Partyflock

Truffels

 
Forumonderwerp · 1175477
komend weekend ga ik met een aantal vrienden voor het eerst aan de truffels. heb er het een en ander over opgezocht en er allerlei informatieve filmpjes van zitten kijken, maar nergens wordt je verteld wat dan lekker is om te doen...

kun je dan eten, is het fijn om buiten een rondje te lopen, en kun je een beetje normaal doen als je je best doet (mocht ik iemand tegen komen die ik ken bijv. :P)?

hebben mensen tips voor mij? :)
Ik denk dat het per persoon verschillend is. Ik kon me altijd redelijk normaal gedragen terwijl sommige maatjes goed van het padje waren. Buiten rondlopen is wel fijn vooral in een bos. :smoke:
Heb ooit een trip report geschreven hier, zal binnenkort eens kijken of ik het nog kan vinden.­

Veel plezier in ieder geval! (:
tripreport:

om 10 uur begonnen aan een bakje truffels van 17,5 euro van de smartshop. waren we hadden 3 bakjes met "5 sterren visuals", en 1 bakje met 5,5. één bakje per persoon opgegeten en de effecten begonnen al vrij snel (30 min). een beetje zweterige handjes, warm, en heel melig. qua visuals vrij goed te vergelijken met 2cb. alles golft een beetje, allerlei kleuren komen overal vandaan. vond het vooral herkenbaar dat het leek alsof alle ramen openstonden zoals de gordijnen wapperden, maarja alle ramen waren dicht :-9

we hebben allemaal wel even een beetje buikpijn gehad maar dit ging vrij snel weg. wel bleef een vreemd gevoel in je hele lichaam de hele space aanwezig, maar dit zal wel normaal zijn en het was niet persee onprettig. had de hele tijd een beetje een verward gevoel en vergat snel waar ik mee bezig was. ondanks dat hadden we het met zn vieren heel gezellig en hebben we uitgebreid zitten praten met een vaag goa-trance muziekje op de achtergrond. op de tv mijn laptop aangesloten en een paar defqon endshows aangezet zonder geluid. heel mooi om die lasers te zien, de kleuren liepen zo van de tv af en de kamer door.

verderop de avond nog even naar buiten gegaan en naar het eind van de straat gelopen maar we waren erg voorzichtig want als we bekende waren tegengekomen wisten we niet zeker of we wel normaal over konden komen. een beetje naar de wolken zitten kijken die voor de maan voorbij schoven, dat was al raar. rond een uur of 2 werden de effecten al minder en na met zn allen nog 1,5 uur nagezeten te hebben zijn we naar huis gegaan.

al met al een aparte ervaring. heel vet, en de kater was 0. maar of ik dit nou elke week zou willen doen...