Partyflock

Verwarde man mishandelt agente

 
Forumonderwerp · 1175544
In Putten is een wijkagente gisteren mishandeld door een verwarde man, een 44-jarige inwoner van de Gelderse plaats. Ze liep gekneusde vingers op.

De man had de agente aangesproken in het centrum. Hij zei dat er in een winkel in de buurt werd gestolen en vond dat zij er iets aan moest doen. Toen de agente poolshoogte ging nemen in de winkel blokkeerde de man de deur, waardoor drie klanten er niet uit konden. De politievrouw duwde de man zachtjes naar achteren, waarop hij haar begon uit te schelden.

Toen de politievrouw zei dat ze de man ging aanhouden, probeerde hij haar te slaan en trapte hij haar vol in de maag. Ze bewerkte de man daarop met pepperspray. Toen hij zijn woning wilde binnengaan, gaf hij de agente opnieuw een schop. Met opgetrommelde collega-agenten kon de man uiteindelijk worden aangehouden.

http://www.ad.nl/binnenland/verwarde-man-mishandelt-agente~a51fc7a4/

Weer geen ID gevonden dus.
Bij het woordje verward ga ik tegenwoordig etnisch profileren. Godverdomme...
Uitspraak van THP op donderdag 26 januari 2017 om 20:25:
In Putten is een wijkagente gisteren mishandeld door een verwarde man

ohhhhh het is maar de wijkagente
Uitspraak van THP op donderdag 26 januari 2017 om 20:25:
Hij zei dat er in een winkel in de buurt werd gestolen en vond dat zij er iets aan moest doen. Toen de agente poolshoogte ging nemen in de winkel blokkeerde de man de deur, waardoor drie klanten er niet uit konden. De politievrouw duwde de man zachtjes naar achteren, waarop hij haar begon uit te schelden.

Een verwarde man die een Agente verteld om haar werk te doen... de omgekeerde wereld.