Partyflock
 
Forumonderwerp · 1175670
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Voor een voornamelijk Early hardcore organisatie zoek ik promotors. Het gaat om een redelijk groot, bekend(e) organisatie/feest. Naast dit evenement worden er ook o.a. millennium hardcore evenementen georganiseerd, alleen is de verwachte omvang kleiner. Mocht er interesse zijn wordt er door de organisator ook andere evenementen zoals een maandelijks terugkomend stand-up comedian avond.
Als je voor ons promoot krijg je er sowieso wat voor terug, dit kun na de korte uitleg over het promoten terugvinden in de tekst.

De organisatie verwacht zowel online, als offline promotie en het verkopen van entreetickets.
Online promotie bestaat voornamelijk uit activiteit(en) op Facebook, maar andere Social Media is natuurlijk ook toegestaan. liken, reageren (het taggen van de mensen waarvan je weet dat zij geïnteresseerd zijn en/of mede-promotors) en het delen. Naast dit heb ik tips om het promoten makkelijk te maken, leuk te houden en om het voor je facebookvrienden niet als irritant wordt beschouwd of als spam wordt gezien.
Offline promotie bestaat uit het welbekende flyeren, stickeren en het plakken van posters. Het maken van pakketjes die bestaan uit één of meerdere van deze producten en het uitdelen is ook toegestaan. Ook doen wij niet moeilijk over het combineren met andere feesten die je wilt promoten.
Eventuele verdere tips kunnen worden gegeven, alleen denk ik dat dit beter is dat ik dit doe als je voor ons wilt promoten....
Ook mag en kan er geholpen worden bij de ticketverkoop. Voor ticketverkoop kun je per evenement verschillende tegemoetkomingen krijgen, van te voren wordt aangegeven om welke tegemoetkoming het gaat, mocht de tegemoetkoming niet "bevallen" is de organisatie zeker niet te beroerd om je op een andere manier te bedanken. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn en willen helpen hierbij hoop ik dat je dit aangeeft als ik er zelf al niet over begonnen ben bij één van onze waarschijnlijk eerste gesprekken.. Verplichten doe ik niet. Ik zie liever mensen die het graag doen dan het zien als tegenzin en er dus eigenlijk geen zin, of zelfs geen tijd voor hebben.

& Ja, ook als je geen tickets wilt verkopen doe je dit niet voor niks. Als promotor wordt je sowieso met open armen ontvangen en stiekem wordt er eigenlijk een beetje op je gerekend. Je ontvangt sowieso een gratis ticket, of je komt terecht op de gastenlijstplaats. Aan de hand van de hoeveelheid aanwezigheid voor en/of activiteit op de (Evenementen)pagina op Facebook, website, Andere social media etc. Alles is bespreekbaar maar ook alleen als je dit aangeeft. Als je promoot voor deze organisatie en doet wat verwacht wordt is niks teveel gevraagd mits dit realistisch blijft om te kunnen geven.

Even een paar geruchten die ik sowieso even recht wil trekken:
- promoten wordt soms gezien als spammen. En spammen is vervelend: Dit is bij deze organisatie niet de bedoeling: Zoals ik al zei, het moet leuk blijven voor jou maar ook de rest op Facebook.
- promoten hoeft niet lang te duren of veel tijd in beslag te nemen, daar heb ik tips voor die ik met alle plezier wil delen. Ik weet dat ik het presteer om er ongeveer +/-10 minuten per dag aan kwijt te zijn (verdeeld over de dag, dus dan heb ik het over 3 minuten wat je inlevert van je nuttige tijd die je toch op Facebook aan het besteden bent. Ik moet wel eerlijk bekennen: Eens in de week heb ik wel een dag dat ik er meer dan 10 minuten aan spendeer.

Op alle evenementen die je voor de organisatie promoot ben je welkom, mocht je een keer niet promoten voor een evenement maar wel deel bent van het promoteam kunnen we kijken of er eventueel iets geregeld kan worden wat betreft het bezoek van desbetreffend evenement.
Naast hardcore evenementen wordt zoals ik al zei ook onder andere stand-up comedian avonden georganiseerd door deze organisatie.

Als je wilt helpen bij de promotie, meer informatie willen of vragen die je (nog) hebt kun je me een berichtje sturen op:
* Facebook || (het liefst) https://www.facebook.com/Patriciaerkelens ||
* partyflock || http://partyflock.nl/user/1355369:Patricia ||
* Mail || promotorsgezocht@gmail.com of erkelens-p@outlook.com ||

Op Facebook krijgen sommige mensen hun berichten niet binnen omdat zij vergeten dat je de berichtverzoeken moet accepteren, tegenwoordig kun je de persoon ook toevoegen aan Messenger (in ieder geval als je de app op je mobiele telefoon gebruikt) om deze persoon te benaderen. Als je de contactpersoon toevoegt via Messenger heb je een grotere zekerheid dat diegene, in dit geval ik je bericht dus lees. Ik ben een geval apart en hou mijn berichtverzoek(en) in de gaten: maar toevoegen als vriend is ook toegestaan : Nu accepteer ik velen, maar als ik je niet ken krijg je de vraag wie je bent en waarvan ik je ken, dus het is voor jou en mij makkelijker om voordat je mij toevoegt een berichtje stuurt (met daarin vermeld) dat je meer uitleg wilt over het promoten.

ik hoop dat jij, jullie willen helpen!

p.s. als je wilt weten om welke organisatie het gaat, zul je me moeten berichten want dit geef ik niet vrij in een forum.
laatste aanpassing
Uitspraak van Patricia op zondag 12 februari 2017 om 05:33:
is de organisatie zeker niet te beroerd om je op een andere manier te bedanken

:-|
Overigens is het veel te veel tekst om het helemaal te lezen
Wat?
Als we de mensen die willen promoten iets liever hebben dan dat er op het moment is, mag dat altijd worden aangegeven. Nee heb je en ja kun je krijgen en alles is bespreekbaar ;)
Uitspraak van MissEs op zondag 12 februari 2017 om 07:45:
Overigens is het veel te veel tekst om het helemaal te lezen

In de titel staat heel kort samengevat waar het om draait.
Uitspraak van Patricia op zondag 12 februari 2017 om 05:33:
millennium hardcore evenementen georganiseerd

Zal wel iets gemist hebben maar WTF zijn Milennium hardcore evenementen?