Partyflock
 
Forumonderwerp · 1175471
­
Partijleider Sylvana Simons heeft zich de wrevel op de hals gehaald van het Rotterdamse anti-discriminatiebureau Radar/Art 1.­ Zij zijn het er niet mee eens dat Simons met de partijnaam Artikel 1 op de proppen is gekomen.­ Als ze niet reageert op de bezwaren, schroomt de organisatie niet om juridische stappen te ondernemen.­

Radar/Art 1. stuurde Simons eind vorige maand een mail met de mededeling dat de partijnaam een onhandige keuze is. ,,De naam Artikel 1 voeren wij al sinds een jaar of tien'', legt de directeur Cyriel Triesscheijn van het kenniscentrum voor discriminatie uit.

De Rotterdamse organisatie merkt dat de naam voor verwarring zorgt. ,,Art. 1 moet boven de politieke partijen staan, maar dat gaat niet als één partij zich onze naam toe-eigent. En al helemaal niet als we hetzelfde profileren."

Geweten
Simons zou wel degelijk hebben geweten dat het anti-discriminatiebureau dezelfde naam draagt. ,,Ze was in maart te gast bij een bijeenkomst van ons. In december zijn we nog uitgenodigd om met haar in debat te gaan. Rond die dag heeft zij haar nieuwe partijnaam vastgelegd. Dit wist ze.”

Triesscheijn begint een juridische procedure als Simons ervoor blijft kiezen niet te reageren op de kwestie. ,,Misschien heeft ze veel aan haar hoofd, maar dit duurt wel heel lang. We proberen er in goed overleg uit te komen, maar als dat niet lukt doen we een beroep op mensen die er verstand van hebben.”

Simons maakte op 24 december bekend een eigen partij te beginnen. Ze kon zich naar eigen zeggen niet meer vinden in de koers van de partij Denk. Met Artikel 1 gaat ze meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart.

Radar/Art 1. ontstond vijf jaar geleden uit een samenwerkingsovereenkomst tussen Radar en Artikel 1. De organisatie houdt kantoor in Rotterdam.

brong: http://www.ad.nl/binnenland/zaak-dreigt-voor-sylvana-simons-om-partijnaam-artikel-1~a2390312/
 
Testikel 1
Toch maar voor de Algemene Allochtonen Partij gaan dan he Sylvaantje?
Sylvana =­ racisme!
Sylvana is een aardige meid
Uitspraak van Doop&Snees op vrijdag 13 januari 2017 om 13:50:
Sylvana is een aardige meid

Zwarte hoeren zijn goedkoper ...
Uitspraak van Daffy Fuck op zaterdag 14 januari 2017 om 06:59:
Zwarte hoeren zijn goedkoper ...­

Die Sylvana kost anders aardig wat geld aan beveiliging bij kinderfeestjes
Uitspraak van Egbertine van Aarsgat op zaterdag 14 januari 2017 om 07:43:
Die Sylvana kost anders aardig wat geld aan beveiliging bij kinderfeestjes

Ze is en blijft een zwartjoekel!
Uitspraak van Daffy Fuck op zaterdag 14 januari 2017 om 11:49:
Ze is en blijft een zwartjoekel!

Maar zonder zwarte toetsen geen mooie melodie. Echter moeten sommige toetsen gestemd worden. En de Silly toets is wel heel erg vals.
Uitspraak van Egbertine van Aarsgat op zaterdag 14 januari 2017 om 13:25:
Maar zonder zwarte toetsen geen mooie melodie.­ Echter moeten sommige toetsen gestemd worden.­ En de Silly toets is wel heel erg vals.­

Boere Afrikaner!