Partyflock

Van truffels naar LSD

 
Forumonderwerp · 1176020
Een tijdje terug heb ik voor het eerst (Hollandia) truffels geprobeerd. Het was mijn eerste ervaring met drugs ooit, en ik dacht dat 8 gram wel (genoeg) effect zou hebben. Nou dat klopte want ik ging echt keihard :D Al met al was het een fijne en leerzame ervaring, maar nu wil ik graag eens LSD proberen (moet eerst nog eens zoeken hoe ik er überhaupt aan geraak). Zijn er mensen die er ervaring mee hebben, en zo ja, merk je een duidelijk verschil tussen truffels en LSD?
laatste aanpassing
Misschien kan je beter eens met 2CB beginnen, ikzelf heb nog nooit LSD gebruikt maar het lijkt
me vrij heftig.­
Ik ervaar LSD als prettiger en meer visueel.­ Bij lage doseringen is t enigszins te sturen, bij hogere dosissen wordt dat wat lastiger.­ Als je aan LSD begint, is t belangrijk om met een lage dosis te beginnen.­ Verder sluit ik me bij het bovenstaande aan.­ Het is verstandig om eerst eens wat mildere tripmiddelen te proberen.­
Mijn ervaring is dat 2cb zelfs nog milder is qua handlen dan truffels.­ Zelf hele intense trips op 2cb, i, e, t7, p en combi's gehad.­ Dat gaat bijna niet fout.­ Wel nauwkeurig doseren! Een lsd trip zal je dan over het algemeen beter kunnen gaan sturen omdat je ongeveer weet wat je kan gaan verwachten.­ Alleen lsd duurt in vergelijking wel lang.­ Dus plan je trip wel enigszinds vantevoren.­

2ce en p zijn ook longlasters hehe
Lsd (op lage dosis toch) is heel kleurrijk en makkelijk te handelen.­ 2cb is inderdaad een goeie instapper en vooral op hogere dosis dan.­ Nadelen van 2cb en psylos voor mij zijn bodyload.­ Bij lsd had ik daar weinig last van het bouwt zich stelselmatig op naar de piek.­ Voor lsd moet je gewoon 12 uur de tijd maken en nog es 12 om goed uit te rusten.­ Ik vind het de meest stimulerende onder de psychedelics.­
Een vriend die heel veel LSD heeft gedaan vertelde me dat 2CB (poedervorm) juist veel heftiger dan LSD is als je veel neemt.­ Hij was er een keer door in de middeleeuwen beland.­ Het was volgens hem nog heftiger dan een K-Hole wat ik me eigenlijk niet voor kan stellen.­
Ja 2c-X moet je ook niet onderschatten het ligt er ook aan hoe je je voelt en wat de setting is.­ Ik ben zelf redelijk comfortabel met de bodyload en vind het wel prettig eigenlijk, terwijl iemand anders het storend kan vinden.­ Zo zou ik zelf geen lsd op feesten doen, maar 2cb vind ik relaxt voor op feesten (al neig ik dan meer naar I of E ivm de langere duur)

Mn max voor 2cb is 60mg ineens met wellicht wat tolerantie...­ thuissetting en ja ik kan me voorstellen dat sommige mensen helemaal de pan uit freaken met wat ik gezien heb.­ Kan je je dan nog realiseren dat het door de trip komt, of ga je het voor echt aanzien.­ Als je het voor echt gaat aanzien ga je fout, en dat verschilt per persoon.­ Ik vond het vooral een zeer humoristische ervaring want het huis was een spookhuis geworden haha

Verder kan je keta niet met 2cb of lsd vergelijken.­ Keta fuckt je echt.­ Zo heb ik mezelf van een berg zien afrollen in cartoon, de 7 zeeën bevaren op een piratenschip, op de rand van een zwart afgrond gestaan, mezelf opgelost zien worden in een witte hemel, op een compleet andere locatie zijn, het heelal ingeschoten worden.­ En dat soort gekkigheid, ja ket fuckt je echt over het normaal lopen, alles fucked up zien maar te zwijgen.­

Met 2cb/lsd houd je die controle of in ieder geval je kan de controle altijd terug krijgen door jezelf te realiseren dat het puur de trip is en dat je het moet uitzitten.­ Of dat lukt is een tweede.­ Bij ket is het vooral ondergaan en dat is in mijn beleving weinig tot niet te sturen.­
Hartelijk dank voor jullie ervaringen en antwoorden! Ik heb wat online research gedaan naar 2CB, e etc, maar het lihkt mij niet aantrekkelijker dan truffels. Op die truffels heb ik flink getript, voor een eerste keer was het echt heftig, maar dat vond ik juist wel leuk. Ik heb me goed ingelezen over LSD en het trekt me juist aan door de ervaringen die ik lees van anderen (ik weet dat t bij iedereen anders kan zijn). Ik wil een nog heftigere trip dan die truffels me gaven en ik denk dat LSD daar bij uitstek geschikt voor is.
Waarschijnlijk komende zomer eens goed de tijd voor uittrekken, maar eerst ga ik de 15 gram. Hollandia truffels proberen. Zien of ik dan nog zo enthousiast ben hehe.
Voor een bad trip ben ik niet bang, kan alleen maar leerzaam zijn. :)
Uitspraak van VirtualReality29 op vrijdag 7 april 2017 om 14:22:
Ik wil een nog heftigere trip dan die truffels me gaven en ik denk dat LSD daar bij uitstek geschikt voor is.­

Uhh ja die gedachte gaat wel uitkomen. Op LSD is alles vele malen intenser en vormbaarder, veel leuker dan truffels :-)

Uitspraak van VirtualReality29 op vrijdag 7 april 2017 om 14:22:
Voor een bad trip ben ik niet bang, kan alleen maar leerzaam zijn. :)

Nee als je sterk in je schoenen staat ben je daar inderdaad niet bang voor. Alleen soms overkomt je het gewoon en dan is die scheiding tussen trip en echt heel klein. En daar leer je inderdaad van :-). Happy tripping
Mijn eerste trip was met mda op een house feest in de jaren 90, vond dat zo mooi dat ik toen ook lsd ben gaan proberen en dat was voor mij nog veel mooier, het licht, de reflectie van tv op muren en plafond met al die kleuren.
In 94 tijdens de winterspelen was ik aan het trippen en keek ijshockey, voor het eerst kon ik de puk volgen, het was net of ik de puk alleen in slow motion zag, 23 jaar later weet ik dat moment nog steeds:)
Na lsd ga je nooit meer terug naar de truffels, heb toen geen paddo meer aangeraakt, toen kon je gewoon gedroogde paddo's halen bij de smartshop.
Het is alweer 20 jaar geleden dat ik heb getript, was een hele mooie ervaring, verlang som wel terug maar kan geen tijd meer vrijmaken voor een lekkere trip.
Uitspraak van tripje73 op zaterdag 8 april 2017 om 17:33:
Mijn eerste trip was met mda op een house feest in de jaren 90, vond dat zo mooi dat ik toen ook lsd ben gaan proberen en dat was voor mij nog veel mooier, het licht, de reflectie van tv op muren en plafond met al die kleuren.
In 94 tijdens de winterspelen was ik aan het trippen en keek ijshockey, voor het eerst kon ik de puk volgen, het was net of ik de puk alleen in slow motion zag, 23 jaar later weet ik dat moment nog steeds:)
Na lsd ga je nooit meer terug naar de truffels, heb toen geen paddo meer aangeraakt, toen kon je gewoon gedroogde paddo's halen bij de smartshop.
Het is alweer 20 jaar geleden dat ik heb getript, was een hele mooie ervaring, verlang som wel terug maar kan geen tijd meer vrijmaken voor een lekkere trip.

Klinkt gaaf :D Ik vond de visuals met de truffels ook gaaf maar dat was redelijk mild. Lijjt me super om zoiets eens mee te maken als je beschrijft. En ja ik denk indd niet dat ik dan nog 'terug' zou gaan naar truffels haha :D
Uitspraak van Trip$hit op vrijdag 7 april 2017 om 14:05:
ja ik kan me voorstellen dat sommige mensen helemaal de pan uit freaken met wat ik gezien heb.­ Kan je je dan nog realiseren dat het door de trip komt, of ga je het voor echt aanzien.­ Als je het voor echt gaat aanzien ga je fout, en dat verschilt per persoon.­ Ik vond het vooral een zeer humoristische ervaring want het huis was een spookhuis geworden haha

Hehe, zo liep ik ooit eens door de gang van mijn vaders huis richting de trap en naarmate ik verder de gang door liep voelde ik armen om mij heen geslagen worden die me terug trokken. Achteruit terug de gang door getrokken en toen ik omkeek hing daar een klein schilderij wat precies twee armen om iemand heen sloeg op de manier zoals het bij mij ging. Het schilderij was me nooit opgevallen en de seconden dat ik naar achter werden gezogen waren bizar, eng en fascinerend tegelijk. Hoge doseringen 2cb kunnen echt zeer heftig zijn :)
Haha, daar kan ik over mee praten.
Had de 1ste keer 24mg ( 2 champagne flesjes) op, ik had de smurven opgezet maar
vond gargamel aardig freaky :lol: .
Maar toen kwam cupido tevoorschijn en kreeg ik wel een enorme lachkick.
Het voelde wel enorm ongemakkelijk, af en toe naar de tafel kijken want het leek
of er wat onder zat en dat dat ieder moment tevoorschijn kon komen.
Ik wilde mijn topic toch even updaten. Een tijdje geleden was het dan zover, ik wilde synthetische psychedelische drugs gebruiken. Ik had me een paar blotters van ALD-52 aangeschaft. Ik weet het, dat is niet hetzelfde als LSD, maar voor velen komt het er dicht in de buurt of lijkt het er precies op.
Ik had me er tijd voor uitgetrokken en nam rond 17.00u 1 blotter van ongeveer 90ug.
De trip begon eigenlijk al heel snel, na tien minuten ofzo en het liep erg snel op naar een piek die me even te snel ging. Ik kon het niet bijbenen. Ik probeerde mezelf tot kalmte te manen want ja, je kunt er toch niet uit. :P Na een tijdje werden de visuals en gedachten wat rustiger, maar mijn spieren waren volledig afwisellend verslapt en verkrampt. Ik zette een lekker muziekje op maar door het tandenknarsen, de stuiptrekkingen en de vreemde geluiden die de drugs produceerden voelde ik me totaal ongemakkelijk. Door al die kleuren (wat vond ik dat een groot verschil met natuurlijke hallucinogenen) raakte ik helemaal overprikkeld als het ware. Ondanks dat de visuals erg mooi waren, konden mijn hersenen het niet bijbenen of opnemen. Ik viel voor mijn gevoel in een diep gat vol prikkels waarin ik het moeilijk vond weer tot rust te komen. Ik vond het ergens toch wel eng dat het research chemicals waren, de natuurlijke middelen voelden ook echt natuurlijker aan.
Het voelde niet lekker, niet euforisch, ondanks dat ik wel een soort agressieve vrolijkheid voelde. Ik miste wel echt dat magische avontuurlijke gevoel wat ik bij truffels wel had.
En ondanks dat ik wist dat ik me zo zou kunnen voelen en dit heel anders uit kon pakken dan truffels, kon ik er niet van genieten of dat aspect accepteren. Daar baalde ik zelfs tijdens de trip al van, haha.
Focussen op wat dan ook was onmogelijk, de trip was onbestuurbaar, maar ik kon het ook niet goed loslaten en maar gewoon ervaren. Ik ben op een gegeven moment naar bed gegaan, maar in het donker werd alles nog erger en ik hoorde constant rare geluiden. Ik zag poppetjes lopen en alles draaide, waar ik enorm misselijk van werd. Ik wist niet meer wat onder of boven was. Achteraf best grappig, maar ten tijde best eng.
De rest van de trip heb ik beneden op de bank uitgezeten en ik was hast opgelucht toen het voorbij was. In ieder geval ben ik weer wat wijzer n i heb zeker geen spijt va de ervaring. Ik denk wel dat ik het nu gewoon bij truffels/mushrooms hou. :)
laatste aanpassing