Partyflock
 
Forumonderwerp · 1175738
­ Nederland
FIGHTSENSE presents ENFUSION LIVE SPECIAL GOLD EDITION
Op zaterdag 29 april is de SILVERDOME in ZOETERMEER de Arena waar top kickboksers zich met elkaar zullen meten. FIGHTSENSE organiseert dan voor de vijfde keer een ENFUSION LIVE event. FIGHTSENSE gaat wederom samenwerken met ENFUSION LIVE. Dit houdt in dat we tijdens twee live uitzendingen via internet live te zien zullen zijn in meer dan 50 landen over de hele wereld. Dit keer zenden wij een SPECIAL GOLD EDITION.
De beslissende voorlaatste ENFUSION LEAGUE -72,5 KG ronde zal de huidige internationale Enfusion League supersterren NORDIN BEN MOH, TAYFUN OZCAN, MOHAMED JARAYA, JONAY RISCO, YASSIN BAITAR & REDOUAN LAARKOUBI zullen strijden om de 1e plaats in de $200 000 Tournament.
Om next level te realiseren in de breedste zin van het woord, hebben wij gekozen voor een nieuwe, grotere locatie setting, namelijk SPORTSTADION DE SILVERDOME, te Zoetermeer. De Silverdome is een toplocatie waar diverse grote evenementen worden gehuisvest, met een capaciteit van 5.600 bezoekers!!
Ons team is momenteel bezig met het aanvullen van de fightcard, met toppers in de A- klasse segment, in totaal 18 A klasse partijen!! Voorafgaand hebben wij een undercard, bestaande uit spannende partijen van lokale helden, waar het publiek vanaf 14.00 uur non-stop wordt vermaakt.
De complete fightcard wordt binnenkort gepubliceerd op onze site www.fightsense.nl
Blijf op de hoogte van alle ontwikkeligen door onze social media te liken. https://www.facebook.com/fightsense/
Voor meer informatie over Enfusion en de live-uitzendingen: http://www.enfusionlive.com/
Met sportieve groet,
Team FIGHTSENSE
info@fightsense.nl
www.fightsense.nl