Partyflock

XTC trip report

 
Forumonderwerp · 1175534
Ik nam afgelope zaterdag wat XTC, en dit was zo vet dat ik het graag wou delen.

Deelnemers: jordy & ik
Setting: thuis
Pil: Flugel 240 mg

Ik nam met een van mijn beste vrienden een pil, het was de eerste keer trippen met z'n 2tjes voor ons beide.
We namen rond 00:00 een half pilletje (flugels 240 mg). We besloten wat te gaan gamen en wat muziek te luisteren. Joost nam het halfje in een keer, ik gooi mijn pilletje altijd in een glas water. We rookte ondertussen een dikke joint en waren alle twee in een goede stemming ondanks dat de dealer ons een beetje ophield. Na 30/40 minuten begon het op te komen, langzaam maar perfect. Joost wat sneller dan ik maar dat kwam door de manier van in nemen.

Ik besloot op mijn XBOX 360 visuals aan te zetten (staan in je muziekplayer echt fucking vet en fucking space!!) En na 1,5 uur ging ik zo verschrikkelijk hard, mijn ogen tolde weg mijn kaken gingen alle kanten op en ik tripte als een malle, ik ging zo hard dat ik even op het balkon een peuk ging roken, ik zei mezelf dat alles goed ging en vanaf dat moment ging het ook goed. Ik had nog nooit gehallucineerd, terwijl ik vaker xtc gebruik maar die dag hallucineerde ik voor het eerst! Ik keek naar de visuals op de xbox en ik zag allemaal pokemons voorbij komen, toen ik dit tegen jordy zei begon hij ze ook te zien! Het was zo ongelooflijk trip maar we besloten niet heel de tijd naar visuals te kijken.

We zijn een rondje wezen lopen rond 02:00/02:15 en tripte letterlijk op alles. Toen we weer binnen kwamen besloten we een blunt te draaien, echt een aanrader!! De mdma-feeling was nog keihard aanwezig en we besloten bij te pakken, ik heb veel hogere aantallen mdma op maar deze pillen waren echt beter dan alles wat ik ooit geslikt had. Bij het bijpakken kwamen de gewenste effecten, we waren beide heel sociaal en euforisch en we tripte volledig!

We besloten een trip video te kijken "watch this if you're stoned" op youtube, fantastisch, mind blowing. Alles was perfect, de visuals, de muziek en de vibe waren allemaal perfect. We besloten alle twee een glaasje stroh rum 38 te nemen en dit was heel lekker. We hadden wat diepgaande gesprekken en speelde wat fifa.

Rond 04:00 / 04:30 nam de trip af maar ook heel fijn! Al met al was dit een fantastische trip, heb de volgende dag nog gekeken op mijn xbox maar de Pokemons waren er niet meer haha!
laatste aanpassing
lijkt op een sex verhaal kreeg er een stijve van
Nou fantastisch, wat een geweldig verhaal...
Uitspraak van giffer op woensdag 25 januari 2017 om 10:36:
lijkt op een sex verhaal kreeg er een stijve van

Hahah!
laatste aanpassing
Vind een 'trip' report op xtc altijd zo mwah.. Maar mooi dat je het naar je zin hebt gehad.