Partyflock

Carnavalszangeres met oogletsel waarschuwt voor confettikanon

 
Forumonderwerp · 1175652
De Limburgse zangeres Katja Henz waarschuwt voor de zogenoemde confettishooter. Tijdens een optreden afgelopen weekend in Maastricht richtte iemand uit het publiek van anderhalve meter afstand per ongeluk zo'n confettikanon op haar.

Henz kreeg de confetti in haar oog en kampt nog steeds met klachten. Dat schrijft 1Limburg. Daarom wil ze waarschuwen voor de gevaren van dit feestartikel. "Er zit behoorlijk wat kracht in zo'n shooter. Dat hebben mensen helemaal niet door."

Het oog van de zangeres zal naar alle waarschijnlijkheid volledig herstellen. Henz moet voorlopig een ooglapje dragen. Ze heeft nog moeite met haar zicht: "De informatie komt vertraagd door."

Deze confettikanonnen, die onder druk papiersnippers wegschieten, worden vaak gebruikt bij kinderfeestjes, bruiloften en carnaval.

De man die ermee schoot is ook geschrokken. Hij heeft afgelopen week een bloemetje gebracht en zijn excuses aangeboden. "Toen heb ik hem een dikke knuffel gegeven. Het is ook niet met opzet gebeurd", zegt zangeres Katja Henz.

Tijdens het concert waren er ongeveer 300 mensen aanwezig en werden meerdere confettikanonnen afgeschoten. Bij de website klacht.nl zijn de afgelopen tijd drie klachten binnengekomen over het carnavalsartikel.BronG

Tweede Kamer vragen kom er maar in 3............2...............1??
Uitspraak van Tic Tac Hooligan op donderdag 9 februari 2017 om 14:21:
richtte iemand uit het publiek van anderhalve meter afstand per ongeluk zo'n confettikanon op haar.

­[img width=320 height=240]http://66.media.tumblr.com/75a82687a53d03e94feacbfc4ed4e2b9/tumblr_n05jbwONZc1stfxz6o1_400.gif[/img]
Patries gaat nu zeggen dat ze dacht dat het ook een confetti kanon was
Sterkte aan de nabestaanden