Partyflock
 
Forumonderwerp · 1175674
­ Nederland
 
Werkzaam bij DN Events


DJ Contest Harder Faster Louder – Embrace The Mystery!

Naar 2 uitverkochte edities, presenteert DN Events op 16 april 2017 de 3e editie van het succesvolle concept Harder Faster Louder met het thema “Embrace The Mystery”. Dit zal plaats vinden in theater de Kattendans in Bergeijk. Ook dit jaar bieden wij nieuwe talenten een podium waar ze hun skills aan het publiek kunnen laten horen.
Denk jij dat je de nodige skills van het draaien al onder de knie hebt? En wil jij op een podium staan met artiesten zoals o.a. D-Fence, Sjammienators, DRS, Spitnoise? Lees dan hieronder hoe je mee kunt doen!

DJ contest info
- Contest mix inzenden kan tot uiterlijk zondag 2 april 2017.
- Er zal een selectie worden gemaakt uit de ingezonden demo’s.
- Hieruit zal een deskundige jury een ‘winnaar’ kiezen.

Wat kun je hiermee ‘winnen’?
- Openingsset op Harder Faster Louder – Embrace The Mystery
- Plaats op de gastenlijst voor 2 personen.
- Naamsbekendheid.

Deelnemen doe je op de volgende manier:
- Neem een demo op van minimaal 30 minuten tot maximaal 45 minuten. (neem je demo op hoe jij denkt deze avond te willen openen)
- Je moet kunnen draaien met Pioneer cd spelers. (dus geen computermixen)
- Upload je mix op Soundcloud met de titel ‘Harder Faster Louder – Embrace The Mystery DJ Contest mix by ‘jou artiestnaam’. Gebruik de nafbeelding die je kunt vinden op www.harderfasterlouder.nl/djcontest als artwork.
- Stuur een mail met de link van je contest mix, je artiestennaam, aanwezigheid op social media, tracklist en contactgegevens naar djcontest@harderfasterlouder.nl
Onze jury zullen de ingestuurde demo’s beoordelen op mix techniek, platen keuze, opbouw van de set en populariteit. Onze doelstelling is om talenten een kans te bieden om voor het publiek te draaien met hun skills. Je hebt ze, of je hebt ze niet!

Contest | www.harderfasterlouder.nl/djcontest
Tickets | www.harderfasterlouder.nl/tickets
Event | http://bit.ly/hfl2017

Namens team DN Events succes!
laatste aanpassing
Application developers can focus on building the right software to meet business requirements instead of worrying about managing and supporting the applications themselves.
laatste aanpassing