen we een nóg grotere bak geld brengen, want je tijdlijn is niet compleet als je er niet bent geweest.­

Deo rollers mogen wel gewoon mee. Spuitbussen niet. En terecht. Klappende spuitbussen omdat ze in de zon liggen veel te lang, bijdehandjes die er een vlammenwerper van maken etc.

En hoezo wordt je als crimineel behandeld als je in de rij staat? Snap het heus wel hoor wat ze doen. Laten we eerlijk zijn, naast alle verschrikkelijke brave en lieve jongens en meisjes komt er ook gewoon een hoop gajes op party's af. Bergen dope op zak, niet alleen voor eigen gebruik zeg maar, en dat is gewoon crimineel gedrag. Net zoals drugsgebruiken als onwettig wordt gezien. De enige manier om een vergunning te krijgen voor een dergelijk festival is aan te tonen dat je actief er iets aan doet als organisatie.

En dat je je flesje water niet mee mag nemen.....ga lekker huilie huilie doen man. Als je naar een restaurant gaat, dan neem je toch ook niet je eigen water mee of wel? Alsof dat ene flesje extra wat je moet kopen op zo'n dag het verschil maakt.

Met zonnebrand heb ik trouwens nooit problemen gehad. En daarnaast: vaak staan er op festivals gratis zonnebrandpunten met lekkere wijven die je insmeren.
laatste aanpassing