Partyflock

Finnen verliezen van Finland.

 
Forumonderwerp · 1175455
Marokko heeft in aanloop naar de Afrika Cup geen vertrouwen kunnen tanken. De ploeg van Hervé Renard verloor in Abu Dhabi met 1-0 in een oefeninterland tegen Finland.


Juhani Ojala zorgde kort voor rust met een kopbal uit een hoekschop voor de enige treffer van de wedstrijd. Het door blessures geteisterde Marokko creëerde tegen Finland nauwelijks kansen. De aanwezig supporters van Marokko begonnen daarom de naam van de door Renard gepasseerde Hakim Ziyech te scanderen. Zelfs na het afhaken van aanvallende middenvelders Sofiane Boufal, Nordin Amrabat, Oussama Tannane en Younès Belhanda werd de Ajacied niet bij de selectie gehaald.

Aanvoerder Karim El Ahmadi speelde de hele wedstrijd voor de Leeuwen van de Atlas. Voor Marokko begint de strijd om de Afrika Cup in Gabon volgende week maandag met de wedstrijd tegen DR Congo. Daarna wachten nog groepswedstrijden tegen Togo en titelverdediger Ivoorkust. Marokko haalde in 2004 voor het laatst de knock-outfase van het toernooi. Destijds ging de finale verloren tegen Tunesië.

brong: http://www.ad.nl/sport/marokko-verliest-oefenduel-van-finland~acf35c5b/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl
­[img width=375 height=360]https://ih0.redbubble.net/image.3542788.0276/sticker,375x360.png[/img]
Wat doet nieuws van Marokko hier?