Partyflock

Opgepakt met 3pillen

 
Forumonderwerp · 1176006
Ik ben op een techno feest meegenomen voor een controle en ik had 3pillen in me zak. De bewaker die mij mee nam zij al als je liegt dat je niks bij je hebt heb je een nog grotere probleem aldus gaf ik gelijk de pillen, vervolgens werd de politie gebeld en keken zij hoeveel het was het bleek 2,9pillen te zijn omdat ik ze allemaal door midden heb gebroken. Normaal was het zo volgens hun als je 3pillen had dat je meegenomen zou worden. Toen zijden ze je krijgt geen boete wel kreeg ik een 6maanden verbod op het evenement waar ik kwam. Mijn vraag is krijg ik hier ooit nog een brief van thuis opgestuurd mijn ouders mogen er niet achterkomen.
Je ouders worden eendezerdagen opgebeld om op gesprek te komen. Dit zijn standaard protocollen van de wouten. Ik zou je maar zorgen gaan maken over hoe je dit thuis moet gaan vertellen. Want de wouten dikken het verhaal altijd aan en zeggen dat je een echte junk bent met 3 pillen op zak.

Dat word billenkoek!
Maar ze hadden mij vertelx dat ik 2keuzes had of we gooien de pillen weg of we doen het op papier ze zijden dat ik heel veel geluk had het was zaterdag gebeurt en ik heb nog geen bericht gehoort. Hoelang zou het duren voordat ik bericht krijg
zeg je dat je ze had binnen gesmokkeld voor iemand anders ofzo...
gebeurt niks mee als je 18+ bent.. anders gaan ze je ouders informeren
Ik ben bijna 19 dus ze kunnen mij hier niet op vervolgen?
Uitspraak van Darkscarios op maandag 3 april 2017 om 15:55:
aldus gaf ik gelijk de pillen

Had je niet moeten doen.

Uitspraak van Darkscarios op maandag 3 april 2017 om 15:55:
Normaal was het zo volgens hun als je 3pillen had dat je meegenomen zou worden.

Pas bij meer dan 3.

Uitspraak van Darkscarios op maandag 3 april 2017 om 15:55:
wel kreeg ik een 6maanden verbod op het evenement waar ik kwam.

Is wel erg kort..

Uitspraak van Darkscarios op maandag 3 april 2017 om 15:55:
Mijn vraag is krijg ik hier ooit nog een brief van thuis opgestuurd mijn ouders mogen er niet achterkomen.

Je krijgt alleen een brief als je een boete moet betalen en je dat niet meteen gedaan hebt.
Een vriendin van me is eens gepakt toen ze 16 was.
Ze heeft de boete meteen betaald en daarom geen brief gekregen. Haar ouders zijn ook niet ingelicht. Een boete betalen is meestal echter niet het beste om te doen. Vaak mogen boetes eigenlijk niet eens gegeven worden door procedurefouten. Bijvoorbeeld als een bewaker het zakje uit je ondergoed haalt. Verstop daarom altijd je pillen in je ondergoed, hou vol dat je niks bij je hebt en vraag om een advocaat als je toch mee moet naar het buro.
Uitspraak van Darkscarios op maandag 3 april 2017 om 17:47:
Ik ben bijna 19 dus ze kunnen mij hier niet op vervolgen?

Je leeftijd zegt niets over wel of niet vervolgd worden. Wel kan het bepalen wat voor soort vervolging het wordt; halt, kinderrechter, politierechter enzovoorts. Je bent echter meerderjarig, dus OvJ heeft keus denk ik in jouw geval...helaas
Dit soort toppa's doen me denken aan PF van vroegah (l)
Vroegah waren de toppa's wel betah :yes: